ARTICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.717.473

Publication

17/12/2013
ÿþr. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 5 -12- 2013

111111

GRIFFIE FMMTBANK van

*13189173*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5\L' 'k tç

Benaming

(voluit) : ARTICT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Richard Caluwaertsstraat 2 - 2880 Bornem (Eikevliet)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING  MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Johan VAN den NIEUWENHU1ZEN, te Bornem, op drie december tweeduizend dertien, nog te registreren.

Oprichter

De heer Philippe Jan André MAERTENS, geboren te Moeskroen op zes juni negentienhonderd achtenzestig, echtgenoot van mevrouw Catherine Josephe Agnes Delphine Marie PLASSCHAERT, wonende te Bornem (Eikevliet), Richard Caluwaertsstraat 2.

Rechtsvorm van de vennootschap

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam van de vennootschap

ARTICT.

Zetel van de vennootschap

te Bornem (Eikevliet), Richard Caluwaertsstraat 2.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

-het verlenen van advies, know-how, bijstand en diensten in de meest uitgebreide zin van het woord aan ondernemingen en instellingen (privé, publiek of gemengd) van aile aard, onder andere op het vlak van bedrijfsmanagement, bedrijfsorganisatie en bedrijfsstrategie op het vlak van onderzoek en ontwikkeling, aankoopbeleid, productie, logistiek, marketing, administratie, informatica, personeel, kwaliteitscontrole, interne en externe communicatie alsook de daaraan verbonden diensten, producten en daden van koophandel;

-het verhandelen van hardware en software in het algemeen (groothandel en kleinhandel);

-het optreden als tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

-het ontwikkelen, begeleiden en commercialiseren van alle mogelijke bouw-, infrastructuur- en investeringsprojecten;

-het beheren voor derden van onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door beheersdaden zoals huren en verhuren, leasen en verkopen, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen;

-het handelen als tussenpersoon inzake onroerende en roerende goederen en diensten;

-het ontwikkelen, produceren, commercialiseren en beschermen en in licentie geven van producten, technologieën en procedés;

-het inzetten, in eigen beheer of door derden, van alle nodige middelen en technieken om te komen tot publicaties (tekst, beeld en geluidmateriaal) in verband met alle hierboven vermelde onderwerpen op alle vormen van informatiedragers en via alle media;

-onroerende goederen verwerven, bouwen, ombouwen en verbouwen, verkavelen, verkopen, in leasing geven, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium;

-handelsfondsen verwerven, verkopen, in huur nemen en verhuren of onderverhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium;

-financiële beleggingen, investeringen en deelnemingen in welke vorm ook verwerven, beheren, vervreemden en valoriseren met het oog op het beheren en uitbouwen van haar patrimonium.

ln het kader van de verwerving van onroerend patrimonium mag de vennootschap alle vormen van waarborg toestaan op haar eigen goederen. Tevens is het de vennootschap toegestaan aan haar eigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennoten leningen toe te staan van uit haar eigen roerend patrimonium.

De vennootschap kan functies van bestuur of vereffenaar waarnemen in ondernemingen, instellingen of vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht.

De vennootschap zal in het algemeen en in binnen- en buitenland alle handelingen mogen verrichten van commerciële; industriële, financiële, roerende of onroerende aard, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken van haar doel geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag betrokken zijn in andere ondernemingen, instellingen of vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht met eender welk doel, hetzij door participatie, deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door eender welk middel.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur,

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende werkdag, Zij moet doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien,

Boekjaar

begint op één oktober en wordt op dertig september van het daaropvolgende jaar afgesloten.

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, eerste lid van het wetboek van vennootschappen en loopt tot dertig september tweeduizend vijftien.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vomit de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Commissaris

-).

- ' " Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Er wordt geen commissaris benoemd.

Aanvaarding van benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Philippe

MAERTENS.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan "ADVICEGROUP LECLERCQ" besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Absveldstraat 21, alsook aan haar

zaakvoerders, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde

alle akten en stukken te tekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en het ondernemingsloket;

b) inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij het beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde;

c) aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse administraties van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën;

d) inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen, alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato zevenentwintig juli negentienhonderd zevenenzestig en de wetten van zesentwintig juni en dertig december negentienhonderd tweeënnegentig in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij het sociaal verzekeringsfonds.

Deze opgave is niet beperkend en de volmachtdrager kan alles doen wat zij nodig acht voor de uitvoering van deze volmacht.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd; afschrift van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 17.03.2017, NGL 28.04.2017 17109-0165-011

Coordonnées
ARTICT

Adresse
RICHARD CALUWAERTSSTRAAT 2 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande