ARRINCO MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARRINCO MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 898.713.710

Publication

14/08/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

DSI

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

4 5 AUG. 2014

afdeling Antwerpen

f:riffk

III (Hill Qil1Ill IIIII~INIIQI

'19155278*

Ondernemingsnr : 0898.713.710.

Benaming

(voluit) : ARRinco Management

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Mastboomstraat 4, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onde vLvero akte : ONTBINDING - sluiting zonder vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICh1T, notaris te Merksem, stad Antwerpen, op achtentwintig juli tweeduizend veertien"Ter Registratie aangeboden op het 1 ste Registratiekantoor van Antwerpen 2", dat door:

-de heer ARTS Carl Maria Willem, geboren te Wilrijk op 11 januari 1957, wonende te 2980 Zoersel, Beukenlaan 61;

-de heer RUYSSERS Luc Maurice Gaston, geboren te Wilrijk op 4 september 1954, wonende te 2630

Aartselaar, Azalealaan 1;

-de heer RUYSSERS Philippe Christian Leo, geboren te Mortsel op 3 augustus 1957, wonende te 2650

Edegem, Buizegemlei 12;

de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid ARRinco Management, gevestigd te 2630 Aartselaar, Mastboomstraat 4, met

ondernemingsnummer 0898713710, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

Er werden volgende besluiten genomen:

1: Voorstel tot ontbinding van de vennootschap

2.a. In het verslag van 28 juli 2014 heeft de raad van bestuur voorgesteld om de vennootschap te ontbinden,

2.b. Dit voorstel was vergezeld van een staat van activa en passiva, gedateerd op 28 juli 2014

2.c. Betreffende deze staat is een verslag uitgebracht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, die tot het volgende besluit is gekomen:

"In het kader van de procedure voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de NV ARRINCO MANAGEMENT een boekhoudkundige staat per 25 juli 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 2.941.147,40 en een positief netto-actief van ¬ 2.941.147,40.

Op grond van de inforamtie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 286.614,74, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet definitief gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur met succes gerealiseerd zullen worden.".

2.d. Na onderzoek van voorgaande verklaringen heeft ondergetekende notaris het bestaan van alle voorgaande documenten alsook de externe wettigheid ervan bevestigd, dit in toepassing van artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen. Hierdoor kan door de algemene vergadering een besluit genomen worden betreffende de voorgestelde ontbinding.

- Ontbinding van de vennootschap met sluiting zonder vereffening

De vennootschap wordt ontbonden te rekenen vanaf heden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~,.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de staat van actief en passief blijkt dat het actief bestaat uit vorderingen op ten hoogste één jaar, Qeld beleggingen en liquide middelen.

Uit de staat van actief en passief blijkt dat er geen schulden zijn. De raad van bestuur verklaart dat sedert het opmaken van deze staat er ook geen bijkomende schulden zijn ontstaan.

De voormelde aandeelhouders verbinden er zich hoofdelijke en ondeelbaar toe om de staat van kosten en erelonen naar aanleiding van deze ontbinding persoonlijk te voldoen zodat ook hierdoor geen bijkomende schulden zullen ontstaan,

Er dient derhalve niets meer vereffend te worden.

Voorgaande vaststellingen laten toe dat de ontbinding van de vennootschap onmiddellijk kan gevolgd worden door de sluiting van de vennootschap zonder vereffening.

Door de onmiddellijke afsluiting komt het tegoed toe aan de aandeelhouders, in verhouding van hun aandelenbezit, zoals voormeld.

- Ontslag van de bestuurders - kwijting

Ingevolge de ontbinding wordt het ontslag van de heren ARTS Carl, RUYSSERS Luc en RUYSSERS Philippe, en de naamloze vennootschap ARRinco, allen voornoemd, als bestuurders van de vennootschap, vastgesteld.

Ingevolge de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van de boekhouding van de vennootschap door de vennoten, verklaren zij voldoende inzicht te hebben in het gevoerde bestuur en met kennis van zaken Kwijting te kunnen verlenen.

De bestuurders verkrijgen kwijting over het gevoerde bestuur en er wordt afstand gedaan van het recht om hen aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten die tussen de goedkeuring van de laatste jaarrekening en vandaag zouden zijn begaan.Het mandaat van BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, met zetel te Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld tot commissaris in de vergaderinge van 29 november 2011, wordt eveneens beëindigd vanaf heden. De commissaris bekomt eveneens kwijting.

- Met betrekking tot de onderzoekscommissaris

Daar er geen vereffening is geschied en daar de aandeelhouders, in toepassing van artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben gehad over de boekhouding, wordt van de benoeming van een onderzoekscommissaris afgezien.

- Bewaring van stukken  afgifte van tegoeden

a. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en worden gedurende ten minste vijf jaar bewaard op de zetel van de naamloze vennootschap ARRinco, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0444.166.958, met zetel te 2630 Aartselaar, Mastboomstraat 4.

b. Daar alle gelden en waarden die aan de aandeelhouders toekomen, ook aan hen kunnen afgegeven worden, zijn er geen bijzondere maatregelen vereist voor de consignatie ervan.

- Volmacht

De heer Philippe RUYSSERS, voornoemd, wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de ontbonden vennootschap, met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te verrichten, om de opheffing in de kruispuntbank van ondernemingen te bekomen in verband met de schrapping van vestigingsgetuigschriften, registratienummers en dergelijke in hoofde van de ontbonden vennootschap.

Om de doorhaling van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het beëindigen van de onderneming die door de vennootschap gevoerd werd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Katherine De Wispelaere, notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 28 juli 2014 + verslagschrift bedrijfrevisor met staat van

activa en passiva ekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111111

*14032295*



Neergelegd ter griffie van ,de kerfitht

van Koophandel te Antwerpei, op

2 3 JAN. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0898.713.710

Benaming

(voluit) : ARRinco Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mastboomstraat 4, 2630 Aartselaar (volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging bestuursmandaten

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 26 november 2013:

Verlenging bestuurdersmandaten voor een periode van 6 jaar tot aan de algemene vergadering van 2019:

Carl Arts, wonende te 2980 Zoersel, Beukenlaan 61

Luc Ruyssers, wonende te 2630 Aartselaar, Azalealaan 1

Philippe Ruyssers, wonende te 2650 Edegem, Buizegemlei 12

Carl Arts Philippe Ruyssers

Bestuurder Bestuurder

liijlagenhij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.11.2013, NGL 18.12.2013 13688-0555-016
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.11.2012, NGL 11.12.2012 12662-0471-016
19/03/2012
ÿþ Mod Word 11,1

3+ ~» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

É

st *12058576*

i

keerelegri ter eide vol de Rechtbrd K©Op a ed b aente», te

Griffie 0 l MARI 2012

Ondernerningsnr : 0898.713.710

Benaming

(votum) : ARRINCO MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Mastboomstraat 4, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

tilt de notulen van de jaarvergadering van 29 november 2011 blijkt dat de BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, Vrijheidstraat 91 te 2850 Boom met ondememingsnummer 0475,994.341, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Kris Meuldermans herbenoemd werd als commissaris voor een periode van drie jaar. Het mandaat zal vervallen op de gewone algemene vergadering van 2014. Het ereloon van de commissaris werd vastgesteld op E 1.350,00 per jaar en zal jaarlijks geindexeerd worden,

Aartselaar, 29 november 2011

Ruyssers Philippe

Bestuurder

Op de Laatste ttz. van Luik B vermelden : Rocto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persn(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.11.2011, NGL 13.12.2011 11640-0309-016
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 13.12.2010 10629-0370-015
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 24.11.2009, NGL 21.12.2009 09898-0152-015

Coordonnées
ARRINCO MANAGEMENT

Adresse
MASTBOOMSTRAAT 4 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande