ASML BELGIUM FINANCE

Divers


Dénomination : ASML BELGIUM FINANCE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 886.064.514

Publication

11/06/2014
ÿþ' Mas Word 11.1

Let,, ,0J

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na Heerlegging ter griffie van de akte



1111111 III 1II11U1II1 lul 1111111111111111111

<19114721*

Rechtbjnk von koophandel

Arerlfpcn

zgn

afdelbeihéverpen

Ondernemingsnr : 0886.064.514

Benaming

(voluit) : ASML Belgium Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 21 mei 2014;

De vennoten beslissen om de heer Joost Willem Jacobus Stienen, wonende te Gemullehoekenweg 113, 5062 CB Oisterwijk, Nederland, te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 20 mei 2014.

Zijn mandaat ais zaakvoerder zal bezoldigd uitgeoefend worden.

De beherende vennoot en de zaakvoerders kunnen de vennootschap vertegenwoordigen indien zij met twee gezamenlijk handelen, d.w.z. de beherende vennoot samen met een zaakvoerder of twee zaakvoerders samen.

Voor eensluidend uittreksel Radboud Breukers

ASML Belgium BVBA, Zaakvoerder

met vaste vertegenwoordiger de heer Michiel Van lersel

Beherende vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Guik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2013
ÿþ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad wad ».ti

rG I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIw

Ondernemingsar : 0886.064.514

Benaming

(voluit) : ASML BELGIUM FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Katmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten dd. 1 november 2013, Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten dd. 1 november 2013 blijkt dat:

- de tekst van artikel twee van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap kan in België worden verplaatst op beslissing van de algemene vergadering, bij de meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Met dezelfde meerderheid kunnen bij beslissing van de algemene vergadering administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen van de vennootschap in België of in het buitenland worden gevestigd."

- de tekst van artikel tien van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft één beherende vennoot, zijnde de BVBA ASML Belgium, een vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Kalmthoutsesteenweg 100. Alle overige vennoten zijn stille vennoten."

- de tekst van artikel twaalf van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot, al dan niet tezamen met een door de vennootschap benoemde zaakvoerder of zaakvoerders. De zaakvoerder of zaakvoerders mogen geen stille venno(o)t(en) zijn. De benoeming van de zaakvoerder(s) dient te worden goedgekeurd door de algemene vergadering van vennoten. De beherende vennoot mag de zaakvoerder(s) naar goeddunken ontslaan zonder goedkeuring van de algemene vergadering van vennoten.

Indien de beherende vennoot of eender welke zaakvoerder een rechtspersoon is, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen.

De respectieve bevoegdheden, zowel intern als extern, van de beherende vennoot en de zaakvoerder(s) worden nader beschreven In artikel 13 van de statuten,

De stille vennoot heeft geen vetorecht op de beslissingen genomen of te nemen door de beherende vennoot en/of de zaakvoerder(s).

De bestuurs- en vertegenwoordigingsmandaten van de beherende vennoot en van de zaakvoerder(s) worden in principe bezoldigd. Het exacte bedrag van de bezoldiging zal worden bepaald door de algemene vergadering van vennoten."

- de tekst van artikel dertien van de statuten wordt vervangen als volgt:

`Artikel 13: bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheden van de beherende vennoot en de zaakvoerder(s)  aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s)

In principe zijn de beherende vennoot en de zaakvoerder(s) bevoegd alle daden te stellen die noodzakelijk zijn of nuttig worden geacht teneinde het maatschappelijk doel van de vennootschap na te streven en te verwezenlijken, De stille venno(o)t(en) kan(/kunnen) in geen geval, zelfs krachtens een toestemming of door middel van een volmacht, eender welke bestuurs- of vertegenwoordigingstaak van de vennootschap uitvoeren.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i ulluMEiii

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

a13 DEC. 20

13'

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover en zolang (een) zaakvoerder(s) werden benoemd, zullen alle interne bestuursbeslissingen genomen worden door de beherende vennoot en de zaakvoerder(s), die de noodzakelijke beslissingen in onderling overleg zullen nemen. Een beslissing wordt slechts als geldig aangenomen beschouwd indien zij minstens door (de meerderheid van) de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s) en door de beherende vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd, werd goedgekeurd,

Indien de beherende vennoot of een zaakvoerder belet is, kan hij bij eenvoudige brief, telegram, telefax, email, telex, of op enige andere schriftelijke wijze, volmacht geven aan een van de (overige) zaakvoerders, of aan de beherende vennoot, om in zijn naam deel te nemen aan een bestuursvergadering en in zijn naam te stemmen met betrekking tot de punten opgenomen op de agenda, In dit geval wordt de afwezige als aanwezig aanzien, Een dusdanig gegeven volmacht kan slechts gelden voor één vergadering, De beherende vennoot en elke zaakvoerder kunnen slechts één zaakvoerder c.q, de beherende vennoot vertegenwoordigen,

De beherende vennoot en de zaakvoerder(s) kunnen op afstand deelnemen aan de vergaderingen van de beherende vennoot en de zaakvoerder(s) via een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. De beherende vennoot en de zaakvoerder(s) die op deze manier deelnemen aan de vergaderingen van de beherende vennoot en de zaakvoerder(s) worden voor de vervulling van de voorwaarden inzake meerderheid en aanwezigheid geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de vergadering gehouden wordt.

Het elektronisch communicatiemiddel waarvan hiervoor sprake moet de vennootschap toelaten de hoedanigheid en de identiteit van de beherende vennoot en de zaakvoerder(s) te controleren. De beherende vennoot en de zaakvoerder(s) die er gebruik van wensen te maken, moeten (i) minimaal rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis kunnen nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en (ii) hun stemrecht kunnen uitoefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich moet uitspreken.

De beherende vennoot en de zaakvoerder(s) kunnen véér de vergadering van de beherende vennoot en de zaakvoerder(s), dit wil zeggen alleszins voor het tijdstip waarop de vergadering een aanvang neemt, langs elektronische weg op afstand stemmen. Zij moeten daarvoor gebruik maken van het formulier dat de vennootschap daartoe ter beschikking stelt.

De beherende vennoot en de zaakvoerder(s) kunnen nadere regels uitwerken in verband met de te gebruiken elektronische communicatiemiddelen, de wijze waarop de hoedanigheid en de Identiteit van de beherende vennoot of een zaakvoerder die op afstand aan de vergadering van de beherende vennoot en de zaakvoerder(s) wenst deel te nemen of wenst te stemmen, zal worden gecontroleerd, hoe zijn aanwezigheid kan worden vastgesteld, en de manier waarop de veiligheid van het te gebruiken communicatiemiddel kan worden gewaarborgd.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beherende vennoot en de zaakvoerder(s) besluiten nemen bij eenparig schriftelijk akkoord,

Onverminderd de verleende bijzondere volmachten, kunnen de beherende vennoot en de zaakvoerder(s) de vennootschap vertegenwoordigen indien zij met twee gezamenlijk handelen, d.w.z, de beherende vennoot samen met een zaakvoerder of twee zaakvoerders samen,

De beherende vennoot en de zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, al dan niet werknemers van de vennootschap. Indien de beherende vennoot en de zaakvoerders een volmacht verlenen, dient deze volmacht door de beherende vennoot en de (meerderheid van de) zaakvoerder(s) te worden ondertekend, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De door de algemene vergadering benoemde zaakvoerder(s) kan (kunnen) in geen geval persoonlijk aansprakelijk gehouden worden voor eender welke verbintenis van de vennootschap en zijn (Thun) beslissingen verbinden enkel de vennootschap.'

- de tekst van de eerste en tweede zin van de tweede paragraaf van artikel tweeëntwintig wordt vervangen als volgt:

'Op deze datum stelt(/len) de zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de beherende vennoot, een inventaris op en stellen de jaarrekening vast, overeenkomstig de wet. De zaakvoerder(s) of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de beherende vennoot, stelt(/len) eveneens een jaarverslag op met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap gedurende het boekjaar."

- de tekst van artikel vijfentwintig wordt vervangen als volgt:

`Artikel 25: tussentijdse dividend en en voorschot op dividenden

Op elk ogenblik kan de algemene vergadering van vennoten beslissen tussentijdse dividenden uit te keren

op de overgedragen winsten enlof de beschikbare reserves van de vennootschap.

De algemene vergadering kan, op voorstel van de beherende vennoot en de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid beslissen een voorschot op dividenden uit te keren op de winst van het lopende boekjaar. Indien de algemene vergadering vaststelt dat het voorschot op dividend het maximum bedrag te boven gaat dat wettelijk kan worden uitgekeerd, dienen de genieters van deze uitkering het verschil terug te betalen, vermeerderd met een marktconforme interest op het terug te betalen bedrag. Deze terugbetaling dient te geschieden op de bankrekening van de vennootschap binnen een termijn van 5 werkdagen. Deze termijn begint te lopen op de dag van de algemene jaarvergadering,"

- de tekst van de eerste paragraaf van artikel zesentwintig wordt vervangen ais volgt

"De uittreding, de uitsluiting, het overlijden, de ontbinding, het onvermogen, het faillissement of de onbeKwaamheld van een vennoot brengen het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot mee. Deze gebeurtenissen brengen eveneens de ontbinding van de vennootschap mee, behalve indien de overige vennoten hier anders over beslissen, in welk geval de vennootschap blijft voortbestaan met de overige vennoten, op voorwaarde dat er minstens één stille vennoot en één beherende vennoot overblijven binnen de vennootschap"

- de tekst van de eerste zin van artikel negenentwintig wordt vervangen als volgt:

"In geval de vennootschap in vereffening gesteld werd en geen vereffenaars benoemd werden zullen de zaakvoerders of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de beherende vennoot niet geacht worden van rechtswege vereffenaar te zijn."

Voor analytisch uittreksel

ASML Belgium BVBA

beherend vennoot,

vast vertegenwoordigd door de heer Michiel van iersel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013
ÿþPr' Mod Wud 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111!11,111111111 p





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886.064.514

Benaming

(voluit) : ASML Belgium Finance

(verkort} :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwing mandaat commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van vennoten dd. 28 juni 2013:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de commissaris van de vennootschap van rechtswege komt te vervallen op de huidige gewone algemene vergadering en beslist derhalve om het mandaat van de commissaris, Deloitte Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees, bedrijfsrevisor, te hernieuwen voor een periode van drie jaar tot aan de gewone algemene vergadering van het jaar 2018, die zal beraadslagen en besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015.

Voor analytisch uittreksel,

ASML Belgium BVBA,

werkend vennoot,

vast vertegenwoordigd door de heer Michiel van !ersel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

[' l,,;jfttik 41;  -»h,º%

~+~~º% t~~~~~:,~:~cxal ~~ Arliiwerpap çp

1 7 JULI eirte

Griffie

Voor

behout

aan h,

Belgis

Staatsti

Ondememingsnr : 0886.064.514

Benaming

(voluit) : ASML Belgium Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering en kapitaalverhoging- statutenwijziging Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten dd. 28 mei 2013:

De buitengewone algemene vergadering van vennoten besluit om het kapitaal te verminderen met een bedrag van EUR 492.750.575 (vierhonderd tweeënnegentig miljoen zevenhonderd vijftig duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro), teneinde het kapitaal van de vennootschap van EUR 1.078.130.848 (een miljard achtenzeventig miljoen honderd dertig duizend achthonderd achtenveertig euro) op EUR 585.380.273 (vijfhonderd vijfentachtig miljoen driehonderd tachtig duizend tweehonderd drieënzeventig euro) te brengen.

De buitengewone algemene vergadering van vennoten besluit om paragrafen 1 en 2 van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfentachtig miljoen driehonderd tachtig duizend tweehonderd drieënzeventig euro (585.380.273,- ¬ ). Het is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A heeft een nominale waarde van één euro (1,- ¬ ), deelneming B van vijfhonderd vijfentachtig miljoen driehonderd tachtig duizend tweehonderd tweeënzeventig euro (585.380.272,- ¬ ).

Het kapitaal van de vennootschap werd volledig onderschreven en volledig volstort ten belope van vijfhonderd vijfentachtig miljoen driehonderd tachtig duizend tweehonderd drieënzeventig euro (585.380.273,¬ ).».

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten dd. 30 mei 2013 blijkt dat.

- het kapitaal van de vennootschap verhoogd werd, middels een inbreng in natura door de stille vennoot, tot een bedrag van EUR 3.419.367.795,- (drie miljard vier honderd negentien miljoen drie honderd zevenenzestig duizend zeven honderd vijfennegentig euro).

-de paragrafen 1 en 2 van artikel 5 van de statuten worden vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljard vier honderd negentien miljoen drie honderd zevenenzestig duizend zeven honderd vijfennegentig euro (3.419.367.795,- ¬ ). Het is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A heeft een nominale waarde van één euro (1,- ¬ ), deelneming B van drie miljard vier honderd negentien miljoen drie honderd zevenenzestig duizend zeven honderd vierennegentig euro (3.419.367.794,- ¬ ).

Het kapitaal van de vennootschap werd volledig onderschreven en volledig volstort ten belope van drie miljard vier honderd negentien miljoen drie honderd zevenenzestig duizend zeven honderd vijfennegentig euro (3.419.367.795,- ¬ ),".

Voor analytisch uittreksel,

ASML Belgium BVBA,

werkend vennoot,

vast vertegenwoordigd door de heer Michiel van lersel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13328-0113-033
07/05/2013
ÿþMoa Word VIA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1_

.1

Voor eensluidend uittreksel

ASML Belgium BVBA,

werkend vennoot,

vast vertegenwoordigd door de heer Michiel van lersel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

t ---

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I 111111111 IINI~VIIIUI

*13070063*

Il

ll

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 25 maart 2013:

De vennoten beslissen om de heer Radboud Breukers, wonende te Broekeindweg " 1, 5971 NZ Grubbenvorst, Nederland te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 25 maart 2013.

Zijn mandaat als zaakvoerder zal bezoldigd uitgeoefend worden.

De werkende vennoot en de zaakvoerders kunnen de vennootschap vertegenwoordigen indien zij met twee gezamenlijk handelen, d.w.z. de werkende vennoot samen met een zaakvoerder of twee zaakvoerders samen.

0886.064.514

ASML Belgium Finance

gewone commanditaire vennootschap Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerp n 5 op

z APR. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

a

22/11/2012
ÿþP '.

Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il *iaieaaa1111

NeerOelegd tr firiftie van da Rechtbank van. I(ooph ~ dz1 Ait NOV 2012goh

op

D rGfrlíiiier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886.064.514

Benaming

(voluit) : ASML Belgium Finance

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - statutenwijziging

Uit de notulen van de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 16 oktober2012 blijkt dat:

- het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap verminderd werd met een bedrag van negen miljoen tweehonderdduizend euro (9.200.000 ¬ ) om het te brengen van een miljard zevenentachtig miljoen driehonderddertigduizend achthonderdachtenveertig euro (1.087330.848 ¬ ) naar een miljard achtenzeventig miljoen honderddertigduizend achthonderdachtenveertig euro (1.078.130.848 ¬ ),

- beslist werd artikel 5 van de statuten te wijzigen en ze aan te passen aan de bovenstaande beslissing tot kapitaalvermindering: De nieuwe tekst van artikel 5 luidt als vorgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljard achtenzeventig miljoen honderddertigduizend achthonderdachtenveertig euro (1.078.130.848 ¬ ), Het is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A heeft een nominale waarde van een euro (1,- ¬ ), deelneming B van een miljard achtenzeventig miljoen honderddertigduizend achthonderdzevenenveertig euro (1.078.130.847 ¬ ).

Het kapitaal van de vennootschap werd volledig onderschreven en volledig volstort ten belope van een miljard achtenzeventig miljoen honderddertigduizend achthonderdachtenveertig euro (1.078.130.848 ¬ ).

Te allen tijde kunnen nieuwe deelnemingen, waaraan andere rechten en/of verplichtingen verbonden zijn, genomen en aanvaard worden."

- tenslotte beslist werd om, met recht van indeplaatsstelling, volmacht te verlenen aan de heren Wouter Lauwers en Pieter Theunissen en mevrouw Hannelore De Ly van K law, om, elk afzonderlijk handelend, alle nodige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de statutenwijziging, zo a.m. de neerlegging van een uittreksel van de beslissing ter griffie van de rechtbank van koophandel, de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel,

ASML Belgium BVBA,

werkend vennoot,

vast vertegenwoordigd door de heer Michiel van lersel

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 18.07.2012 12315-0158-030
07/12/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 14.02.2011, NGL 01.12.2011 11626-0015-139
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.07.2011, NGL 23.08.2011 11434-0108-033
26/01/2011
ÿþPo Mod 2.5

tue

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

eieersolegé ter trithie va11 de Recírtbrit

1r~º% KatiOamW elwelle»i °1

!, JAN. .2.e11

Griffie

III II I I~IIWININIdI IRN

" 11013661"

Ondememingsnr : 0886.064.514

Benaming

(voluit) : ASML BELGIUM FINANCE

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van 24 december 2010 blijkt dat:

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, middels een inbreng in natura door de stille vennoot, verhoogd werd tot een bedag van een miljard zevenentachtig miljoen driehonderddertigduizend, achthonderdachtenveertig euro (1.087.330.848 ¬ ).

- de algemene vergadering beslist heeft artikel 5 van de statuten van de vennootschap te wijzigen en aan te; passen aan voormelde kapitaalverhoging. De nieuwe tekst van artikel 5 van de statuten luidt als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljard zevenentachtig miljoen driehonderddertigduizend: achthonderdachtenveertig euro (1.087.330.848 ¬ ). Het is verdeeld in twee deelnemingen. Deelneming A heeft; een nominale waarde van een euro (1,- ê), deelneming B van een miljard zevenentachtig miljoen; driehonderddertigduizend achthonderdzevenenveertig euro (1.087.330.847 ¬ ).

Het kapitaal van de vennootschap werd volledig onderschreven, en volstort ten belope van een miljard zevenentachtig miljoen driehonderddertigduizend achthonderdachtenveertig euro (1.087.330.848 ê).

Te allen tijde kunnen nieuwe deelnemingen, waaraan andere rechten en/of verplichtingen verbonden zijn,. genomen en aanvaard worden."

- de algemene vergadering heeft beslist om, met recht van indeplaatsstelling, volmacht te verlenen aan de heren Wouter Lauwers, Pieter Theunissen, Alexander Seys en Mathias Luyckx van KPMG Tax & Legal Advisers, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, om, elk afzonderlijk handelend, alle nodige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de statutenwijziging, zo o.m. de neerlegging van een uittreksel van de beslissing ter griffie van de rechtbank van koophandel, de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel,

ASML Belgium BVBA,

werkend vennoot,

vast vertegenwoordigd door de heer Michiel van lersel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 24.09.2010 10553-0126-030
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 28.08.2009 09721-0333-031
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.07.2008, NGL 15.07.2008 08425-0081-031
17/07/2015
ÿþ Mcd Word 11.1



L_ B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i #1,11M1 jIlli II

Rechtban án kooph a~~ Antweroen

0 11113 2015

afdelinffler pen,~ _.~i

~

Ondernemingsnr : 0886.064.514

Benaming

(voluit) : ASML BELGIUM FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel

(Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op 26 juni 2015)

Benoeming van een zaakvoerder

De vergadering beslist:

tom de heer Joan Antoine Schutte, wonende te Beatrixstraat 11, 5502 VD Veldhoven, Nederland, te

benoemen tot zaakvoerder, met ingang van vandaag;

2.dat de duur van het mandaat van de zaakvoerder onbepaald zal zijn; en

3.dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd zal zijn.

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist om overeenkomstig artikel 2 van de statuten de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen van Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen naar Gasihuisstraat 15, 2300 Turnhout, met ingang van vandaag.

ASML Belgium BVBA

Beherende vennoot

Vertegenwoordigd door

Michiel van lersel

Vaste vertegenwoordiger

Radboud Breukers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ASML BELGIUM FINANCE

Adresse
Zetel : Kalmthoutsesteenweg 100, 2910 Essen

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande