ARTWERK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ARTWERK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 505.882.714

Publication

12/12/2014
ÿþfi

Ondememingsnr : 0505.882 7.1 4

Benaming

(voluit) : Artwerk

(verkort) :

Rechtsvorm :hap onder firma

Zetel :'Kennisstraat 40 -- 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTING

Artwerk

Vennootschap onder Firma

Met zetel te Hendrik Kennisstraat 40 te 2650 Edegem

Het jaar tweeduizend en veertien.

Op 5 november te Hendrik Kennisstraat 40 te 2650 Edegem

ZIJN SAMENGEKOMEN:

1. De heer Wojtowicz Artur Krysztof, wonende te Hendrik Kennisstraat 40 te 2650 Edegem.

2. De heer Gajewski Adam, wonende te Struisbeeklaan 31 te 2610 Wilrijk,

Hierna onveranderd de COMPARANTEN genoemd. Die bij onderhandse akte de oprichting en de statuten hebben vastgesteld van de hierna genoemde vennootschap:

1.OPRICHTING

De samengekomen partijen hebben besloten een onderhandse akte op te stellen van de statuten voor een Vennootschap onder Firma. De voormelde verschijners verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om deze handeling te stellen, en niet te zijn geviseerd door een beschermingsmaatregel en beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op collectieve schuldenregeling.

Inbreng in geld

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DUIZEND EURO (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar elk van deze aandelen hebbende een fractiewaarde van één honderdste van voormeld kapitaal.

Deze aandelen, die samen het totaal bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, worden alle onderschreven door de genoemde comparanten - oprichters, die verklaren deze aandelen volledig te volstorten, als volgt:

1/ Door de heer Wojtowicz Artur Krzysztof, negenennegentig (99) aandelen, middels inbreng in speciën van een bedrag van vijfhonderd euro (990,00 EUR);

2) Door de heer Gajewski Adam, voornoemd, één (1) aandeel, tien euro (10,00 EUR).

De inbrengen in geld werden gedeponeerd op een rekening met nummer rekeningnr.

Volstorting

De oprichters stelten vast en erkennen dat het kapitaal werd volgestort ten belope van duizend euro

(1.000,00 EUR)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod WON 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de -ktt

Rechtbank van koophandel

llntwerpen

O 3 DEC. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. STATUTEN

ARTIKEL 1. Naam  Rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Venootschap onder Firma. Zij draagt de naam: "Artwerk".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en

ander stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

"Vennootschap onder Firma" of, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, door de afkortingen

voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de

vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd

door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap

haar zetel heeft, en het inschrijvingsnummer.

ARTIKEL 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Hendrik Kennisstraat 40 te 2650 Edegem.

De zetel van de vennootschap mag overgebracht worden naar elke stad of gemeente in Vlaanderen of in

het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag, bij beslissing van de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders,

exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland

vestigen.

ARTIKEL. 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

1.

- Het uitvoeren van alle schilderwerken en alle andere eindafwerkingen;

Het plaatsen van gipsplaten en aile stucadoorwerken;

- Het plaatsen van ramen en kaderelementen en omlijstingen;

- De renovatie, het onderhoud en de inrichting van gebouwen;

- Inkoop en verkoop van verf, gordijnen, meubelen en andere decoratiematerialen.

2,

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

3.

Zij kan alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen.

4.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen

ARTIKEL 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor een wijziging aan de statuten.

ARTIKEL 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt DUIZEND EURO (1.000,00 é), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één honderdste (11100) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 6. Aandelen

De aandelen zijn op naam en moeten worden ingeschreven in een aandelenregister te bewaren op de maatschappelijke zetel. Zij zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkele persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Dit alles behoudens wat vermeld staat in artikel 17 tweede lid,

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 7. Overdraagbaarheid van aandelen onder de levenden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal.

Deze schriftelijke toestemming Is eveneens vereist bij overdracht of overgang tussen vennoten, echtgenoten of bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn.

ARTIKEL 8. Overlijden van een vennoot

Het overlijden van een vennoot, evenals de invereffeningstelling ervan zo de vennoot een rechtspersoon is, geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden 1 invereffeningstelling van een vennoot zonder ontbinding van de vennootschap, zullen de lidmaatschapsrechten op de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen 1 achterliggende aandeelhouders, indien alle andere vennoten hiermede unaniem hun uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord betuigen.

Indien deze erfgenamen niet als vennoten worden toegelaten, zijn zij enkel gerechtigd tot een deel in de waarde, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen of legatarissen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een boedelbeschrijving laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

ARTIKEL 9. Latere inbrengen

Het staat de vennoten vrij om naderhand, en tijdens de duur van de vennootschap, andere p verrnogensbestanddelen, welke ook, in de vennootschap in te brengen, alsmede om nieuwe vennoten op te nemen in de vennootschap, telkens mits unanieme goedkeuring van alle vennoten. Elke latere inbreng zal het voorwerp uitmaken van een statutenwijziging.

Desgevallend zal telkenmale ook het aandelenbezit, zoals hoger uiteengezet, gewijzigd worden.

Eventuele wijzigingen aan de verhouding in de aandelen van de vennootschap zullen worden aangetekend in het vennotenregister van de vennootschap.

ARTIKEL 10: Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Onverminderd de wettelijke, deontologische en statutaire beperkingen, wordt het aantal zaakvoerders en de duur van hun opdracht bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders van wie de opdracht is verstreken, in functie.

ARTIKEL 11: Bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van deze bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoeders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Worden tot niet-statutaire zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap:

1/De heer Wojtowicz Artur Krzysztof, voornoemd.

2/de heer Gajewski Adam, voornoemd.

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Externe bestuursbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

ARTIKEL 12: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september elk jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op beden en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en

zestien.

Per einde van ieder boekjaar zal een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

ARTIKEL 13: Algemene vennotenvergaderingen

De jaarlijkse algemene vennotenvergadering zal worden gehouden op de derde maandag van de maand

maart om elf uur op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde

uur.

De zaakvoerders kunnen te allen tijde een bijzondere algemene vennotenvergadering samenroepen op een

door hen te bepalen plaats, datum en uur, schriftelijk per aangetekend schrijven, fax of via e-mail en

minstens vijftien dagen tevoren mede te delen aan al de vennoten.

De vervulling van deze formaliteiten is evenwel niet vereist wanneer alle vennoten aanwezig zijn op deze

algemene vennotenvergadering.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vennotenvergadering bijeenroepen op een door

hem te bepalen plaats, datum en uur, schriftelijk en minstens vijftien dagen tevoren mede te delen aan zijn

medevennoten.

Ook hier is de vervulling van deze formaliteiten niet vereist wanneer alle vennoten aanwezig zijn op deze

algemene vennotenvergadering.

Alle beslissingen van de algemene, bijzondere of buitengewone vennotenvergadering vereisen de

eenvoudige meerderheid van de stemmen, tenzij anders wordt bepaald in deze statuten.

De vennotenvergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de vaststelling van de balans en resultatenrekening;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming van één of meerdere zaakvoerders, andere dan de niet-statutaire zaakvoerder,

- de vaststelling van hun bezoldiging, het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen en het

verlenen van kwijting;

- alle zaken die haar zijn voorbehouden door de wet of deze statuten.

- Een beslissing tot statutenwijziging vereist een drie/vierde meerderheid van de stemmen. ARTIKEL 14. Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel, Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet warden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt,

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vôôr een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 15: Uitstel Algemene vergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek vare één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

ARTIKEL 16: Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vennotenvergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 17: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Op vennotenvergaderingen hebben de vennoten stemrecht in verhouding tot hun inbreng.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

Wanneer een aandeel toebehoort aan een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 18: Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vennotenvergadering, bij gewone meerderheid, één of meerdere vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn.

De algemene vennotenvergadering bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. indien er geen vereffenaars worden benoemd, dan treedt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege op als vereffenaar.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering, beslissend bij gewone meerderheid.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing va de algemene vergadering.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

r ~ ~

a Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

TITEL 3: ALGEMENE BEPALINGEN.

ARTIKEL 19. Woonstkeuze

De leden van het bestuursorgaan en de vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur

ARTIKEL- 20. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting over de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

ARTIKEL 21. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Steve Rau, zaakvoerder bij BBL Accounting, Miksebaan 150A, 2930 Brasschaat waarbij hij de mogelijkheid heeft;

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige)

en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rau Steve

Extern Accountant I Lasthebber.



Op de laatste blz, van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARTWERK

Adresse
KENNISSTRAAT 40 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande