ARTIMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTIMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.117.001

Publication

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0123-013
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0408-013
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 24.06.2011 11207-0209-014
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 22.06.2010 10208-0091-014
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 19.06.2009 09260-0287-014
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 01.07.2008 08343-0377-013
15/07/2015
ÿþr ~

/Lm

Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ,^

Npavgniped ter ntfie van de RECHTE KWe vA.N SOOPH,AN73EL

0 6 JULI 2015

.ANTWEFt,PL.N asdeling TURNHOUT

De Griffier

Griff:

Ondernemingsnr : 0883.117.001

Benaming

(voluit) : ARTIMCO

(verkort) :

11

i



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN GERUISLOZE FUSIE

Op 1 juli 2015 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de Zaakvoerders: van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overnemingI gelijkgestelde verrichting opgesteld tussen:

1. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid SURRES, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9, ingeschreven bij de BTW-administratie onder het nummer BE 454.491.421 en met ondernemingsnummer BTW BE 0454.491.421, RPR Turnhout.

De vennootschap heeft tot doel: "

"Het verstrekken van advies inzake management en bestuur van ondernemingen en instellingen.

Het verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing en het: ontwikkelen van nieuwe technieken met betrekking tot cartografie en landmeetkunde.

Het uitbaten van een landmetersbureau.

Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen en in openbare en privé-instellingen' georganiseerd onder welke juridische vorm ook.

Alle expertises betreffende onroerende goederen.

De handel, aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, aanleggen van wegen, onderneming van; graafwerken, afbreken, veranderen en bouwen van goederen, het nemen van patenten en/of octrooien en alle rechten van niet-materiële aard, en'aile andere verhandelingen in het binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks het genoemde doel kunnen bevorderen..

Algemene bouwonderneming.

De aankoop, verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur en erfpacht nemen, de verhuring,, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer, van alle onroerende goederen van welke: aard ook.

De uitvoering van alle infrastructuur en uitrustingswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en hun valorisatie.

De uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwwerken aan gebouwen, evenals het onderhoud van gebouwen.

Het doen opbrengen van onroerende goederen, inzonderheid door het oprichten van appartements- of andere gebouwen, met hun binnenhuisinrichting en voltooiing en vervolgens met het beheer en uitbating.

Het opmaken en het bemiddelen inzake factoring- en leasingverrichtingen, zowel operationele als financiële leasing.

Beleggingen en beheer, van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden, aan de beleggingsondernemingen, de' bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap: verboden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken, zullen ïn onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap, samenwerken met, deelnemen in gelijk welke wijze,; rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

knnexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstelten onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de.eigen handelszaak.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.'

2. DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP;

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARTIMCO", gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9, ingeschreven bij de BTW-administratie onder het nummer BE 883.117.001 en met ondernemingsnummer BTW BE 0883.117.001, RPR Turnhout.

De vennootschap heeft tot doel:

"Alle expertises betreffende onroerende goederen,

De handel, aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, aanleggen van wegen, onderneming van graafwerken, afbreken, veranderen en bouwen van goederen, het nemen van patenten en/of octrooien en alle rechten van niet-materiële aard, en alle andere verhandelingen in het binnen- en buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks het genoemde doel kunnen bevorderen.

Algemene bouwonderneming.

De aankoop, verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur en erfpacht nemen, de verhuring, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer, van alle onroerende goederen van welke aard ook.

De uitvoering van alle infrastructuur en uitrustingswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en hun valorisatie,

De uitvoering van aile renovatiewerken en alle verbouwwerken aan gebouwen, evenals het onderhoud van gebouwen.

Het doen opbrengen van onroerende goederen, inzonderheid door het oprichten van appartements- of andere gebouwen, met hun binnenhuisinrichting en voltooiing en vervolgens met het beheer en uitbating.

Het opmaken en het bemiddelen inzake factoring- en ieasingverrichtingen, zowel operationele als tiinanc'iëte leasing.

Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Het verstrekken van advies inzake management en bestuur van ondernemingen en instellingen.

Het verlenen van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en marketing en het ontwikkelen van nieuwe technieken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap, samenwerken met, deelnemen in gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België'als in het buitenland"

In aanmerking nemende dat de Zaakvoerder van Surres BVBA en de zaakvoerder van Artimco BVBA het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij alle aandelen van de over te nemen vennootschap verenigd worden in één hand, met name van de overnemende vennootschap, verbinden de Zaakvoerder van Surres BVBA en de zaakvoerder van Artimco BVBA zich ertoe te doen wat,in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

ALDUS WORDT VOORGESTELD DAT:

A.De geruisloze fusie zal worden doorgevoerd tussen

1.Surres BVBA, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9

2. Artimco BVBA, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Doelenpad 9

De sub 1 genoemde vennootschap heeft als overnemende vennootschap alle aandelen verkregen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is en met andere woorden het gehele vermogen, zowel activa als passiva.

B.Boekhoudkundige verwerking "

Vanaf 1 juli 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig

geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

C.Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

D.Zaakvoerders

Noch aan de Zaakvoerder van de over te nemen vennootschap, noch aan de Zaakvoerder van de

overnemende vennootschap worden bijzondere voordelen toegekend.

E.Belang van de fusie

Het belang van de voorgestelde operatie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen waarvan het doel als

volgt kan worden omschreven:

-Alle aandelen van de overgenomen vennootschap Artimco BVBA zijn sinds 15 juni 2015 verenigd in

handen van de overnemende vennootschap.

-De bestuursorganen van de twee vennootschappen zijn van oordeel dat door de fusie belangrijke

kostenbeperkingen kunnen gerealiseerd worden en de instandhouding van de twee aparte vennootschappen

niet vereist Is.

-De vennootschappen oefenen gelijkaardige activiteiten uit.

-De versmelting van de ondernemingen zal leiden tot een versterking van de eigen vermogensstructuur, die

de financiering van de toekomstige activiteiten kan bevorderen.

Nuyts Patrick,

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fusievoorstel de data 1 juli 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

N w.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 02.09.2015, GGK 02.09.2015, NGL 15.01.2016 16014-0146-012

Coordonnées
ARTIMCO

Adresse
DOELENPAD 9 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande