ARPADIS BENELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARPADIS BENELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 842.109.557

Publication

21/10/2014
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

113 ET. 2014

afgrilentwerpen

I UI 111,1112V

Ondernerníngsnr : 0842.109.55T Benaming

(voluit) : Arpadis Benelux (verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Berchemstadionstraat 76 bus 5 te 2600 Antwerpen-Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Op 14 juli 2014 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de raad van bestuur van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door opslorping opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap Arpadis Benelux, met maatschappelijke zetel Berchemstadionstraat 76 bus 5 te 2600 Antwerpen. Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notes Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op 21 december 20111 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2012, onder nummer 12009189. Hierna werden de statuten niet meer gewijzigd. De vennootschap is ingeschreven in het RPR van Antwerpen met ondememingsnummer 0842.109.557 en heeft als B.T.W.-nummer BE842.109.557. De vennootschap wordt hierna genoemd "opslorpende vennootschap".

Namens haar tekenen:- de heer Laurent Abergel, Kwikstaartlaan 4 te 2610 Antwerpen-Wilrijk, gedelegeerd-bestuurder- de heer Eric Goldschnekler, Bronstraat 7 te 2652 Aisemberg, gedelegeerd-bestuurder.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.A.W. Trading & Consultancy, met maatschappelijke zetel Adriaanstraat 44 te 3090 Overijse, Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor Maryrelle Van den Moortel, notaris te Overijse op 24 november 1998 verschenen in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 december 1998 onder nummer 981222-160. Hierna werden de statuten niet meer gewijzigd. De vennootschap is ingeschreven in het RPR van Brussel met ondernemingsnummer 0464.785.297 en is geregistreerd als BTW-plichtige onder het nummer 6E0464.785.297. De vennootschap wordt hierna genoemd "op te slorpen vennootschap" Namens haar tekenen:- de heer Laurent Abergel, Kwikstaartlaan 14 te 2610 Antwepm-Wilrijk, zaakvoerder,

ln aanmerking nemende dat de raad van bestuur en de zaakvoerder van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de opslorpende vennootschap, verbinden de raad van bestuur en de zaakvoerder van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat: 1. De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1.1. De naamloze vennootschap Arpadis Benelux, Berchemstadionstraat 76 bus 5 te 2600 Antwerpen, die

volgens haar statuten het nagemeld doel heeft:- Het nemen van aile initiatieven en/of het verrichten van:

aile handelingen van commerciëfe, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, welke bestemd zijn tot' het rechtstreeks of onrechtstreeks scheppen, bevorderen, vergemakkelijken of aanmoedigen van elke

handelsactiviteit, de vestiging en ontwikkeling van aile handelsondernemingen. De vennootschap zal

inzonderheid en ondermeer voglende handelingen kunnen verrichten, zonder dat deze opsomming limitatief zal zijn: -Import, export, groot- en kleinhandel van menigvuldige goederen, onder andere en meer bijzonder producten van de scheikundige nijverheid en producten van de nijverheid van petroleum- en

steenkoolderivaten, alsmede de productie zelf van dergeijke producten. Tussenpersoon in de handel.-

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden. Het

verlenen van adviezen van technische of administratieve aard in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur.-Onderneming in onroerende goederen, project-ontwikkelaar: verwerven of vervreemden, overgaan tot aile mogelijke verkavelingen, opwaarderingen, promotie, verhuringen, beheer van aile gebouwde of niet-gebouwde onroerende goederen,- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligatie, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

te richten vennootschappen; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.-De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in elle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aarwenvant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

1.2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.A.W. Trading 8i Consultancy gevestigd Adriaanstraat 44 te 3090 Overijse die volgens haar statuten het nagemeld doel heelt, De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:- Handel in de meest uitgebreide zin en in het bijzonder van chemicaliën.-Het verlenen van activiteiten betreffende consultancy, marketing, management en diensten ln de"

; meest uitgebreide zin.- Het optreden als commissaris, het leiden van en het deelnemen in vennootschappe ,

Het verrichten van alle roerende en onroerende rechtshandelingen.- De vennootschap mag beleggingen ; doen, zowel roerende als onroerende, zij mag borgstelling verlenen en leningen toestaan binnen het kader van

"

de geldende wettelijke verplichtingen.- Het verrichten van alle commerciële, industriële en financiële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden, zij mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle zaken, ondernemingen of vennootschappen waarvan het doel hetzelfde, analoog of verwant is, of waarvan de activiteiten de ontplooiing van haar onderneming kunnen bevorderen.

De sub 1.1. genoemde vennootschap zal ais Opsiorpende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1.2. gemelde vennootschap, die de op te slorpen vennootschap is,

2.Aan de aandeelhouders van de op te slorpen vennootschap worden in vergoeding voor deze overneming geen aandelen uitgereikt van de opslorpende vennootschap, aangezien de opslorpende vennootschap reeds ; aile aandelen van de op te slorpen vennootschap bezit.

, 3.Vanaf 1 juli 2014 worden de verrichtingen gesteld door de op te slorpen vennootschap boekhoudkundig en

fiscaal geacht te zijn gevoerd voor rekening van de opsforpende vennootschap.

4.Er zijn in de op te slorpen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

5.Aan de BV ovv Bvba Eli Verstappen Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, wordt door de opslorpende en op te slorpen vennootschap opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, indien één van de betrokken partijen hiertoe eis stelt. Het ereloon voor deze opdracht wordt onder voorbehoud van uitvoering van de opdracht, bepaald op 1.750 euro.

6.Aan de bestuurders van de opslorpende en op te slorpen vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel totgekend. Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende raad van bestuur en de zaakvoerder van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter ' kennis brengen op de wijze voorgeschreven in het wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt. De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 september 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden elle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de opslorpende vennootschap. Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 31 augustus 2014.

Laurent Abergel

" Gedelegeerd-bestuurder

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

J behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiaci

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Reeo Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perseo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2014
ÿþMcd POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aks

Rechtbank van kaophanopl Antwerpen

2 1 NOV, 20%

afdeling Antwerpen Griffts

e

0842A09.557

Arpadis Benelux

Naamloze vennootschap

Berchemstadionstraat 76 5 - 2600 Antwerpen

Benoeming Commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01/01/2014

De algemene vergadering benoemt tot commissaris-revisor de vennootschap BDO Bedrijfsrevisoren Burg Ven CVBA, Uitbreidingstraat 72 bus 1 te 2600 Antwerpen, met als vertegenwoordiger Thuysbaert Erik, voor de boekjaren 2014-2015-2016.

Goldschneider Eric

bestuurder

Abergel Laurent

bestuurder

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexer du M.oniteur_helge.

1111111t!Ii1111111111111

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerc(eni akte : Tekst :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 09.07.2013 13289-0322-025
03/01/2013
ÿþMed PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II~NIIgdIVaqN~~ll

13001523

~~IW ;A

BELGE ` kr~ F ~, ~~, '.~.

~©ar~~~a~cf ~r~~f~,~ ~t ~ y~~chth0l~~

!{  2012 va2 Ff~~+1 ~~«u~f r~ tir~~.: ~11.~L~, ®p

~~~~~~ 1

13 OEC, 2012

~I

* iTAATS

Griffie

BLAD

.,..10.111" _

Ondernemingsnr: 0842.109.557

Benaming (vawit} : Arpadis Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Berchemstadionstraat 76 Bus 5

(volledig adres)

Onderwerpen) akte Ontslag bestuurders Tekst:

2600 Antwerpen

;Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 5 november 2012

De Voorzitter geeft lezing van de ontslagbrief van Colin PHOENIX, als bestuurder per 1 november 2012.

De Voorzitter geeft lezing van de ontslagbrief van ARPADIS SUISSE AG, vertegenwoordigd door Burkhalter Thomas als bestuurder per 1 november 2012.

De vergadering keurt de ontslagen goed met éénparigheid van stemmen en geeft kwijting voor .hun mandaten voor de periode van 21/12/2011 tot 31/10/2012.

De vergadering beslist om voortaan het aantal bestuurders vast te stellen op twee.

Abergel Laurent Goldschneider Erie

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naaar en handtekening

11/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : g G Q ~d S

Benaming

(voluit) : ARPADIS BENELUX

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2600 ANTWERPEN-BERCHEM, BERCHEMSTADIONSTRAAT 76 BUS 5

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op eenentwintig december tweeduizend elf, dat door 1) de vennootschap naar Zwitsers recht "ARPADIS SUISSE AG", met maatschappelijke zetel te CH-8832 Wollerau (Zwitserland), Sihleggstrasse 33, en 2) de heer ABERGEL Laurent Aaron, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kwikstaartlaan 14, als volgt volstortend: comparante oprichter sub 1) negenhonderd negenennegentigduizend euro (¬ 999.000, ), voor negenhonderd negenennegentig (999) aandelen en comparant oprichter sub 2) duizend euro (¬ 1.000,), voor één (1) aandeel, een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werd opgericht onder de

naam "ARPADIS BENELUX", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem,

Berchemstadionstraat 76 bus 5, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende zoals inzake wijzigingen der statuten.

De vennootschap heeft tot doet

o Het nemen van alle initiatieven en/of het verrichten van alle handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, welke bestemd zijn tot het rechtstreeks of onrechtstreeks scheppen, bevorderen, vergemakkelijken of aanmoedigen van elke handelsactiviteit, de vestiging en ontwikkeling van alle handelsondernemingen.

o De vennootschap zal inzonderheid en ondermeer volgende handelingen kunnen verrichten, zonder dat deze opsomming limitatief zal zijn:

- Import, export, groot- en kleinhandel van menigvuldige goederen, onder andere en meer bijzonder producten van de scheikundige nijverheid en producten van de nijverheid van petroleum- en steenkoolderivaten, alsmede de productie zelf van dergelijke producten.

- Tussenpersoon in de handel.

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden.

- Het verlenen van adviezen van technische of administratieve aard in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Onderneming onroerende goederen, project-ontwikkelaar: verwerven of vervreemden, overgaan tot alle mogelijke verkavelingen, opwaarderingen, promotie, verhuringen, beheer van alle gebouwde of niet-gebouwde onroerende goederen.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen euro (¬ 1.000.000, ), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn volledig in geld volstort. De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen _blijkt.. uitsluitend ..uit .de_inschrijving. in_ het register _van _aandelen_op.naam .Vara die.. inschrijving .worden certificaten. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2

03-01

UlI n~n~NiWiu1iiui~

" 12009189*

IÓNITEUR BELGE DIRECTION

GISCH STAA BESTUU

gri'; ia van de Rechtbank phandel te fntwerpen, op

Griffie

bet as Be Stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de ovendrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. Alle aandelen dragen een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit een veranderlijk aantal personen. Het aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van hoogstens zes jaar, en zijn ten allen tijde door haar afzetbaar; zij zijn herkiesbaar.

De vennootschap staat onder het toezicht van iedere aandeelhouder, zolang de vennootschap niet wettelijk verplicht is om een commissaris te benoemen. Zodra de vennootschap daartoe wettelijk verplicht is, zal een commissaris benoemd worden, en zal ze onder zijn toezicht staan. Wanneer een commissaris benoemd dient te worden, zal zijn mandaat maximaal drie jaar lopen. Hij is herkiesbaar.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden evenals de volmachten die bij deze akten behoren, worden behoudens bijzondere lastgeving, geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt, hetzij twee bestuurders, gezamenlijk optredend. Behoudens bijzondere lastgeving wordt de vennootschap ook in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt, hetzij twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien juni om negentien uur; indien deze dag zaterdag, zon- of feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. Om op de algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de bijzondere en buitengewone, te worden toegelaten, moet elke aandeelhouder een certificaat van inschrijving, uiterlijk zeven dagen voor de datum vastgesteld voor de algemene vergadering neerleggen ten zetel van de vennootschap of in de instellingen aangeduid in de berichten van bijeenroeping. Elk aandeel geeft recht op één stem. Als er meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zullen de rechten verbonden aan deze aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden.

Het boekiaar" van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De brutowinst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar; van deze nettowinst wordt, na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming welke aan het saldo zal gegeven worden. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de wettelijke voorwaarden, op het resultaat van het lopend boekjaar een interimdividend uit te keren. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag van de raad van bestuur dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis een bedrijfsrevisor of externe accountant, brengt verslag uit over deze staat, de conclusies van zijn verslag worden overgenomen in de agenda. In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering der aandeelhouders een of meer vereffenaars bepaalt hun machten en hun vergoedingen en bepaalt de wijze van vereffening overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen, naar evenredigheid.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend dertien.

De bijzondere algemene vergadering heeft beslist het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op vier. Worden benoemd tot bestuurder tot na de algemene vergadering van tweeduizend zeventien: 1) comparante-oprichter sub 1), vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Burkhalter, wonende te 8032 Zürich (Zwitserland), Beustweg 3; 2) de heer GOLDSCHNEIDER Eric, wonende te 1652 Alsemberg, Bronstraat 7; 3) de heer PHOENIX Colin Shane, wonende te LL120N Llay Wrexham (Verenigd Koninkrijk), Gresford Road 90, en 4) comparant sub 2), en die onder zich verkiezen als gedelegeerd bestuurder en bestuurder gelast met het dagelijks bestuur: voomoemde heren Eric Goldschneider en Laurent Abergel.

De opdrachten van de bestuurders zullen bezoldigd zijn, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw VERBIEST Lutgarde, wonende te 2970 Schilde, Van De Wervelaan 89, teneinde a) bij de griffies en/of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ." Y or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de Inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.  nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

[Le, Eaji In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 KAMT 2015

afdelirigirpen

t

Ondernemingsnr : 0842.109.557

Benaming (voluit): Arpadis Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Berchemstadionstraat 76 bus 5 - 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreskel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 17 maart 2015

De raad van bestuur keurt met eenparigheid van stemmen de overbrenging van de maatschappelijke zetel goed naar het volgende adres : Desguinlei 88 A te 2018 Antwerpen. De adreswijziging gaat in vanaf 23 maart 2015.

Laurent ABERGEL,

bestuurder

Eric GOLDSCHNEIDER,

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vári`Lüik-8-vermelden : Recto àedïn eérd-van de înstrumenterendë rotar s, Hettzij var deperso(eiténj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 28.06.2016 16246-0022-044

Coordonnées
ARPADIS BENELUX

Adresse
DESGUINLEI 88A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande