ASHDON COMPLIANCE

Divers


Dénomination : ASHDON COMPLIANCE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 845.524.947

Publication

08/10/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch StaatshInd bekend te n-4-ken kopie

na neerlegging ter griffie welroti ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1111111iIIIIUM111111

29 SEP. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr: 0845524947

Benaming

(voluit) : Ashdon Compliance

(verkort) :

c1-!tmorrri : Vemo.Ocheelp naaf 79gels Rpcn ..rii/ oecs, e eemiti

ett Litiet 001friateketL

tua:- rooi.z 61/54i

Onderwerp akte : Vereffening van venootschap en slui ing

De bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2014 heeft besloten de vennootschap te verefffenen per ingang van heden .

Er is geld beschikbaar voor de enige aandeelhouder de heer Stephen Lawrie.

De boeken worden bijgehouden door de accountantskantoor Jemo op het adres Antwerpsesteenweg 530 2390 Westmalle en dit voor een duurtijd van 7 jaar /

Er zijn geen schulden meer.

De vereffening wordt gesloten

Malle 24/9/2014

Stephen Lawrie

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2012
ÿþRechtsvorm : VENNOOTSCHAP NAAR ENGELS RECHT

Zetel : DEPT 1 43 OWSTON ROAD CARCROFT DONCASTER DN6 8DA - VERENIGD KONINKRIJK

ZETEL BIJHUIS BELGIE: 2440 GEEL-LAAR 67 BUS E2-3,

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING HISTORIEK EN BESLISSING OPRICHTING BELGISCH FILIAAL

Historiek ASHDON COMPLIANCE LTD; De vennootschap heeft als companynumber. 7950721. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1 GBP en vertegenwoordigd door 1 aandeel met een nominale waarde van 1 GBP. De Maatschappelijke zetel is gevestigd te DEPT 1 43 OWSTON ROAD CARCROFT DONCASTER DN6 8DA - VERENIGD KONINKRIJK. De vennootschap heeft tot doel handeldrijven als een algemene handelsvennootschap en alles te doen wat gepaard gaat met het uitoefening van die handel of bedrijfsactiviteiten. De bestuurder van de moedermaatschappij in het Verenigd Koninkrijk is STEPHEN LAWRIE geboren op7/0811973 en wonende te 2440 GEEL-LAAR 67 BUS E2-3. Op een bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders werd de beslissing genomen in het kader van de verdere ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten van de moedermaatschapij om een Belgisch filiaal te openen vanaf 10102/2012.

* Het filiaal noemt: ASHDON COMPLIANCE

* De zetel van het filiaal is gevestigd te: 2440 GEEL-LAAR 67 BUS E2-3.

* Als wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal, belast met het dagelijkse bestuur, word benoemd: STEPHEN LAWRIE geboren op7/08/1973 en wonende te 2440 GEELLAAR 67 BUS E2-3 heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om het Belgisch filiaal te vertegenwoordigen, te verbinden in rechte en feite en de doelstellingen van het bijhuis te realiseren.

Het moederhuis besluit dat de wettelijk vertegenwoordiger van het Belgische bijhuis, STEPHEN LAWRIE volmacht krijgt om veranderingen door te voeren voor het Belgische bijhuis. De wettelijk vertegenwoordiger krijgt volmacht om de volgende beslissingen te nemen of de volgende veranderingen door te voeren zonder vooraf het moederhuis om toestemming te moeten vragen: een nieuwe, plaatsvervangende of bijkomende wettelijk vertegenwoordiger benoemen voor het Belgische bijhuis en adres- en doelswijzigingen door voeren voor het Belgisch filiaal.

*Het boekjaar van het Belgische filiaal zal lopen van 01 JANUARI van elk tot en met 31 DECEMBER van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 DECEMBER van het volgende kalender jaar.

* Binnen de zes maanden na afsluiting van elk boekjaar zal er een algemene vergadering plaats hebben ter goedkeuring van de resultatenrekening van het Belgisch filiaal en wel op de laatste vrijdag van de maand mei na afloop van elk boekjaar, de vergadering zal plaats vinden op de dan geldende maatschappelijke zetel van het Belgisch filiaal om 19.30 uur. * Het filiaal heeft als doel in navolging van de moedermaatschappij; handeldrijven als een algemene handelsvennootschap en alles te doen wat gepaard gaat met de uitoefening van die handel of bedrijfsactiviteiten en meer in het bijzonder voor het Belgisch filiaal:

Advies en Consultancy werkzaamheden in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Lui( BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~

I II IIIIIflhIflI IIflIffhI

*izaessea*

KOOPHANDEL TURNHOUT

Lom- De griffier

Griffie

2 5 APR. 2012

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

RtFF1 E

eRGELEGD

o ACS.1 gy/

(voluit) : ASHDON COMPLIANCE

(verkort) :

Ondernemingsnr : Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aán iet t Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tegelijk hierbij neergelegd: Engelse tekst der statuten bijgevoegd met een apostille, beslissing oprichting Belgisch filiaal en een beëdigde vertaling.

Getekend

STEPHEN LAWRIE

wettelijk vertegenwoordiger

ro- N

Coordonnées
ASHDON COMPLIANCE

Adresse
LAAR 67, BUS E2-3 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande