ARSENAL 63

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARSENAL 63
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.897.831

Publication

15/05/2014
ÿþte mod 11.1





-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





lI

111111

l lI II Iii II uhIlI li

*14099734*

F:echtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 MEI 201it

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr 55 1 " 8 9 7 " 8 3

Benaming (voluit) :ARSENAL 63

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Verhoevenlei 129

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans DE DECKER te Brasschaat op 23 april 2014, eerstdaags te registreren, dat de heer DAVTYAN Aram, zaakvoerder, geboren te Artachat (Armenië) op 29 oktober 1963, wonende te 2930 Brasschaat, Verhoevenlei 129 een vennootschap heeft opgericht als volgt

1. Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: ARSENAL 63 (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Verhoevenlei 129, 2930 Brasschaat (artikel 3)

4. Identiteit oprichter zie boven

5. Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-) (artikel 5), inbreng in geld waarbij Ieder aandeel werd volstort tot beloop van twee/derde (2/3), of in totaal volstort twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400).

Dit bedrag werd voorafgaandelijk deze oprichting gestort op de financiële rekening geopend op naam van, de vennootschap in oprichting met nummer BE11 0688 9955 1048 bij BELF1US BANK

6. Samenstelling: honderd aandelen (100) waarop werd ingeschreven tegen het actueel boekhoudkundig pari,: hetzij aan honderd zesentachtig euro (E 186) per aandeel, mits inbreng in geld, door de oprichter. Het kapitaal' bedraagt aldus 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van waarde, volledig onderschreven.

7. Begin en einde boeklaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar.(artikel: 24). Het eerste boekjaar loopt van 23 april 2014 en eindigt op 31 december 2015 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaIdo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het, reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft (artikel 19)

9. Besttlur: Het bestuur van de vennootschap wordt toeventrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een be-paalde tijd of zonder, bepenking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de alge-mene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoer-ders kan, behoudens eenparig akkoord van de ven-meten,: slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot, van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadCalgemene: vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd (da -10). Werd voor onbepaalde duur tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer DAVTYAN Aram, voornoemd,

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap: op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op' het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan ais: verweerder.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen: optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe' vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te

_handelen _overeenkomstig de wettelijke bepalingen - - - - - - -

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen hel-Ipen of verte-genwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen, Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen (artikel 11).

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

1 t Doel:

Oe vennootschap heeft tot doel.

De vennootschap heeft tot doel (zowel in binnen- als buitenland)...

- afbraak, aan-en verkoop auto's, vastgoed voor eigen rekening, goederen, materiaal enz., autonoom parkeerbedrijf, autodistributie, autowasserij, bandenbedrijf, bekisting, beenhouwerij, buitenschrijnwerk, binnenbezetting, buitenbepleistering, boringen, boek-houder, brood-en banket, dakwerk, elektriciteit, verwarming, sanitair, graafwerk, grondwerk, handel runnen, huren, hotel, horeca, houthandel, industriegebouw, isolatie, installateur, klusjesman, loodgieter, metselen, meubelmakerij, onthaalmoeder, ruwbouw van gebouwen, ruwbouw van individuele huizen, riolering, reclame en marketing, ramen en deuren, rijinstructeur, ramenwasser, schilder, staalconstructie, schoenmaker, schrijn- en timmerwerk, strijkwerk, schoonheidssalon, saunahedrijf, schoonmaak, tuinwerk, transpor en logistiek, taxi, vloer-en tegelwerk, voegwerk, verven, verhuren, verhuizingen, wegenwerk, wassalon, zagen, steen-en betonwerk.

Het deelnemen in, financieren van en het voeren van directie over andere vennootschappen, één en ander in de ruimste zin.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels- en financiële, roerend een onroerende handelingen verrichten, die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitattef werd opgesomd, met inbegrip van aile verrichtingen in verband met merken en brevetten en andere onlichamelijke rechten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groeperingen met eenzelfde of een gelijkaardig of een aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van anderen vennootschappen uitoefenen, doch niet de functie van zaakvoerder in andere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden,

12. Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt telkens gehouden de eerste dinsdag van juni om achttien uur van ieder jean

Is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De aandeelhouders kunnen eveneens éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van cie algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in de vennootschappenwet, mogen van die besluiten kennis nemen (artikel 13).

Oe algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. leder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot (artikel 14)

Oe eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien (juni 2016). (overgangsbepaling). Overname verbintenissen ;

toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, alsook alle gedane kosten hieromtrent. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht wordt verleend aan mevrouw Korosteleva Galina van G&A Boekhoudkantoor gevestigd te 2930 Orasschaat, Leeuweriklaan 15 a 1,teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen entof wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondememingsloket, en met het oog op het indienen en recht-vaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van alie overige formaliteiten bij de betrokken instanties.

Voor analytisch uittreksel Notaris Hans De Decker

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

" Voorbehouden

y aan het ,Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

P

Voorbehouden aan het .Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte

mod 11.1

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 23.06.2016 16233-0598-010

Coordonnées
ARSENAL 63

Adresse
VERHOEVENLEI 129 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande