ARTENCIEL

Association sans but lucratif


Dénomination : ARTENCIEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 840.802.433

Publication

25/11/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

REC11TBA-NK

I. KOOPHANDEL

04 NOV. 2011

3OLAD 1 ANTWERPEN

J111111

*11178135

/ION ITEL3R BE DIRECTION:

:LG 1

3CH STAAT BESTUUR

e -11- 20

Li,E

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

" ®840

ARTENCIEL

.802. 433

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Bethaniënlei 199 te 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Oprichting

Op 25 oktober zijn verschenen,

. 1. De heer Young Thomas, geboren te Antwerpen op 08 januari 1961, wonende te 2980 Zoersel,' Bethaniënlei 199.

2. Mevrouw Robbeets Linda, geboren te Schoten op 13 juni 1960, wonende te 2980 Zoersel, Bethaniënlei' 199

3. De heer Van Deun Luc, geboren te Wilrijk op 29 mei 1947, wonende te 2140 Borgerhout,' Turnhoutsebaan 65

Verder genoemd "DE OPRICHTERS".

De oprichters verklaren dat de statuten van de vereniging luiden als volgt:

TITEL I: NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR.-

Artikel 1.

De vereniging draagt de naam «re iÉL vereniging zonder winstoogmerk.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging, moeten de naam van de vereniging vermelden met, onmiddellijk daarvoor of daarna, de vermelding "Vereniging' zonder Winstoogmerk" of de afkorting "V.Z.W." en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2. -

De vereniging is gevestigd te 2980 Zoersel, Bethaniënlei 199.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Enkel bij beslissing van de Raad van Bestuur of van de Algemene Vergadering kan hij naar een andere

plaats overgebracht worden.

Artikel 3.-

De vereniging heeft tot doel, in binnen- en buitenland, voor zowel leden, toetredende leden als derden:

-Het creëren, verspreiden, tentoonstellen en promoten van kunst en cultuurprodukten in de breedste zin van het woord en dit van alle bestaande en toekomstige genres. Bovenvermelde kunst en cultuurprodukten bevatten zowel deze in eigendom van of toebehorende aan de vzw, de leden en toetredende leden van de vzw als van: derden.

-Openstellen van atelierruimtes en atelierwerking voorzien voor beeldende kunstenaars, al dan niet met' begeleiding en dit zowel binnen als buiten haar eigen locaties.

-Het geven van vorming, opleiding en begeleiding via cursussen, workshops of via welke wijze en middel ook.

-Kunst promoten door publicaties van eigen werk en werk van derden in alle genres en door middel van alle' technische middelen.

-Organiseren van individuele en groepstentoonstellingen.

-Creëren, uitvoeren en beheren van cultuur- en kunstprojecten ten eigen behoeve en ten behoeve van private en publieke organisaties, zoals scholen en overheidsinstellingen en alle derden-individuen en: organisaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

De vereniging mag, op bijkomstige wijze, alle verrichtingen doen, commerciële en handelsdaden stellen, die betrekking hebben op het doel en voor zover de opbrengst hiervan wordt besteed aan het doel waarvoor ze werd opgericht. Zij is bevoegd alle roerende of onroerende goederen die zij voor het verwezelijken van haar doel nodig heeft in eigendom te bezitten en erop zakelijke rechten te vestigen en uit te oefenen.

Artikel 4.-

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL II: LEDEN.-

Artikel 5.-

De vereniging bestaat uit leden en toegetreden leden.

De volheid van het lidmaatschap, niet inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt

uitsluitend toe aan de leden, en niet aan de toegetreden leden.

De vereniging telt tenminste drie leden.

Artikel 6.-

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Als toegetreden lid kunnen tot de vereniging toetreden: iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornaam, adres, geboortedatum en nationaliteit van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid. De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7.-

Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op een maximum van 25 euro. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de consumptieprijzen. Basisindex is deze van de maand voorafgaande aan deze van de stichting. De nieuwe index is deze van de maand oktober, voorafgaand aan de aanpassing. De algemene vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld.

Artikel 8.-

De leden van de vereniging zijn verplicht

a) de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b) de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9.-

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven

aan de raad van bestuur.

Verliezen hun hoedanigheid van lid van de Vereniging:

- de leden die hun ontslag aanbieden;

- de leden die hun jaarlijkse bijdrage niet betalen;

- de leden wier uitsluiting wordt uitgesproken door de Algemene Vergadering op voorstel van de Raad van

Bestuur of van een derde van de leden van de Vereniging.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap

schorsen van de persoon

a) die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt;

b) die, ondanks schriftelijk aanmaning, in gebreken blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te

beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid ai zijn

lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt automatisch ingeval van overlijden van het lid, onbekwaamverklaring, of indien een lid onder voorlopig bewind wordt gesteld, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers kunnen in geen geval mededeling of kopie van rekeningen, verzegeling van de goederen van de vereniging of het opmaken van een inventaris vorderen.

Artikel 10.-

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden en van de

toegetreden leden gehouden overeenkomstig artikel tien van de Wet.

TITEL III: RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11.-

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van drie bestuurders, al dan niet lid van de vereniging. De bestuurders handelen als een college. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 12.-

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes jaar en zijn herverkiesbaar. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar.

Een bestuurder wordt geacht na zijn ontslag, of na het verlopen van de termijn waarvoor hij is benoemd zonder dat in zijn vervanging of herbenoeming is voorzien, zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging of herbenoeming kan worden voorzien.

De bestuurders worden benoemd en hun mandaat kan herroepen worden door de Algemene Vergadering. Elke benoeming, ontslag of herroeping moeten worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 13.-

a) de raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester.

De Raad van Bestuur vergadert, op bijeenroeping van de voorzitter telkens het belang van de vereniging het verlangt en minstens eenmaal per jaar. De voorzitter dient de raad van bestuur eveneens samen te roepen op verzoek van twee bestuurders.

De oproeping voor de bijeenkomsten geschiedt schriftelijk , per mail of e-mail en minstens acht dagen voor de vergadering. Komt de raad van bestuur samen op verzoek van twee bestuurders, dan moet de vergadering gehouden worden binnen de veertien dagen na hun schriftelijk verzoek.

De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

b) de raad kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en akkoord gaan met de agenda, of wanneer, na oproeping, tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien er slechts twee bestuurders benoemd zijn dienen beide bestuurders aanwezig te zijn. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend, op voorwaarde dat er meer dan twee bestuurders benoemd zijn.

c) iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen, maar slechts voor één vergadering. Iedere bestuurder kan slechts één medelid vertegenwoordigen.

d) Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

e) De gewone briefwisseling wordt ondertekend door hetzij de voorzitter, hetzij de ondervoorzitter, hetzij de penningmeester of de secretaris.

De akten van dagelijks bestuur en de stukken ter uitvoering van de beslissingen van de Raad van bestuur worden ondertekend door de voorzitter, hetzij door de secretaris, hetzij door de ondervoorzitter, hetzij door een bestuurder of een derde, daarmee ten algemene of ten bijzondere titel door de Raad van Bestuur belast. Dezen moeten, behoudens indien een derde belast wordt met het dagelijks bestuur, tegenover derden niet van de gegeven delegatie noch van een voorafgaande beraadslaging van de Raad van Bestuur doen blijken.

De checks en overschrijvingsformulieren, in verband met betalingen ten laste van de vereniging, worden ondertekend door de penningmeester, of door de voorzitter, alleen handelend.

Deze tekenen elf afzonderlijk namens de vereniging eveneens alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoerinstanties, post, bank, spaarkas en dergelijke meer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 14.-

á) de raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet of deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken.

b) Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur vallen is de vereniging geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders of de gedelegeerd bestuurder. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

c) de raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een ander persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan zes jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

d) de bevoegdheid om de vereniging.in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

e) De leden van de raad nemen geen persoonlijke verplichtingen op zich wat de verbintenissen van de

vereniging betreft.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 15.-

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden. Wanneer zij dit wensen, kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

De regelmatig bijeengekomen algemene veragdering vertegenwoordigt al e leden: haar besluiten verbinden evenzeer de leden die afwezig zijn en degenen die niet stemmen of tegenstemmen.

Artikel 16.-

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

a) het wijzigen van de statuten;

b) het vaststellen van het aantal leden van de raad van bestuur; het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c) de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d) de benoeming van de vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheid en de wijze van vereffenen.

e) de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

f) het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

g) het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

h) het uitsluiten van een lid;

i) de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Artikel 17.-

a) de algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden er om vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor dertig juni van dat jaar valt.

b) alle leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief of per e-mail uitgenodigd op de algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

c) de oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 18.-

~In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een meerderheid van twee/derde van de stemmen is vereist voor het wijzigen van de statuten en het uitsluiten van een lid. Een meerderheid van vier/vijfde van de stemmen is vereist voor het wijzigen van het doel en de ontbinding van de vereniging.

Elke algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen zonder oproeping op voorwaarde dat alle aandeelhouders, bestuurders en commissarissen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij akkoord gaan met de agenda.

De jaarvergadering beslist na oproeping geldig welk ook het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden zij.

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagenindien na oproeping tenminste twee/derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Is dit niet het geval dan kan een tweede vergadering bijeen worden geroepen die kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen na de eerste worden gehouden.

Artikel 19.-

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

TITEL V: INZAGERECHT LEDEN

Artikel 20.-

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

TITEL VI: BEGROTINGEN  REKENINGEN  CONTRÔLE

Artikel 21.-

a) het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot éénendertig december.

b) de raad van bestuur legt ten laatste binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar de jaarrekening alsook de begroting van het volgende boekjaar ter goedkeuring aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend, de commissaris.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding aan de leden worden uitgekeerd.

c) de raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van eerste aanleg, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Artikel 22.-

a) indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

b) de commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 23.-

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 24.-

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Luik B - Vervolg



MO0 2.2

Artikel 25.-

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet van 2 mei 2002, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing,

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van de dag van oprichting tot éénendertig december 2012.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei 2013.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Aanstelling van bestuurders

De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig de

volgende besluiten:

a) wordt tot de functie van bestuurder benoemd:

- de heer Thomas Young, voormeld sub 1

- mevrouw Robbeets Linda, voormeld sub 2,

- de heer Van Deun Luc, voormeld sub 3.

b) de opdracht van de bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015.

c) de opdracht van bestuurder is onbezoldigd.

EERSTE RAAD VAN BESTUUR

Eerste beslissingen van de Raad van Bestuur

De hiervoor aangestelde bestuurders in raad verenigd:

- kiezen als voorzitter: mevrouw Robbeets Linda, voormeld sub 2.

- kiezen als penningmeester: de heer Young Thomas, voormeld sub 1.

- kiezen als secretaris: de heer Van Deun Luc, voormeld sub 3.

- beslissen dat de zetel van de vereniging gevestigd is te 2980 Zoersel, Bethaniënlei 199

- benoemen mevrouw Robbeets Linda tot gedelegeerd bestuurder.

De vereniging wordt rechtsgelding verbonden in en buite rechte door de handtekeningen van twee

bestuurders gezamenlijk handelend of door de gedelegeerd bestuurder.

Linda Robbeets

Op de laatste biz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

.,Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ARTENCIEL

Adresse
BETHANIENLEI 199 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande