ARTE RAMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARTE RAMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.023.418

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 09.07.2013 13303-0422-011
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 30.08.2012 12520-0278-011
26/03/2012
ÿþ Mod Word Mi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kôpie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111611111)111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

1;0041óitàel; fi,}PL Lk! ~W' º%;Ilr'ibatÎEf

von Koophandel te AntweFpen, op

1 4 Mhi1Ri 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.023.418

Benaming

(voluit) : ARTE RAMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootshap

Zetel : Te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok Westkaai 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

Tekst : Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 december 2011, geregistreerd,

blijkt dat de NV ARTE RAMA, te Antwerpen, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen

heeft

"1. AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering beslist de aandelen aan toonder af te schaffen en te vervangen door aandelen op naam of

gedematerialiseerde effecten.

1.1. De vergadering beslist daarom HUIDIG ARTIKEL 10 DER STATUTEN, in verband met de VORM VAN

DE AANDELEN te wijzigen, zodat het zal luiden als volgt

"Artikel 10 :

A. Aard der aandelen.

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

aandeelhouder.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam,

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam, Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bevelaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4, De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middei van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlxgen'bfj'$ëYBëlgigelï Stâhf§61àd ÿÿ261ü3TZû12 = Annëxës dü 1Vróriiteur belge

aW Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, in het register van aandelen de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven. B. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de overnemer of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemer.

2, De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zij er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de erfgerechtigde."

1.2. De vergadering beslist vervolgens HUIDIG ARTIKEL 23 DER STATUTEN omtrent de BIJEENROEPING

EN AGENDA VAN DE ALGEMENE VERGADERING te wijzigen, zodat dit artikel voortaan zal luiden als volgt "Artikel 23.  Bijeenroeping en agenda van de algemene vergadering.

De raad van bestuur of eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzoek daartoe dient te gebeuren bij aangetekende brief, met vermelding van de te behandelen onderwerpen, en dit minstens één maand op voorhand.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten,"

1.3. De vergadering beslist eveneens HUIDIG ARTIKEL 22 DER STATUTEN omtrent de TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING te wijzigen, zodat het artikel voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 22.  Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

- de eigenaars van aandelen op naam, tenminste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld:

1.4. De vergadering beslist ten slotte aan het HUIDIG ARTIKEL 16 DER STATUTEN omtrent de BEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR te wijzigen, achteraan een nieuw lid te toe te voegen, luidend als volgt :

"Artikel 16.  Bevoegdheid van de raad van bestuur,

(" " " )

Aan de raad van bestuur wordt eveneens de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren."

INLEVERING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER :

De aandelen van de NV "Eudia" en de NV "Mechelse Galerij  Kunstveilingen Bernaerts M." zijn op heden aan toonder.

Onmiddellijk hebben deze 2 aandeelhouders de aandelen die zij hebben gedeponeerd om tot deze vergadering te worden toegelaten, zoals hoger vermeld, aan de raad van bestuur afgestaan om te worden vernietigd.

Zij verzoeken de raad van bestuur al deze 200 aandelen om te zetten in aandelen op naam, deze in te schrijven in nagemeld aandelenregister, en van deze inschrijving een certificaat af te leveren.

De overige twee aandeelhouders, zijnde NV Alaska en NV Shiva-Project, hebben alleen aandelen op naam, die sinds de kapitaalverhoging de dato 30 september 2005, ingeschreven zijn in een aandelenregister van de vennootschap.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Voor-

behbuden aan het Belgisch

Staatsblad

De voltallige raad van bestuur, samengesteld zoals hoger vermeld, erkent de door NV "Eudia" en NV "Mechelse Galerij  Kunstveilingen Bemaerts M." aangeboden aandelen aan toonder te hebben ontvangen, waarover deze akte ais kwijting zal dienen.

Het betreft de enige gedrukte aandelen van de vennootschap, zodat thans geen aandelen aan toonder meer in omloop zijn. De aangeboden aandelen worden ingeschreven in het bestaande register van aandelen binnen de vennootschap Arte Rama, in te schrijven op naam van de respectievelijke aandeelhouders, voor het aantal dat zij hebben aangeboden.

Het afschrift van onderhavige akte zal bijgevoeg voor de aandeelhouder dienst doen als certificaat van inschrijving van dat aantal aandelen op zijn naam in het aandelenregister.

Vervolgens gaat de raad van bestuur over tot de vernietiging van de aangeboden aandelen aan toonder. BEVESTIGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDELEN OP NAAM

Hoewel de statuten voor heden voorzagen dat de aard van de aandelen aan toonder is, bevestigen de naamloze vennootschap "ALGEMEEN LEEN- EN ASSURANTIEKANTOOR", in 't kort "ALASKA", en de naamloze vennootschap "SHIVA - PROJECT", dat de hun toebehorende aandelen nooit effectief gedrukt zijn geweest, en ingeschreven zijn in een aandelenregister.

De aandeelhouders leggen dit aandelenregister voor aan ondergetekende notaris, die het bestaan van deze aandelen op naam bevestigt, alsook de inschrijving van voormelde 200 aandelen na omzetting,

STEMM ING

Alle voorgaande beslissingen werden achtereenvolgens en met eenparigheid van stemmen genomen. VOLMACHTEN

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Beleac nv, gevestigd te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok Westkaai 26 84, teneinde alle formaliteiten te vervullen voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de Administratie van de B.T.W, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere inschrijvingen, wijzigingen en/of schrappingen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd :

- uitgifte;

-

coördinatie van de statuten.

Wim DE SME;DT

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 26.08.2011 11463-0575-011
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 20.07.2010 10340-0389-011
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 28.07.2009 09490-0217-011
13/03/2009 : AN316581
15/09/2008 : AN316581
14/06/2007 : AN316581
29/06/2015
ÿþ.1 i

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koopti l AntwerAen

10 J1.UN1 2015

BELGISCH S AATSBLP D Griffie

afdel;ng Antvresp i

MONITEUR BELGE

2 2 -06- 2015

Ondernemingsnr : 0457.023.418

Benaming

(voluit) : ARTE RAMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 30

(volledig adres) o2 e_

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders, verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere vergadering der aandeelhouders gehouden op 5 januari 2015 :

1) De vergadering stelt vast dat er op 16 september 2014 2 bestuurders zijn, dit ingevolge de sluiting van de vereffening van Alaska NV.De vergadering bevestigt het einde van het mandaat van Alaska NV

2) De vergadering bevestigt het ontslag van mevrouw Katrien Van Den Hende op 5 januari 2015.Zij krijgt volledige kwijting voor haar mandaat.

3) Volgende bestuurders worden benoemd tot en met de algemene vergadering van 2020:

G.C.V, Peil, Reynaartstraat 27 te 2547 Lint met als vaste vertegenwoordiger Peter Bemaerts

G.C.V. Crimo, Lange Leemstraat 142 te 2018 Antwerpen met als vaste vertegenwoordiger Christophe

Bernaerts

Wordt herbenoemd tot en met de algemene vergadering van 2020 de heer Edmond Bemaerts.

De raad van bestuur heeft beslist de heer Bemaerts Edmond te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

4) De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Verlatstraat 16 -22 te 2000 Antwerpen vanaf heden,

Edmond Bemaerts

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/10/2005 : AN316581
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15287-0110-010
15/06/2005 : AN316581
09/08/2004 : AN316581
12/09/2003 : AN316581
29/06/2002 : AN316581
10/07/2001 : AN316581
07/07/2000 : AN316581
17/07/1999 : AN316581

Coordonnées
ARTE RAMA

Adresse
VERLATSTRAAT 16-22 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande