ASLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.146.917

Publication

18/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/12/2012
ÿþMod POF 11.1

Luit': ri in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eil;t ù mi g,bjen van de Rechtba(1K

van Koophandel te Antwerpen, op

11111111

*12201746*

Ondernemingsnr : O848.146.917

Benaming (voluit) : Aslan

(verkort) :

RechtsvormBesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : zuipstraat 35/37 - 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf 31/08/2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Tulpstraat 35, 2060 Antwerpen.

Mincheva Sevdalina

Zaakvoerder

® 5 DEG.i

Griffie

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbiac

Op de laatste blir ví3n Lûik vdrmélden : Recto : Naam en tiáédánign d vonkte instrdméntereiee notaris, héizij Van de pérb-(-61-r n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il1 lI Il fl11 1111 1111 11 l

*iai4asas=

bS48" ~4fi.~~7 Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : ASI.AN

(verkort) : '

11

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Tulpstraat 35/37, gelijkvloers

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op éénentwintig augustus tweeduizend en twaalf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoot: Mevrouw MINCHEVA Sevdalina Marinova, geboren te SHUMEN (Bulgarije) op eenentwintig november negentienhonderd zesentachtig, wonend te 2060 Antwerpen, Tulpstraat 35.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter.

Haar naam luidt: "ASLAN

3. Zetel: De zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, Tulpstraat 35/37, gelijkvloers.

;; De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst warden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ji 4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het uitvoeren van bouw-, grond- en wegenwerken. De renovatie van huizen.

Het uitvoeren van metselwerk, het aanbrengen van chape, het uitvoeren van voegwerk, het plaatsen van wanden, het uitvoeren van stukadoorswerk, het uitvoeren van dakwerk, het uitvoeren van renovatiewerken, alle ij bouwwerken in het algemeen en alles wat hiermede verband houdt.

Het fabriceren van meubelen. ;; De exploitatie van eet- en drankgelegenheden. Alle horeca-activiteiten.

De Import, export, commissiehandel, klein- en groothandel van:

Meubelen, textiel, kleding, schoeisel, stoffen, leder, tapijten, speelgoed, bijouterie, bazaarartikelen, geschenken, elektronica, kantoorbenodigdheden, papier, gereedschappen, bouwmaterialen, glas en j aardewerk, meubelen, motoronderdelen, schepen, voertuigen, tropische produkten, plastic, verpakkingsmaterialen, bloemen en planten en alles wat hiermede verband houdt.

?, De import, export, commissiehandel, klein- en groothandel van:

Edelmetalen, edelstenen, juwelen, sieraden en alles wat hiermede verband houdt.

De import, export, commissiehandel, klein- en groothandel van:

Voedingswaren, dranken, wijnen, alcoholische dranken, agrarische produkten, groenten en fruit, geschenken, glas en aardewerk, kunststofartikelen, verpakkingsmateriaal, planten en uitrusting voor de horeca.

Het uitvoeren van metselwerk, het aanbrengen van chape, het uitvoeren van voegwerk, het plaatsen van wanden, het uitvoeren van stukadoorswerk, het uitvoeren van dakwerk, het uitvoeren van renovatiewerken, alle bouwwerken in het algemeen en alles wat hiermede verband houdt.

5. Duur: onbepaalde duur.

6, Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste een maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het

;j verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de algemene vergadering. De jaarrekening wordt aan de algemene vergadering voorgesteld.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

klaargelegd ter griffie von de RechÎban . VQR hop han del te Antwerpen, op

Griffie 2 2 AUG. 2012

IY

µ . ~

mad 11,1

Voorbehouden aan het; Belgisch Staatsblad

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

7. Kapitaal: Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt één euro (1,00 EUR) verdeeld in tien gelijke aandelen

zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tiende (1/1Ode) van het

maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

Op het kapitaal werd door de enige vennoot ingeschreven voor alle tien aandelen.

8. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ls er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap gehouden artikel 523 Wetboek Vennootschappen na te leven. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder.

De zaakvoerders) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming: Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: Mevrouw Sevdalina M1NCHEVA, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde donderdag van de maand juni om negentien uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s).

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij een aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enige zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt ais algemene vergadering zijn bindend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

11. Volmacht: Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Gustave

Girard, wonende te 2060 Antwerpen, Regentstraat 16 om

bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Roc htus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ASLAN

Adresse
TULPSTRAAT 35 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande