ASBYM

Société en commandite simple


Dénomination : ASBYM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 564.825.852

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg rechtspersoonlijkheid.

Mod PDF 11.1

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst wordt, bedraagt 12.400,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal. Het kapitaal werd volledig volstort.

Elk boekjaar loopt volgens een kalenderjaar, het begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend. Het eerste boekjaar begint echter op heden en eindigt op 31 december 2015 De algemene vergadering vindt plaats elk jaar op de derde woensdag van juni, om 14h00.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden. De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten. De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze voorzien is voor de verdeling van de winsten. De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet werden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor

onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: dhr. Adem Kiraz.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van huidige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel en verklaren ze dat alle activiteiten vanaf 01/04/2014 zijn gedaan voor en in naam van de vennootschap.

Dhr. Adem Kiraz

Zaakvoerder - beherend vennoot

Hiermee leg ik mijn oprichtingsakte neer.

25/03/2015
ÿþt

-9

Mad Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0564.825.852

Benaming

(voluit) : Asbym

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kiliaanstraat 35 - 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING - GECOMMANDITEERD VENNOOT Blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 9 maart 2015:

- ontslag van dhr. Kiraz Adem met ingang vanaf 28/02/2015

- benoeming van dhr. Kiraz Hakan, wonende te Kiliaanstraat 35 bus 2 - 2570 Duffel, geboren op 27/11/1984 te Yildizeli, Turkije. Zijn mandaat gaat in op 1 maart 2015. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- er wordt melding gemaakt van het feit dat dhr, Kiraz Hakan de aandelen heeft overgenomen van dhr. Kiraz Adem op 2810212015. Vanaf dan is dhr. Kiraz Hakan ook gecommanditeerd vennoot en hoofdelijk aansprakelijk. Dhr. Kiraz Adem heeft geen aandelen meer, is bijgevolg geen vennoot meer en heeft dus ook geen aansprakelijkheid meer.

Kiraz Hakan

Zaakvoerder

Beherend vennoot

0011.1111

11

III

NEERGEL LGD

i3wQ8-2015

van i.Uf r::,- .DEL f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

17/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ASBYM

Adresse
TEN EECKHOVENLEI 135 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande