ASSELBERGHS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSELBERGHS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.739.719

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0385-010
06/06/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!MIRO

Vo beho aan Bela Staat

lI

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te ,ontwerpen, op-

Griffie

2 u ME120'3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) : ASSELBERGHS

(verkort) :

; Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Phlippe Spethstraat, 147

2950 KAPELLEN

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Alors VAN den BOSSCHE, notaris te Vorselaar, op vierentwintig mei tweeduizend dertien.

DAT: de Heer ASSELBERGHS François Maria, geboren te Duffel op 20 april 1948,? rijksregisternummer: 48.04.20-099.46, echtgenoot van Mevrouw VAN DER SCHUEREN Christiane Clementine Josepha, geboren te Beveren op 28 mei 1951, rijksregisternummer: 51.05.28-426.34, wonende te 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat 147.

i; Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden; voor ondergetekende notaris op 20 september 2007.

il a) een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Asselberghs",

b) met zetel te 2950 Kapellen en als eerste adres Philippe Spethstraat 147, en met zelfde; adres als exploitatiezetel.

e) De vennootschap heeft tot doel:

- adviseren met betrekking tot bouwprojecten en bouwmaterialen;

-- Keuring van woningen en appartementen;

Kopen en verkopen van onroerend goed.

Optreden als onafhankelijk adviseur inzake beheer van onroerend goed en technische

innovaties op het gebied van de industrie en de productie.

- Onderneming voor publiciteit, informatiekantoor, organisatie en raadgevend bureau

inzake bouwprojecten en beheer van onroerend goed.

i In al deze domeinen kan de vennootschap ook:

- Beheren van onroerende goederen (bebouwde of onbebouwde, meer bepaald het bouwen]

en verbouwen, afbreken en heropbouwen, kopen en verkopen, ruiling, huren en verhuren

van onroerende goederen, in vruchtgebruik nemen, dit zowel in eigen beheer, als voor

andermans beheer.

- Aan- en verkoop, kleinhandel en detailhandel van alle soorten goederen, in de meest;

algemene en ruime zin.

- Projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorbouw, infrastructuurwerken.

Administratiekantoor.

- Het verwerven en verkopen van deelnemingen in andere vennootschappen die al dan niet;

!I in België zijn gevestigd.

- Het vershekken van diensten. op_ het_ vlak van mana pment _en business çonpult_in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi} van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0534.739 .719

mad 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bahoud5n aan het Belgisch

Staatsblad

(adviesverlening) aan andere vennootschappen waarin de vennootschap al dan niet participeert. De vennootschap kan bovendien bestuurdersmandaten waarnemen in andere vennootschappen waarin de vennootschap al dan niet participeert.

- De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven en beheren, dit alles in eigen naam of als tussenpersoon.

- De vennootschap kan alle roerende en onroerende, handels- , industriële en financiële verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doe te vergemakkelijken. Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen uitoefenen, maar ook voor rekening van derden, in het bijzonder in de hoedanigheid van commissionair. Dit alles voor zover er voldaan wordt aan al de nodige wettelijke en reglementaire vereisten.

De vennootschap kan administratieve zetels, filialen, succursalen, agentschappen, vertegenwoordigingen, werkplaatsen en handelskantoren oprichten, zowel in België als in het buitenland mits inachtneming van de toepasselijke regelgeving.

De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle bedrijven, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, met een gelijksoortig of aanverwant doel, of waarvan het nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van het hare of de uitbreiding van haar werkzaamheden.

d) Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Inbreng in geld

François Asselberghs, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (£ 12.400,00) waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend.

e) De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd.

f Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: Voornoemde heer François Asselberghs, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

g) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013. Daarna volgt het boekjaar het gewone kalenderjaar.

h) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van juni om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de eerste vrijdag van juni 2014 om 18.00 uur.

Volmachten:

Kruispuntbank

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan meester Christianne Clementine Josepha Van der Schueren, wonende te 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat 147.

Volmacht Ondernemingsloket:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan meester Christianne Clementine Josepha Van der Schueren, wonende te 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat 147voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-lIehoudgn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van zestien januari tweeduizend en drie tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

Tevens wordt volmacht verleend aan meester Christianne Clementine Josepha Van der Schueren, wonende te 2950 Kapellen, Philippe Spethstraat 147, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

A. VAN den BOSSCHE

Notaris

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ASSELBERGHS

Adresse
PHILIPPE SPETHSTRAAT 147 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande