ASPOCA

Société en commandite simple


Dénomination : ASPOCA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.330.807

Publication

19/08/2013
ÿþnsod POF 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N E ERG ELEGD

07 -03- 2013

C~~~f~t~ ~ E,di~~~~1N1~ Zn

to MECIMELEN

CrieftbM

Voor. behoud aan h( Belgisi Staatsb 111111111111111j111,1111111111

Ondernemingsnr : 6-3`1 3 `v O %

Benaming (voluit) : aSPOCa

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vogelstraat 17 - 2580 Putte

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de statuten van de oprichtingsakte dd 01/07/2013

Op 1 juli 2013 zijn verschenen,

1. De heer Bart Flamand, wonende te 2580 Putte, Vogelstraat 17

2. Mevrouw Ellen Van Loon , wonende te 2580 Putte, Vogelstraat 17

Comparanten verklaren een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap (of Comm V) op te richten.

Statuten

Artikel 1: Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap aanneemt met als benaming aSPOCa.

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamheid van een vennoot. Zij kan slecht voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten. Bij gebrek aan een beherend vennoot, zal zij echter van rechtswege in vereffening gesteld worden.

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Vogelstraat 17, 2580 Putte. De beherend vennoot kan deze zetel in het Nederlandstalig en/of tweetalig landsgebied in België verplaatsen zonder statutenwijziging.

Artikel 4: doel

Het doel van de vennootschap is

a De inrichting van motorhomes (campers). Verhuur en lease van caravans, motorhomes, enz. Kleinhandel en groothandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, enz. Verhuur en verkoop van rollend en niet-rollend materiaal.

b Het wassen, polieren (of polijsten) van alle rollend materieel.

c Staalopnames van landbouwgrond, weides en overige gronden.

d De uitbating van een fietswinkel met werkplaats, waaronder ook begrepen, de in- en -uitvoer, de aan- en verkoop, het herstellen, het creëren van, het verhuren van fietsen, bromfietsen en hun toebehoren zo onder meer onderdelen, wisselstukken, uitrustingen, zowel nieuw als tweedehands en dit alles in de breedst mogelijke zin.

e Het organiseren, geven en begeleiden van seminaries, lezingen, cursussen, trainingen en opleidingen van verschillende aard, het organiseren van events of evenementen, teambuilding of coaching-activiteiten.

f Het begeleiden en advies geven van bouwdossiers inzake energie en energiebeheer, waaronder de epb-regelgeving en het uitvoeren van audits en afleveren van vergunningen; het uitvoeren van bouwwerkzaamheden.

g Het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp;

Op de laatste blz. van Luik Bvermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz j van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luë£r l - vervolg

Mod POP 11.1

h Het waarnemen van alle bestuurders- en managementopdrachten in en/of voor andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

i Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen: bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

i Het verrichten van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening; dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies, zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd eenennegentig;

j Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

k De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen:

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De beherend vennoot is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

Artikel 5 : Kapitaal en vennoten

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 20.000,- euro, waarvan onmiddellijk bij de oprichting een bedrag ad 4.000,- euro wordt volstort..

Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stilte vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

De heer Bart Flamand, voornoemd sub 1, is de beherend vennoot en onderschrijft een bedrag ad 19.500,- euro en stort onmiddellijk een bedrag ad 3.500,- euro eigen gelden op rekening van de Comm V.

Mevrouw Ellen Van Loon, voornoemd sub 2, is stille vennoot en onderschrijft een bedrag ad 500,-euro en stort een bedrag ad 500,- euro eigen gelden op rekening van de Comm V.

Het kapitaal is verdeeld in twee honderd (200) aandelen van honderd (100,-) euro elk. Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend: - aan Bart Flamand , voornoemd sub 1: 195 aandelen

- aan Ellen Van Loon, voornoemd sub 2: 5 aandelen

De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt het door de wet voorgeschreven register gehouden.

Artikel 7 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de beherend vennoot die zijn functie persoonlijk uitoefent en zich niet kan laten substitueren. Hij is bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap treffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Tot beherend vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Bart Flamand, voornoemd sub 1, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Dit mandaat eindigt door het ontslag of overlijden van de betrokkene of wanneer hij in de onmogelijkheid verkeert zijn wil te kennen te geven. Teneinde dit vast te stellen, kan iedere belanghebbende zich tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel wenden.

Overlijden van een vennoot heeft niet tot gevolg dat de Comm V wordt ontbonden. De wettelijke erfgenamen nemen de plaats in van de overleden vennoot. Bij gebrek aan een beherend vennoot, zal de vennootschap echter van rechtswege in vereffening worden gesteld.

Artikel 8.: Bevoegdheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Voor, behouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

Let i vervolg

ledere beherend vennoot heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere beherend vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Artikel 9, ; Bezoldiging

Aan de beherende vennoot kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering of enige vennoot wordt vastgesteld en die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap. De Heer Bart Flamand, voornoemd subi, zal een bezoldigd mandaat uitoefenen. De algemene vergadering kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

Artikel 10: Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de le woensdag van de maand december om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11 Boekjaar - Inventaris

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de balans en een winst en verliesrekening.

Artikel 12. Winstverdeling

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit en kan verdeeld worden onder de vennoten a rato van de inbreng van elk van de vennoten. Zulks zal beslist worden in de algemene vergadering.

Het nadelig saldo vormt het verlies van de vennootschap. Eventueel kan de beherend vennoot (een deel van) dit verlies ten laste nemen.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden om te eindigen op 3010612014,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014 .

Alle verrichtingen afgesloten sedert 1 mei 2013 worden pro fisco geacht gedaan te zijn voor

rekening van de op te richten vennootschap.

Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KD Consulting", met zetel te 2820 Bonheiden, Tinstraat 73 ingeschreven in het ondernemingsloket Mechelen met ondememingsnummer 0885.438.665, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW -administratie en het sociaal verzekeringsfonds,

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

Opgemaakt in vijf originele exemplaren waarvan één bestemd voor de neerlegging ter griffie,

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte 01/07/2013

Bart Flamand - beherend vennoot

Bijlagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ASPOCA

Adresse
VOGELSTRAAT 17 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande