ARTRA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ARTRA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 816.708.227

Publication

22/11/2012
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan h( Balglei Staatsb

11

11111111 1111

*121 89058*

NeeiyaItd icr gritïíe van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 9 NOV.2017

Ondernemingsnr : 0816.708.227

Benaming

(voluit) : Artra

(verkort) :

techtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Kinderwelzijnstraat 95-97 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - ontbinding - sluiting vereffening

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de vennoten van Artra VOF, gehouden op de zetel van de vennootschap op 31 augustus 2012 werden volgende beslissingen genomen, allen met eenparigheid van stemmen:

1. Er wordt beslist een kapitaalverhoging van 84.198,91 EUR door te voeren door incorporatie van de rekening courant van mevrouw Willemijn Van Dommelen en de heer Bas Witvoet, zijnde de aandeelhouders, zonder creactie van nieuwe aandelen waardoor het kapitaal wordt opgetrokken van 1.000,00 EUR naar 85.1913,91 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen.

2. De vergadering beslist tot de ontbinding van Artra VOF te rekenen vanaf 31 augustus 2012.

3. De vennootschap werd váór haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door mevrouw Willemijn Van, Dommelen, wonende te Kinderwelzijnstraat 95-97 te 2920 Kalmthout - handeld als vaste vertegenwoordiger van: de vennootschap Talent Factory BVBA, zaakvoerder - als gevolg waarvan er geen schulden meer zijn aan: derden, behoudens het te betalen BTW-saldo van 6,58 EUR voor de nog in te dienen BTW-aangifte van het derde kwartaal 2012 (dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2012 in bijlage), De vennoten nemen deze BTW-schuld ten laste en stellen zich ook verantwoordelijk voor de tijdige indiening van de aangifte.

De vennootschap Talent Factory BVBA en de heer Bas Witvoet worden zowel voor het verleden als voor de toekomst bevestigd in hun hoedanigheid van zaakvoerder. Zij zullen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

4. Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in ariktel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

5, De vennootschap Talent Factory BVBA en de heer Bas Witvoet worden ontheven van hun taak als zaakvoerder en er wordt hen volledige kwijting verleend over hun mandaat.

6. De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. Artra VOF houdt op te bestaan met ingang vanaf heden.

7. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden in de woonplaats van mevrouw Willemijn Van Dommelen en de heer Bas Witvoet, zijnde Kinderwelzijnstraat 95-97 te 2920 Kalmthout.

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8. De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan MVP Corporate & Finance BVBA met maatschappelijke zetel te Nachtegaalstraat 8 W7 te 9240 Zele, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en directe belastingen.

Willemijn Van Dommelen

Zaakvoerder ~ctie.A * º%è h.a .

Up de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-d1' aa. et beYi -~.~n` Belg sch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARTRA

Adresse
KINDERWELZIJNSTRAAT 95-97 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande