ARVID, AFGEKORT : ARVID

Société en commandite simple


Dénomination : ARVID, AFGEKORT : ARVID
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 635.770.662

Publication

27/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Arvid GCV

Gewone Commanditaire Vennootschap

Grensstraat 72, 2950 Kapellen

Zijn verschenen, de oprichters :

verklaren een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op te richten .

NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de naam " Arvid ".

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Grensstraat 72.

De zaakvoerder is bevoegd de maatschappelijke zetel over te dragen naar de plaats van zijn keuze in het

Vlaamse landsgedeelte van België, mits bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag tevens administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen en kantoren

oprichten in België en in het buitenland.

OPRICHTING

1) de stille vennoot hierna oprichter sub1 genoemd

2) mevrouw De Kooning Annemie, wonende te 2950 Kapellen, Grensstraat 72 met rijksregisternummer 85.12.26334.76 hierna oprichter sub2 genoemd

Het jaar tweeduizend en vijftien op 25 augustus te Brasschaat,

Doel

Exploitatie

De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden als tussenpersoon in de handel, hetgeen ondermeer inhoudt:

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : Arvid

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : Arvid

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grensstraat 72

*15313932*

Luik B

2950

België

0635770662

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kapellen

Griffie

Neergelegd

25-08-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Creëren van producten en projecten die karakter geven aan interieur, exterieur en persoon met natuurlijke toets,

op bestelling en op maat en budget van leeftijdsgenoten.

Herbruik van materialen en vervaardigen van producten

Producten kunnen aangeboden worden in winkels voor klein- en groothandel, zoals bvb verlichtingswinkels, pop

up stores ea.

Eigen ideeën produceren, maar ook het realiseren van ideeën van de klant

Instrumentenbouw en instrumentenherstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Patrimoniumvennootschap:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,

obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Holdingvennootschap:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat deze opsomming beperkend is.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL  AANDELEN

Het kapitaal van de vennootschap , dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend (1.000) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (1/100-ste) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de inbreng als volgt:

BESTUUR

Benoeming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt benoemd tot zaakvoerder, mevrouw De Kooning Annemie wonende te Grensstraat 72 te 2950 Kapellen met rijksregisternummer 85.12.26-334.76. Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap bestaat. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerder en in het geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle rechten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschapsrecht, verklaren de oprichters ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit rechtshandelingen die voor haar rekening voor haar oprichting werden gesteld, door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek Vennootschapsrecht.

De oprichter sub1 heeft ingetekend op negenennegentig (99) aandelen en betaalde negenhonderdnegentig (990) euro in speciën. De oprichter sub2 heeft ingetekend op één (1) aandeel en betaalde tien (10) euro in speciën. Samen honderd (100) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgeschreven en ingeschreven aandelen.

Mevrouw De Kooning Annemie is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd. Er is ook een stille vennoot aanwezig in de vennootschap. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De rechten van de stille vennoot bestaat uit :

- de controle van de vennootschap,

- het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s),

- het stemrecht in de algemene vergadering.

De voorgenoemde zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De voornoemde gecommanditeerde vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Beherende vennoten  Stille vennoten

BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERGADERING - WINSTVERDELING

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op 25 augustus tweeduizendvijftien en eindigt op dertig juni tweeduizend zeventien.

Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede een jaarrekening volgens het artikel 92 van het Wetboek Vennootschapsrecht. De jaarrekening bestaat uit de balans, resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

Winstverdeling

De winstverdeling geschiedt door de beslissing van de algemene vergadering. Evenwel wordt niet tot uitkering van de winsten overgegaan, zolang een overdraagbaar verlies aanwezig is.

VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber , de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap B&L Accounting met zetel te 2930 Brasschaat, Miksebaan 150 A, vertegenwoordigd door de heer Rau Steve, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondernemingsloket en de diensten van de Federale Overheidsdienst Financiën, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te vorderen.

De zaakvoerder geeft tevens volmacht om de nodige formulieren zowel Formulier I - luik B als Formulier II - Luik C te ondertekenen voor zowel inschrijving als wijziging in het Belgisch Staatsblad.

Brasschaat, 25 augustus 2015

De oprichters,

De stille vennoot Annemie De Kooning

Coordonnées
ARVID, AFGEKORT : ARVID

Adresse
GRENSSTRAAT 72 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande