ARW

Société en commandite simple


Dénomination : ARW
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.522.213

Publication

06/03/2014
ÿþx

Mod Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 56705

beh

aa

Be Sta[

111

Fkergelsgd ter prfí=Pie von de RacPtiber van Koophandet te Anrr,e rpan, op

2 5 FEB, za1j1

Griffie

Bijïagen bij Iièt Bèlgiiel Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.522.213

Benaming

(voluit) : ARW

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : De Sevillastraat 19 - 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 5 juli 2013, blijkt het volgende:

Het geheel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd en alle vennoten zijn aanwezig en unaniem werd het volgende beslist .

1.Ontslag en Kwijting en ontslag van zaakvoerder

De vergadering verleent ontslag en kwijting aan de heer Walter Smet voor de uitoefening van zijn mandaat

als zaakvoerder van de vennootschap.

2.In vereffening stelling

De vergadering beslist om met ingang vanaf heden de gewone commanditaire vennootschap `ARW' te

ontbinden en te vereffenen.

De vergadering beslist om geen vereffenaar te benoemen.

Uit de staat van activa en passiva dd. 01 juli 2013, blijkt dat er geen passiva zijn bedoeld in art 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals toegelicht door de minister in zijn antwoord op de parlementaire' vraag nr. 14529 van de heer L. Van Biesen van 12 december 2012.

1.Afsluiting van de vereffening.

De Algemene Vergadering verklaart dat aan alle wettelijke voorwaarden zoals voorzien in artikel 184 §5 W Venn. voldaan is en bijgevolg de vereffening van de gewone commanditaire vennootschap in vereffening "ARW" afgesloten kan worden en dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs niet meer voor de' behoeften van de vereffening.

2.Boeken en bescheiden

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Walter Smet, wonende te Dokter Van De Perrelei 103 bus 1, 2140 Borgerhout en zullen bewaard worden gedurende een termijn van minstens vijf jaar.

3.Bijzondere volmacht

De Algemene Vergadering stelt de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", gevestigd te 2170 Merksem, Ringlaan 3311, vertegenwoordigd door de heer Johan De Keersmaecker en mevrouw Katherine Devis, aan als bijzondere lasthebber aan wie de macht wordt verleend om aile nodige verrichtingen in het kader van de afsluiting van de vereffening te doen bij de erkende. Ondememingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie.

A.R.W. Belgium Ltd A.R.W. INT. Ltd

Vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

Walter Smet Walter Smet

Vennoot Vennoot - Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

15/12/2011
ÿþ "'t Mn02.i

', ''"s " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I111111u~u~i~Nui~i~!NH

X11188336

Onder:lerningsnr : snm Ç.e o2A 3

Benaming

fvctuiti : ARW

Rechtsvorm : Gewone commanditaire Vennootschap

Zetel : De Sevillastraat 19 - 2100 Deurne België

Onderwelp akte : Oprichting

Heden op 14/11/2011 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap van onbepaalde duur:

Als beherende vennoot: A.R.W. INT Ltd., gevestigd te Dept 1 - 43 Owston Road, Carcroft, Doncaster, DN68DA, ingeschreven ini het "Registrar of Companies for England and Wales" onder het nummer 07433168, hierbij vertegenwoordigd door Walter Smet wonende te 2100 Deurne in de De Sevillastraat 19,

Als Stille vennoot: A.R.W. Belgium Ltd., gevestigd te Dept 1- 43 Owston Road, Carcroft, Doncaster DN68DA, ingeschreven in het "Registrar fo Companies for England and Wales" onder het nummer 07433205, hierbij vertegenwoordigd door Walter Smet, wonende te 2100 Deurne in de De Sevillastraat 19.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "ARW° , met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne - De Sevillastraat 19. Het maatschappelijk kaptiaal wordt vastgesteld op duizend euro (1.000,00 euro) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. De beheerende vennoot doet inbreng van ¬ 100,00 euro door storting in de kas van de vennootschap waarvoor hij 10 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De beheerende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van ¬ 900,00 euro door storting in de kas van de vennootschap waarvoor hij 90 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de: vennootschap slechts in tot het bedrag van zijn inbreng.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van duizend euro (1.000,00 euro). De vennootschap heeft als doel: Algemene renovatiewerken.

Om dit doel te verwezelijken kan en mag de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in of gelijk welke wijze , rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in in ondernemingen van allerlei aard; alle verbintenissen aangaan, roerende en onroerende goederen kopen, verhuren en huren; kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, zelfs door haar goederen in hypotheek of in pad te geven; inclusief de eigen handelszaak. Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Het: verwerven en op het verhuren en onderverhuren van de goederen en eigen roerenende installaties. Het patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste. zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciele activiteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best beschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan' stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezelijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang van. de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het boekjaar loopt telkens tot 31 december van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 december van het volgende kalenderjaar. "











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge











"





')p .:e l .a sta blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

behouden

, àanuet

ks.?ló'1sCli

& uatsi~lad

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap kan worden bestuurd door één of meer zaakvoerders, die mogen natuurlijke en of , rechtspersonen zijn al of niet bezoldigd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig is of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijkd oel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 19.00 uur op de-. maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen in de oproepingsbrieven aangeduid. De eerste algemene vergadering zal aldus gehouden worden na het afsluiten van het eerste boekjaar.

Het batige saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de . vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen beslissen over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

Nadat de vennootschap aldus heden werd opgericht, beslist de beherende vennoot A.R.W. INT Ltd. vertegenwoordigd door Walter Smet om tot onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur aan te stellen vanaf heden de heer Walter Smet wonende te De Sevillastraat 19 in 2100 Deurne, die verklaart deze functie te aanvaarden.

Als beherende vennoot A.R.W. INT Ltd vertegenwoordigd door Walter Smet

Als zaakvoerder:

' Walter Smet

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARW

Adresse
DE SEVILLASTRAAT 19 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande