ASCANIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASCANIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.363.622

Publication

03/12/2013
ÿþOndernetningsnr ei-)Ç% .

Benaming

(voluit) : ASCANIO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SANDERUSSTRAAT 26, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING

VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien op achttien november voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat verzocht werd bij authentieke akte vast te leggen, de oprichting bij wijze van partiële splitsing van de nieuwe uit de partiële splitsing ontstane besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCANIO", geves-tigd te 2018 Antwerpen, Sanderusstraat 26, en werd verklaar-de wat volgt :

1. Deze vennootschap, waarvan de statuten hierna worden weergegeven is opgericht ingevolge de partiële splitsing bij wijze van oprichting waartoe is besloten door de algemene vergade-rirr-g van de nagemelde partieel gesplitste vennoot-schap, die met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennoot-schap-pen partieel gesplitst is en die krachtens de uitdrukkelijke machtiging opgenomen in nagemelde notulen wordt vertegenwoordigd door voormelde comparant, zaakvoerder van de nieuwe vennootschap.

2. De partieel gesplitste vennootschap waaruit de nieuwe ven-noot'schap bij wijze van partiële splitsing door oprichting is ont-staan is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Easytrac-ID", gevestigd te 2018 Antwerpen, Sanderusstraat 26.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.031.233 (Antwerpen) - B.T.W.-nummer 0479.031.233.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Joseph Roevens, te Brasschaat, op 3 december 2002, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad " van 20 december daarna, onder nummer 02152350.

3. Bij onderhandse akte de dato 19 juli 2013 werd het voorstel tot partiële splitsing, overeenkomstig de bepalen-gen van artikel 677 verwijzend naar artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen opgesteld.

Dit voorstel werd in het vennootschapsdossier van de partieel gesplitste vennootschap neergelegd op 23 augustus daarna en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 3 september laatst onder nummer 13135333.

4. Blijkens authentieke notulen door mij, notaris, opgemaakt op heden, werd het splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergadering van de voor-melde partieel gesplitste vennootschap goedge-keurd.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Lu>1 B.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111e11111F8111111111

v< beha aat Bel! Staa

Neergelegd ter r-2,710 vo de nod3fhank van Xoophonel kikcTpon, op

Z i3

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Samen met het goedgekeurde splitsingsvoorstel worden enerzijds de statuten vastgelegd van onderhavige uit de partiële splitsing opgerichte vennootschap, en dit zoals ze hierna weergegeven worden, en anderzijds de statuten aangepast van de partieel gesplitste vennootschap "Easytrac-ID" aan de voormelde partiële splitsing.

Tevens werden de uitvoeringsbe-'sluiten getroffen met betrek-iking tot het bestuur, de controle en de werking, van de nieuw opgerichte vennootschap, zoals ze hierna worden herno-'men.

Dientengevolge verzoekt de comparant mij, notaris, vast te stellen dat :

- de nieuwe uit de partiële splitsing ontstane vennootschap opge-iricht is, te weten de vennootschap waarop deze akte betrekking heeft, en de statuten van de partieel gesplitste vennootschap "Easytrac-ID" zijn aangepast aan de gevolgen van de partiële splitsing;

- de statuten van de nieuw opgerichte vennootschap luiden als volgt :

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN :

RECHTSVORM -- NAAM :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-risprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "ASCANTO".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ;

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Sanderusstraat 26.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

- beheer van het ingebrachte en aangekochte vermogen met uitsluitingen van de handelingen als vastgoedhandelaar, met inbegrip van de wederbelegging der fondsen die eruit voortvloeien;

- alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt evenals het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen;

- het uitoefenen van de functies van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Voorgaande opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, aile burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro vertegenwoordigd door vijftig aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst en onderschreven door de enige vennoot-oprichter. BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens

besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de derde zaterdag van september om 11 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Bij ontbinding der vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering een of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

UITVOERINGSBESLUITEN

1. Bestuur

Tot zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld: FRANTZEN Reginald, voornoemd.

Zijn opdracht gaat in met ingang vanaf heden en geldt voor onbepaalde duur.

Aan de zaakvoerder is volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hij is gemachtigd om :

- het aandelenregister van de partieel gesplitste vennootschap in ontvangst te nemen en er kwijting voor te geven;

- de aantekening van de aandelen in het aandelenregister op naam van de vennootschap van de partieel gesplitste vennootschap te verrichten.

Dit besluit is, zoals blijkt uit de notulen van de voormelde algemene vergadering, goedgekeurd door de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap in hun hoedanigheid van vennoten van de nieuw opgerichte vennootschap met eenparigheid van stemmen.

2. Controle

De controle over de vennootschap wordt niet toevertrouwd aan een commissaris aangezien de criteria ter zake niet worden bereikt.

Dit besluit is, zoals blijkt uit de notulen van de voormel-tde algemene vergadering goedgekeurd door de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap in hun hoedanigheid van vennoten van de nieuw opgerichte vennootschap met eenparigheid van stemmen.

3. Begin van de vennootschap - Afsluiting eerste boek jaar - Datum van eerste jaarvergadering

De vennootschap begint te werken op heden, maar neemt alle verrichtingen sedert 1 september 2013 in haar naam door de partieel gesplitste vennootschap gesteld, boekhoudkundig voor haar rekening.

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op heden en wordt afgesloten op 31 maart 2015.

Dit besluit is, zoals blijkt uit de notulen van de voormel-'de algemene vergadering goedgekeurd door de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap in hun hoedanigheid van vennoten van de nieuw opgerichte vennootschap met eenparigheid van stemmen.

4. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2018 Antwerpen, Sanderusstraat 26.

EIGENDOMSOVERGANGEN

éénentachtigduizend honderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent (¬ 81.158,82)

Aldus wordt het op de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO" over'ge'gane NETTOVERMOGEN van de partieel gesplitste vennootschap gewaardeerd op éénentachtigduizend honderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent (E 81.158,82)

De overgang van het deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap, zijnde de bedrijfstak "beheer van patrimonium" op de nieuw opgerichte vennootschap, geschiedt onder algemene titel, en omvat niet alleen de hiervoor gemelde activiteiten, doch tevens de daaraan verbon-'den vergun-tningen, erkenning(en) enlof het voordeel van de registratie ervan, haar cliëntele, het voordeel van haar be-'drijfsorgani-satie, haar boekhouding, kortom alle immateriële be-'standdelen eigen aan haar onderneming en verbonden met dat deel van de handelszaak.

.e

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De toescheiding van deze immateriële vermogensbestand-'de-len geschiedt in

overeenstemming met de door de overnemende vennootschap voortgezette asti-viteihten.

Op de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO" gaan de volgende immateriële activa over : het voordeel van de boekhou-'ding, de bedrijfsorganisatie en de cliëntele verbonden aan de door haar voortgezette journalistieke activiteiten van de partieel ge-'splitste vennootschap.

De nieuw opgerichte vennootschap ontvangt uit het archief van de partieel gesplitste vennootschap kopies van de documenten en bescheiden die verband houden met de door haar overgenomen activiteiten.

Tenslotte omvat de vermogensovergang alle lopende over-een-'komsten die betrekking hebben op de activiteiten van de bedrijfstak "beheer van patrimonium" die de partieel gesplitste vennootschap heeft aan-'gegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten gaan onverkort over op de overnemende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formali-hteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschre-'ven openbaar-making van het splitsingsbesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de sub 2 hierna gemelde eigen-domsovergang met betrekking tot vast igoed.

2. Bijzondere beschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschrif-+ten gelden

VERSLAGEN

1. De algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap heeft besloten toepassing te maken van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen zodat de in de artikelen 745 en 746 van zelfde Wetboek bedoelde verslagen over de partiële splitsing niet dienen opgesteld te worden noch ter beschikking gesteld van of toegezonden aan de vennoten.

2. Over de niet-geldelijke inbreng is conform de bepalingen van 746 juncto artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door de oprichters op 28 oktober 2013 en door DE BRUYN ALex, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 329 b5, op 24 oktober 2013, over de niet-geldelijke inbreng in de uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte vennootschap.

De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt :

"De inbreng in natura bij oprichting van de Bvba Ascanio bestaat uit de gehele activiteit van de bedrijfstak met betrekking tot het beheer van patrimonium die naar aanleiding van de partiële splitsing van de Bvba Easytrac-ID worden ingebracht.

Na het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De door partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen

-De door partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 50 aandelen van de nieuw op te richten Bvba Ascanio dewelke worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de af te splitsen vennootschap Bvba Easytrac-ID, en dit in de verhouding tot hun aandelenbezit in de af te splitsen vennootschap Bvba Easytrac-ID. Elk aandeel in de af te splitsen vennootschap zal recht geven op een aandeel in de verkrijgende vennootschap..

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de aandeelhouders van de af te splitsen vennootschap stemt overeen met de inbrengwaarde van de af te splitsen activa en passivabestanddelen.

lk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen " fairness opinion" is."

VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOU-'DlNG VAN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat:

de netto-waarde van de hierboven om-ischre-iven vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennoot-'schap-z, die op de nieuw opgerichte vennoot-+schap "ASCANTO" in eigendom overgaan ten bedrage van éénentachtigduizend honderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent, als volgt wordt geboekt in de nieuw opgerichte vennootschap:

- twaalfduizend vijfhonderd zesenvijftig euro achtenvijftig cent als kapitaal, verdeeld in vijftig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, die elk éénlvijftigste vertegenwoordigen van het kapitaal;

- duizend tweehonderd vijfenvijftig euro vijfenzestig cent wettelijke reserve;

- vierendertigduizend zevenhonderd zesendertig euro zevenenzeventig cent beschikbare reserve;

- tweeëndertigduizend zeshonderd en negen euro tweeëntachtig cent overgedragen winst;

Hierna wordt in de nieuw op te richten vennootschap een inbreng in geld en volstorting gedaan door de enige vennoot ten bedrage van zesduizend drieënveertig euro tweeënveertig cent om dit te brengen op achttienduizend zeshonderd euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

KAPITAALVERHOGING:

Ter uitvoering van hetgeen beslist werd in de akte van de partieel gesplitste vennootschap en in overeenstemming met de statuten van de nieuw op te richten vennootschap "ASCANTO", als voormeld, wordt besloten tot kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van zesduizend drieënveertig euro tweeënveertig cent om dit te brengen op achttienduizend zeshonderd euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

er zal In geld worden ingeschreven op de gezegde kapitaalverhoging door de enige vennoot; de kapitaalverhoging zal volledig volstort worden.

Tussenkomst  inbreng:

3.

e

Y Voor-behoucten aan het Belgisch Staatsblad



Onmiddellijk heeft de comparant verklaard in te schrijven op de gezegde kapitaalverhoging, ten bedrage van zesduizend drieënveertig euro tweeënveertig cent; de volstorting ten bedrage van ten bedrage van zesduizend drieënveertig euro tweeënveertig cent werd verricht op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap bij ING zoals blijkt uit het aan ons, notaris, overhandigde bankattest, afgeleverd op 15 november 2013.

VOLMACHT

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, ACEMA, te 2930 Brasschaat, Miksebaan 236 bus 2, aan wie de macht verleend wordt om met macht van substitutie alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de nieuwe vennootschap en de wijziging aan de inschrijving van de partieel gesplitste vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belasting-'plichtige te belwerkstel-hligen, te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, verslag oprichter, verslag bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.12.2015, NGL 09.12.2015 15688-0453-009
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 25.10.2016, NGL 27.10.2016 16665-0375-009

Coordonnées
ASCANIO

Adresse
DESGUINLEI 90, APP 10/F 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande