ARTSENGROEP VLK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTSENGROEP VLK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.220.003

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 18.06.2014 14191-0543-010
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 19.06.2012 12187-0329-012
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.10.2011, NGL 08.06.2012 12161-0490-014
08/02/2011
ÿþ~ mad 2.1





" á_( L[.'' L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111q111111111111IIIII

Ondernemingsnr : p`n . 2 ? 0 _ 00 '1

Benaming : Artsengroep VLK

(voluit)

KOO PHANffleTURNH OUT

6G gri3.her

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijn 168

2440 Geel

Onderwerp akte :SPLITSING DOOR OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit drie akten verleden voor Filip Hofvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op drieëntwintig december tweeduizend en tien;

DAT:

- deze vennootschap samen met de vennootschap de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Artsenpraktijk De Rijn", te vestigen te 2440 Geel, Rijn 168 B-C, opgericht werd ingevolge de splitsing bij wijze van oprichting waartoe is besloten door de algemene; vergadering van de gesplitste vennootschap de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TWEEBOOMKES", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Rijn 168, rechtspersonenregister Turnhout 0475.663.947. ;

- de hiervoor genoemde gesplitste vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

- de burgerlijke vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Artsengroep VLK".

- de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Rijn 168.

- zij is opgericht voor onbepaalde tijd. De vennootschap is beginnen te werken op drieëntwintig december tweeduizend en tien, maar neemt alle verrichtingen sedert één januari tweeduizend en tien in haar naam door de gesplitste vennootscháp gesteld, boekhoudkundig voor haar rekening.

- de vennoten/oprichters zijn :

* de heer GEUKENS, Jozef Karel Ludovica, wonende te 2440 Geel, Kievermondeveld 27;

mevrouw ROELANTS, Joke, wonende te 2440 Geef, Lebonstraat 35;

mevrouw DEMARNEFFE, Veerle Gaby Carla, wonende te 2440 Geel, Kievermondeveld 11;

* mevrouw DE BLEECKERE, Leen Mady Ann, wonende te 3580 Beringen, Everselstraat 10 bus 2.

- het maatschappelijk kapitaal bedraagt veertigduizend driehonderd en vijf euro tweeënveertig cent (¬ 40.305,42). Het is volledig gestort.

- het kapitaal is gevormd door inbreng in natura, beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vyvey & Co" te Massenhoven, vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, dat besluit met volgende conclusies :

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van B.V.B.A. VYVEY & Co, i bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting'; van oprichting door middel van inbreng in natura , dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van " nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger,

d. de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 520 aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ARTSENGROEP VLK zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is onder voorbehoud van niet-uitvoeren van een fysische inventaris door ondergetekende van de ingebrachte roerende materiële vaste activa ad 1.341,76 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de'

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 9 december 2010 "

B.V.B.A. VYVEY& Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door.

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor".

- het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot eenendertig december tweeduizend en tien.

- omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) en mits eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten beslist door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Na de tegeldemaking van het actief, de aanzuivering van het passief en de terugbetaling van het volstorte bedrag der aandelen, zal het saldo worden verdeeld onder de vennoten in de verhouding van het aantal aandelen dal zij bezitten."

- als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

* mevrouw DEMARNEFFE, Veerle, voormeld;

* mevrouw DE BLEECKERE, Leen, voormeld.

Hun opdracht gaat in op het moment dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Hun mandaat geld voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 10 der statuten wordt aan elk van hen volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CUYPERS Boekhouding  Fiscaliteit", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Pas 257, alsook haar aangestelden, werd de macht verleend, met recht van substitutie, om alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de Nieuw Opgerichte Vennootschap A in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, evenals haar registratie als BTW-belastingplichtige te bewerkstelligen, te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

- de vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

- het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig is omschreven :

"De vennootschap heeft tot doel het aan de geneesheren-vennoten van de dienst ter beschikking stellen van materiële uitrusting en eventuele technische, administratieve en financiële organisatie die nodig of nuttig is om hen toe te laten de geneeskunde in groepsverband op een deontologisch verantwoorde wijze uit te oefenen en zich te documenteren en bij te scholen met het oog op een kwalititatief hoogstaande dienstverlening.

De medische erelonen maken geen deel uit van deze middelenvennootschap die geheel vreemd blijft aan de uitoefening van de geneeskunde zelf.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig goed nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en rechtshandelingen dienaangaande stellen voorzover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. "

- de jaarlijkse algemene vergadering komt verplichtend samen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten :

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde

" stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot die drager is van een bijzondere ' volmacht; hij kan zelfs schriftelijk zijn stem uitbrengen, door middel van een telegram of per telefax.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

De beraadslagingen van de vergadering worden vermeld op de processen-verbaal getekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom vragen; de uittreksels van deze processen-verbaal worden getekend door de zaakvoerder."

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. ,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mcd 2.1

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit dit uittreksel is opgemaakt, draagt de volgende registratiemelding : "geregistreerd zeven bladen twee renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op vierentwintig december tweeduizend en tien, boek 213 blad 01 vak 07, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. B. Lammens.".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

bijzonder verslag van het college van oprichters

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op zesentwintig januari tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat:

- bij akte houdende splitsing door oprichting verleden voor notaris Filip Holvoet te Antwerpen op drieëntwintig december tweeduizend en tien, hierna genaamd "de Splitsingsakte", de vennoten van de Gesplitste vennootschap besloten hebben om bij wijze van splitsing op te richten : (i) de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Artsengroep VLK", te vestigen te 2440 Geel, Rijn 168, hierna genoemd de "Nieuw Opgerichte Vennootschap A" en (ii) de burgerlijke vennootschap in de vorm van een de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Artsenpraktijk De Rijn", te vestigen te 2440 Geel, Rijn 168 B-C, hierna genoemd de "Nieuw Opgerichte Vennootschap B";

- de oprichting van de Nieuw Opgerichte Vennootschap A werd vastgesteld bij akte verleden voor notaris Filip Holvoet te Antwerpen op drieëntwintig december tweeduizend en tien, hierna genoemd de "Oprichtingsakte A";

- voor wat betreft het boekjaar van de Nieuw Opgerichte Vennootschap A in de Splitsingsakte en in de Oprichtingsakte A genotuleerd werd dat (i) het boekjaar van de Nieuw Opgerichte Vennootschap A loopt van één januari tot eenendertig december van elk jaar en (ii) dat het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend en tien.

- de Nieuw Opgerichte Vennootschap A op datum van eenendertig december tweeduizend en tien nog geen rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, en dat aldus het besluit om het eerste boekjaar te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend en tien een materiële onmogelijkheid betreft.

- de vennoten van de Gesplitste Vennootschap kennis hebben genomen van voormelde materiële onmogelijkheid en besloten hebben deze recht te zetten door te besluiten (i) dat het boekjaar van de Nieuw Opgerichte Vennootschap A loopt van één februari tot eenendertig januari van elk jaar en (ii) dat het eerste boekjaar van de Nieuw Opgerichte Vennootschap A loopt tot eenendertig januari. tweeduizend en elf;

- de vennoten van de Gesplitste Vennootschap bijzondere volmacht hebben verleend aan de heer BEERNAERT, Steven, wonende te 2060 Antwerpen, Carnotstraat 167/6, om de voormelde rechtzetting namens de Gesplitste Vennootschap te laten akteren in een notariële akte, als aanvulling op de Oprichtingsakte A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichting s- en wijzigende akten

~ " r

Voor-

ª% behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) gevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2015
ÿþmod 11.1

(Dr

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

` na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

Belgiscl Staatsbh

Neergelegd eer grime vd.sl ue RECHT-11113H VAN KOOPHANi)Oi,

1 T APR. 2015

ANTWERPEN afc'telhig TURNHOUT Giiffiëfier



15062

tioll

Ondernemingsnr : 0833.220.003

Benaming (voluit) : Artsengroep VLK

(verkort) ;

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijn 168

2440 Geel

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Het uittreksel van de oprichtingsakte van de vennootschap - gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad onder nummer 11020906 -- meldt verkeerdelijk dat er vier vennoten/oprichters zijn, met name:

* de heer GEUKENS, Jozef Karel Ludovica, wonende te 2440 Geel, Kievermondeveld 27;

* mevrouw ROELANTS, Joke, wonende te 2440 Geel, Lebonstraat 35;

* mevrouw DEMARNEFFE, Veerle Gaby Caria, wonende te 2440 Geel, Kievermondeveld 11;

* mevrouw DE BLEECKERE, Leen Mady Ann, wonende te 3580 Beringen, Everselstraat 10 bus 2,

De oprichtingsakte vermeldt echter twee oprichters/vennoten, met name:

* mevrouw DEMARNEFFE, Veerle Gaby Caria, wonende te 2440 Geel, Kievermondeveld 11;

* mevrouw DE BLEECKERE, Leen Mady Ann, wonende te 3580 Beringen, Everselstraat 10 bus 2,

De expeditie van de oprichtingsakte werd dus wel correct neergelegd,

ANTON VAN BAEL -- GEASSOCIËERD NOTARIS:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARTSENGROEP VLK

Adresse
RIJN 168 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande