ASAREM CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASAREM CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.697.101

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.04.2014, NGL 24.04.2014 14096-0039-009
25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 24.04.2013 13094-0095-009
24/01/2012
ÿþ Mod Wo,d 11.1

LL,L~~I It~S [ 3 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Iln IIIIIIYIIINII~IIII

*12022177*

Vc

beha

aai

Bel; Staa

111

.. r.-,.. ~ ..~;~

~ 1~114J~x"

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 1 p 4 2 ° 6 ,q 7 - 1 e

Benaming

(voluit) : Asarem Consult

(verkort) :



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorkempenlaan 26, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerd notaris te Merksem, stad Antwerpen op vier januari tweeduizend en twaalf "Geregistreerd acht bladen drie renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 05 jan. 2012. Boek 279 blad 45 vak 5. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur (Getekend) Van Genegen Marijke", dat door:

-de heer LIPSCHÜTZ Eli Pierre, geboren te Liestal-Basel (Zwitserland) op achttien maart negentienhonderd, drieënveertig, wonende te 2900 Schoten, Voorkempenlaan 26;

een handelsvennootschap met handelsvorm van een eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende statuten:

-de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is Asarem Consult

-de zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Voorkempentaan 26.

-het doel van de vennootschap bestaat uit

-Bureau voor nijverheidsstudies, alsook de handel in en constructie van technische uitrusting en het;

verrichten van handelingen die hiermee in verband staan, deze omschrijving in de ruimste zin genomen en.

zonder uitzondering, zowel in binnen- als in buitenland.

- Engineeringswerkzaamheden, studie- en projectontwikkeling in alle vormen.

- Het verrichten van technische inspecties en de supervisie bij constructiewerken.

- De verkoop van technische documentatie in de ruimste zin van het woord, alsook het verlenen van; technische bijstand en advies, inbegrepen voordrachten, presentaties en cursussen in verband met' nijverheidsstudies.

studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake commerciële, financiële, handels en sociale aangelegenheden in het algemeen.

- Projectmanagement

- Het beheren en aanleggen van roerende en onroerende vermogens, in het binnenland zowel als in het buitenland. Het toestaan van leningen met of zonder hypothecaire waarborgen, het nemen van belangen in alle. ondernemingen, zelfs indien het voorwerp van deze niet gelijkaardig, analoog, verwant of nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; het verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

-de duur van de vennootschap is onbepaald.

-het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) . Het is volledig' geplaatst en werd onderschreven als volgt:

De heer LIPSCHUTZ Eli, voornoemd, tekent in op het volledige kapitaal van de vennootschap door een, inbreng in geld. Op deze inbreng wordt vijftienduizend euro gestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt alle honderd zesentachtig aandelen.

Hij verklaart en erkent dat op elk van de honderdzesentachtig (186) aandelen, in geld onderschreven, honderdvijftig / honderdzesentachtigste is gestort, zodat vijftienduizend euro van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door Dexia Bank te Brussel op 20 december 2011.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Daar de vennootschap vandaag met haar bedrijvigheid start worden alle rechtshandelingen die de zaakvoerders reeds stellen met vermelding van hun hoedanigheid, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechtspersoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op de derde donderdag van juni om negentien uur en als dit een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, onder meer met het oog op de goedkeuring van de jaarrekening en/of jaarverslag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

-het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt.

In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

-De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen.

Voor al de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Benoeming van de zaakvoerder(s)

De heer LIPSCHUTZ Eli, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap..

Verklaring betreffende de controle

De oprichter verklaart dat het volgens hem een kleine vennootschap zef betreffen. Hierdoor moet de

controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen.

Volmacht

Administratieve formaliteiten  volmacht

De heer LIPSCHUTZ Eli hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder ( onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voorvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap ), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan mevrouw GEENS Christiane, kantoorhoudende te 2170 Antwerpen-Merksem, Gildestraat 1,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntbank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestig ingseenheidnum mer

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte dd. 4 januari 2012

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASAREM CONSULT

Adresse
VOORKEMPENLAAN 26 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande