ARUZA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARUZA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 891.112.373

Publication

19/11/2012
ÿþy

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

4p de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oyn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- " , - ~ %

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 11I 111 111 llh1 1 1 1 11 11 1 1 11

*iaiaseos"

Ondernemingsnr : 0891.112.373

Benaming

(voluit) : ARUZ4

(verkort) "

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel . Zwanenberg 20, 2200 Herentals (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd, 12 oktober 2012, blijkt wat volgt : Aan de vereffenaar wordt kwijting verleend voor zijn mandaat uitgeoefend inzake de vereffening.

Alle wettelijke documenten en bescheiden zullen, ingevolge de vigerende wetgeving, bewaard blijven op het huidig adres van de vennootschap, zijnde : Zwanenberg 20, 2200 Herentals en dit voor de duur van 5 jaar.

Alle voorgaande in acht genomen, besluit de Bijzondere Algemene Vergadering dat de Naamloze Vennootschap Aruza, met ingang van 12 oktober 2012, definitief opgehouden heeft te bestaan en dat de vereffening hiermede eveneens gesloten is.

Herentals, 12 oktober 2012

Vereffenaar,

Yves Laurijssens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

TURNHOUT

Gri (9e Griffier,

07/09/2012
ÿþMod Watt' 11.1

- -r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanide R i c eERGELEGD

.1 4 I ~~í r GRIFFIE RECHTBANK VAN

~ !

2 9 AUG. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

1

*12151955*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891.112.373.

Benaming

(voluit) : ARUZA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Zwanenberg 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT BESTUURDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op veertien augustus twee duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op eenentwintig augustus daarna boek 5/162 blad 96 vak 17, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap ARUZA gevestigd te' 2200 Herentals, Zwanenberg 20, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op vijfentwintig juli tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes augustus daarna onder het nummer 07117358, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING, VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter zichzelf van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht,; afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 20 juli 2012, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit" tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2900 Schoten, aangewezen' door de raad van bestuur, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden' samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 20 juli 2012, met vermelding of daarin de' toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W, Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Naamloze Vennootschap "ARUZA" kan ik verklaren dat

*Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij' besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingsschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 20 juli 2012,

*De staat van activa van passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 20 juli 2012 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 326.405,92 EUR volledig en trouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit,

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van' onzekerheid toe.

Schoten, 6 augustus 2012

(getekend)

De Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

} Iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

TWEEDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de

vennootschap (vrijwillig) te ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar

vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de

vennootschap in vereffening is (gesteld).

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S).

A. De algemene vergadering beslist als vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen

onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde

rechtbank van koophandel: de heer Yves Laurijssens, voornoemde aandeelhouder sub 1., hier aanwezig en die

hier tussenkomt.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek;

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT, MACHTIGING.

A. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden,

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B. De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT, ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE  EINDE MANDAAT BESTUURDERS.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de beide voomoemde bestuurders, zijnde de heer Yves Laurijssens en mevrouw Sofie Brusselaers, beiden voornoemd.

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, en verleent eveneens alle machten en bevoegdheden aan de Fiduciaire Van Loey en Patteet NV te 2018 Antwerpen, Karel OOmsstraat 47 A, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en alle eventuele

Vir-

bihoud n abn h é Belgisch

Staatsblad

documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een ' eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW-Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap als handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte (vrijwillige) ontbinding - invereffeningstelling - benoeming vereffenaar(s) - einde mandaat bestuurders - volmacht - afschrift van de beschikking - bijzonder verslag van de raad van bestuur - verslag van de bedrijfsrevisor.

Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2012
ÿþti Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



191n1 1 1111111 III I

*12119502*

A

Ondernemingsar : 0891.112.373

Benaming

(voluit) : ARUZA

(verkort)

gts «r grinie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 l JUNI 2012

TURNHOUT

DeQ ffffiier,

Rechtsvorm " Naamloze Vennootschap

Zetel : Ovenstraat 18, 2250 Olen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 18 juni 2012 blijkt wat volgt

De maatschappelijke zetel alsmede de exploitatiezetel wordt met ingang van 18 juni 2012 gewijzigd :

Van : Ovenstraat 18, 2250 Olen

In ; Zwanenberg 20, 2200 Herentals

18 juni 2012

Gedelegeerd Bestuurder,

Yves Laurijssens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insirumenferende notaris. hetzij van de perso(o)ntenf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 28.09.2011 11556-0389-011
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 08.09.2010 10538-0320-011
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 08.09.2009 09753-0108-012

Coordonnées
ARUZA

Adresse
ZWANENBERG 20 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande