ARNOUTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARNOUTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.233.155

Publication

19/11/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Me*

Mod 11.1

omGrgeleqdt9r trnn 1;eci3tBürl?

vorr üophand,e! re A11iP/d,poo, op

Griffie ~ 6 NOV. 2013

AIB





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr :0457.233.155

Benaming (voluit) :BVBA Arnauts

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid

Zetel :2660 Antwerpen-Hoboken, Nachtegaallaan 12 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : WIJZIGING DOEL  OMZETTING KAPITAAL IN EURO 

KAPITAALVERHOGING -- AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Het blijkt uit een akte verleden op 21/10/2013 voor Meester Thierry Rees, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk, geregistreerd tien bladen geen renvooien te "Antwerpen, VIlde kantoor der registratie op 2511012013, boek 177 blad 44 vak 11, ontvangen vijftig euro (50E), de ontvanger I. Michielsen, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BVBA Arnouts", gevestigd te 2660 Antwerpen  Hoboken, Nachtegaallaan 12 bus 6, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

Tweede besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging vaan de huidige tekst van artikel 4 van de statuten door volgende tekst :

"De bestrijding van ongedierte; de algemene schoonmaak van kantoren, gebouwen, parkings, wagens, tapijten, keukens; het reinigen van gevels en ruiten; de schoonmaak na brand- en waterschade; het onderhoud van tuinen.

Slotenmakerij, zijnde het herstellen, vervangen en plaatsen van sloten, het beveiligen van woningen door middel van allerhande sloten, grendels en anti-inbraaksystemen en dit voor eigen rekening of als tussenpersoon.

Plaatsen van brandkasten;

Plaatsen en herstellen van alarminstallaties;

Diverse elektriciteitswerken, het leggen van elektriciteitsleidingen en alle aanverwante activiteiten. De uitbating van haarkapperssalons voor dames -- heren & kinderen, de aan- en verkoop in het klein van alle reukwaren, schoonheidsverzorgingartikelen en alle andere artikelen die normaal in kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest ruime zin;

Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manicure en pedicure, het ter beschikking stellen van zonnebanken;

De uitbating van een academie van haarkappers, het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van workshops en demonstraties.

Ze mag zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook, participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande en nog op te richtend vennootschappen en ondernemingen. Zijn kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer,

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationele beheer ervan waarnemen. De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, huren en/of leasen van alle apparatuur en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

`behouden begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen (alsook de constructie), kortom een volledige

aan hei! materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de zaakvoerder/manager/bestuurder/vennoot.

egigreh De vennootschap kan in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

Staatsblad derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die rechtstreeks verband houden met haar doel.

Ze mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

Zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

Deze opsomming is fauter informatief en niet limitatief.

Dit alles in de meest uitgebreide zin."

Derde besluit

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal thans zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BF) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zevenhonderdvijftig (750) aandelen van duizend frank (1.000 BF) elk.

De vergadering stelt tevens vast dat de tegenwaarde hiervan in euro, gelet op de omwisselingskoers van één Euro gelijk aan veertig komma drieëndertig negenennegentig Belgische frank (40,3399), achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen van vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 EUR) elk. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal voortaan uit te drukken in euro.

Vierde besluit

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap af te schaffen. De aandelen van de vennootschap zullen voortaan slechts een fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, te weten elk één zevenhonderdvijftigste van het maatschappelijk kapitaal. Vijfde besluit

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van ZEVEN EURO NEGENENNEGENTIG CENT (7,99 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), door incorporatie van beschikbare reserves en zonder creatie van nieuwe aandelen. Daarop stelt de vergadering vast en verzoekt mij, notaris, te acteren dat het maatschappelijk kapitaal daadwerkelijk op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) is gebracht en wordt vertegenwoordigd door de zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen.

Zesde besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en een volledig nieuwe tekst van statuten aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen te aanvaarden, welke statuten zullen gelden als de gecoördineerde statuten van de vennootschap, die luidt ais volgt: "STATUTEN.

Artikel één: VORM - NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming van "BVBA Arriouts".

Artikel twee: DUUR.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur ingaande op datum van haar oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel drie: ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2660 Antwerpen-Hoboken, Nachtegaallaan 12 bus 6.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel:

De bestrijding van ongedierte; de algemene schoonmaak van kantoren, gebouwen, parkings, wagens, tapijten, keukens; het reinigen van gevels en ruiten; de schoonmaak na brand- en waterschade; het onderhoud van tuinen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



g.

Voorbehouden aan lie'

rf$érisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Slotenmakerij, zijnde het herstellen, vervangen en plaatsen van sloten, het beveiligen van woningen door

middel van allerhande sloten, grendels en anti-inbraaksystemen en dit voor eigen rekening of als

tussenpersoon.

Plaatsen van brandkasten;

Plaatsen en herstellen van alarminstallaties;

Diverse elektriciteitswerken, het leggen van elektriciteitsleidingen en aile aanverwante activiteiten.

De uitbating van haarkapperssalons voor dames  heren & kinderen, de aan- en verkoop in het klein

van alle reukwaren, schoonheidsverzorgingartikelen en alle andere artikelen die normaal in

kapperssalons kunnen verkocht worden, alsmede fantasie- en textielartikelen, het alles in de meest

ruime zin;

Het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van diensten van manicure en pedicure, het ter

beschikking stellen van zonnebanken;

De uitbating van een academie van haarkappers, het geven van cursussen en opleidingen, het

organiseren van workshops en demonstraties.

Ze mag zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook, participaties verwerven en/of

aanhouden in bestaande en nog op te richtend vennootschappen en ondernemingen. Zijn kan deze

participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te

verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op

bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationele beheer ervan waarnemen.

De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen (alsook de constructie), kortom een volledige

materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de

zaakvoerder/manager/bestuurder/vennoot.

De vennootschap kan in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die

rechtstreeks verband houden met haar doel.

Ze mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel

nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stelten of hun aval verlenen, voorschotten en krediet

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

Deze opsomming is louter informatief en niet limitatief.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO

(18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde,

elk aandeel één zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend,

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, die benoemd worden door de

algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt. Zij zijn herkiesbaar,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Artikel 14

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig

of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen

waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Artikel 18

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand juni om achttien uur.

De gewone, de bijzondere of de buit ewone algemene vergadering worden behouden in de zetel

Luik B - vervolg

''Kvan de vennootschap of in enand

eere plaats ze

aangewen in de oproeping

Artikel 21

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar,

Artikel 25

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Zevende besluit

De vergadering besluit een bijkomende niet-statutaire zaakvoerder, te weten mevrouw Veronique Seymus, geboren te Beveren op 16 november 1979, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Nachtegaallaan 12 bus 6, rijksregisternummer 79.11.16-048.44, te benoemen vanaf heden voor onbeperkte duur. Zij is alhier aanwezig en verklaart haar mandaat te aanvaarden. Haar mandaat wordt kosteloos uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Negende besluit

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid Andries-Saman, met zetel te 2610 Antwerpen Wilrijk, Boomsesteenweg 225, met macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, cm in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te rekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket,

b) neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad,

c) inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen,

d) aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, verslag zaakvoerder, staat

van activa en passiva

L______ Geassocieerd Notaris Thierry Rees

Voor-

behouden

aan het

r-firéecIF; Stamblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsti

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 28.06.2013 13241-0308-013
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 30.07.2012 12355-0140-013
05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 30.09.2011 11566-0564-014
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 31.08.2010 10508-0434-014
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 24.07.2009 09471-0228-014
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 30.06.2008 08313-0151-014
04/10/2007 : AN315577
29/08/2006 : AN315577
07/10/2005 : AN315577
19/10/2004 : AN315577
18/02/2004 : AN315577
07/08/2002 : AN315577
06/07/2001 : AN315577
11/07/2000 : AN315577
17/07/1999 : AN315577
21/03/1996 : AN315577

Coordonnées
ARNOUTS

Adresse
NACHTEGAALLAAN 12, BUS 6 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande