ARTIMO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTIMO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.626.085

Publication

07/10/2014
ÿþmod 11,1

Luik B

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 SEP. 2014

ANTWERPEN eactihrag TURNHOUT De ent

Voor. behoud 110 111l1.1 j111.1 111 J1111111111

aan hi

Belgist

Staatsb,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e....." " " " " " " enn~....»rwirrewee,........

Nmrgcicad tee gr)..Cfie van ti.e

Ondèrnemingsnr : 0847.626.085

Benaming (voluit) : ARTIMO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Herdersstraat 11

2400 Mol

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 18 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTIMO IN VEST", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Herdersstraat 11, BTW BE 0847.626.085 RPR Turnhoutvolgende beslissingen genomen heeft:

In verband met de inbrengen in natura besluit het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans 84 Partners-Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor als volgt:

De inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de BVBA ARTIMO INVEST bestaat uit de volle eigendom van een onroerend goed en drie schuldvorderingen voor een globale inbrengwaarde van E 1.555.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 8.360 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA ARTIMO IN VEST. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minclenvaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 11 september 2014

(getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

-- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b)

mod 11,1

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met EEN MILJOEN VIJFHONDERD VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (E 1.555.000,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600,00) op EEN MILJOEN VIJFHONDERD DRIEËNZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 1.573.600,00) door uitgifte van achtduizend driehonderd zestig ( 8.360) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in dezelfde winsten zullen delen vanaf 18 september 2014, deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door inbrengen in natura.

- Wijziging van artikel 5.1. en artikel 6.1. van de statuten teneinde deze aan te passen aan de voorgaande agendapunten:

Artikel 5.1. van de statuten luidt voortaan als volgt:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENMILJOEN VIJFHONDERD DRIEËNZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (6' 1.573.600,00). Artikel 6.1. van de statuten luidt voortaan als volgt:

Het kapitaal is verdeeld in achtduizend vierhonderd zestig (8,460) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/achtduizend vierhonderd zestigste van het kapitaal.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend, indien nodig, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor WILLEMS Marc, met zetel te 2400 Mol, Nieuwstraat om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor en lijst

publicatiedata met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsigad

06/08/2012
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie y

11

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*iaiseosa*

HU 41 tAGEL.EGD

CIRI -t-il Fi.uHTBANK VAN

2 5 JULI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

~ --

~~

Ondernemingsnr D 841`- GAG'. o8r

Benaming : ARTIMO INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herdersstraat 11

2400 Moi

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 24 juli 2012 dat tussen:

1. De heer Peeters Rob Karel Josephina, wonende te 2400 Mol, Herdersstraat 11;

2. Mevrouw Peeters Ariane Frans Catharina, wonende te 2400 Mol, Herdersstraat 11; een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Benaming. Haar naam luidt "ARTIMO INVEST".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Herdersstraat 11.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland:

1, Het rechtstreeks en onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op welke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

2. Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, consulting en opleiding, coaching, bedrijfsorganisatie, algemeen beleid en financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

4. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

De vennootschap mag te dien einde het beheer van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel moge zijn, waarnemen, onder meer door het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie.

De vennootschap mag leningen en kredieten in de breedste zin verstrekken aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van aile commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; de vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden stellen, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naaai en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naar 7 en handtekening

Bijiagen bij het Bèlgisëh Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor= behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij Tiët Bëlgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is niet beperkend.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aide verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en verstrekken, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Fortis Bank.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 10 juni om achttien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal -- Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens

inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere

zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

3, Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso islaam en handtekening

Luik B - Vervolg

4. Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar zaakvoerder(s), vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

Tot niet-statutaire zaakvoerders warden benoemd voor onbepaalde duur: 1) de heer Peeters Rob en 2) mevrouw Peeters Ariane, beiden voormeld, en die, ieder voor zich, uitdrukkelijk verklaard hebben het hen toegekende mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is bezoldigd.

Volmacht.

De heer Peeters Rob, voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (ander voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor WILLEMS Marc, met zetel te 2400 Mol, Nieuwstraat 61 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om alle formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Voort behoudei aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste b1z van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþLuik B Ï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nooegt;lcgd. tv.t. .41ff:o van de

RECHT.B ANIi; VAt.! KOC1PHANt')EL,

0 3 APR. 2015

ANTWERPEN aaaeiing TURNHOUT

uedfiffiçg

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0847.626.085

Benaming (voluit) :ARTIMO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herdersstraat 11

2400 Mol

Onderwerp akte :KAP TAALVERHOGING - STATUTENW1MGlNG

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 30 maart 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTIMO INVEST", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Herdersstraat 11, BTW BE 0847.626.085 RPR Turnhout,volgende beslissingen genomen heeft:

- In verband met de inbrengen in natura besluit het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners-Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor als volgt:

De inbreng in natura bij kapitaalverhoging van de BVBA ARTIMO INVEST bestaat uit 2 onroerende goederen in volle eigendom voor een globale inbrengwaarde van e 381.000, 00,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.048 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA ARTIMO 1NVEST. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden,

Voorafgaandelijk aan de inbreng in natura, zullen de eigenaars van het vruchtgebruik van één van de in te brengen onroerende goederen verzaken aan hun vruchtgebruik. Deze verzaking is een conditio sine qua non om de inbreng in natura van de volle eigendom te kunnen laten plaatsvinden,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Boom, 27 maart 2015

(getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

i iF mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met DRIEHONDERD EENENTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 381.000,00) om het te brengen van EEN MILJOEN VIJFHONDERD DRIEËNZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 1.573.600,00) op EEN MILJOEN NEGENHONDERD VIERENVI3FTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 1.954.600,00) door uitgifte van tweeduizend achtenveertig (2.048) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in dezelfde winsten zullen delen vanaf 30 maart 2015, deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door inbrengen in natura.

Wijziging van artikel 5.I. en artikel 6.1. van de statuten teneinde deze aan te passen aan de voorgaande agendapunten:

Artikel 5.1. van de statuten luidt voortaan als volgt:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENMILJOEN NEGENHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 1.954.600, 00). Artikel 6.1. van de statuten luidt voortaan als volgt:

Het kapitaal is verdeeld in tienduizend vijfhonderd en acht (10.508) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/tienduizend vijfhonderd achtste van het kapitaal.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend, indien nodig, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor WILLEMS Marc, met zetel te 2400 Mol, Nieuwstraat om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor en lijst

publicatiedata met gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0296-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 23.08.2016 16485-0459-012

Coordonnées
ARTIMO INVEST

Adresse
HERDERSSTRAAT 11 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande