ASSIST AT HOME

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ASSIST AT HOME
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.548.765

Publication

05/05/2014 : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders -wijziging
vertegenwoordiging bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering dd. 02 januari 2014

De vergadering neemt akte van een bekrachtigt het ontslag van BEAS BVBA,, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6 en vertegenwoordigd door de heer Bart Baert, wonende te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6, aïs bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tôt de ontwikkeling van de vennootschap.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tôt de bekrachtiging van Novacare BVBA, met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Nachtegalendreef 44 en vast vertegenwoordigd door mevrouw Katrien Lauwers, wonende te 2243 Zandhoven, Koolmeeslaan 29 als bestuurder van de vennootschap, voor een période ingaand op heden en eindigend onmiddelijk na de gewone algemene vergadering van 2017.

Het mandaat als bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Voor éénsluidend uittreksel

Vebego International BV

bestuurder

vast vert.door

P.M.M. van Montfort

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

SSSr „*»
07/10/2014
ÿþStaatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111I111,11111111g11111111

Ondernemingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : Assist at Home

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Luchthavenlei 7B, 2100 Deurne

(volledig adres) ibtes 2.,

Onderwerp akte Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering dd, 19 mei 2014.

Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering de benoeming van het mandaat van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen De Brabander, kantoorhoudende te Lange Lozanastraat 270, 2018 Antwerpen, als commssaris van de vennootschap te bekrachtigen en dit voor een periode van drie boekjaren met ingang van 20 mei 2013 tot de algemene vergadering van 2016.

Voor éénsluidend uittreksel

NG2 Hulst BV

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

L. van de Voorde

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwetpen,

afdeling Antwerpen, cp

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2014
ÿþ~r.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Renhthank var knophandel Antwerpen

15 AUG. 2014

afdeling Antwerpen Giïfie

Mod Woed 11 I

Ondernemingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) " Assist at Home

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlel 7B bus 2, 2100 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 4 augustus 2014 werd in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel tot een; met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van. de respectieve vennootschappen gehouden voor een notaris van het notariskantoor Celis, Celis en Liesse met, standplaats te Kasteelpleinstraat 59, 2000 Antwerpen, en zal minsten zes weken voor de datum van deze' buitengewone algemene vergadering neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, overeenkomstig artikel 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Voorstel

Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de vereniging van alle aandelen in: één hand, overeenkomstig artikel 676 juncto 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zal het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ad Domus Dienstencheques als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaan op de: naamloze vennootschap Assist at Home.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun bevoegdheid ligt teneinde de fusie te realiseren met toepassing van artikel 676 juncto 719 van het Wetboek van Vennootschappen, onder de hierna beschreven voorwaarden.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen worden in het kader van een geruisloze fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven. Er dient derhalve geen ruilverhouding te worden berekend. De vermeldingen die betrekking hebben op de ruilverhouding en die doorgaans verplicht zijn in een gewone fusie zijn niet van toepassing voor een geruisloze fusie.

2.Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen (artikel 719,1' W. Venn.)

2.1.Rechtsvorm, naam en zetel

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

A.De naamloze vennootschap "Assist at Home", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Luchthavenlei 7B bus 2, 2100 Antwerpen.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0407.548.765

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Eric De Wulf te Oostakker op 13 oktober 1970, bekendgemaakt in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad op 31 oktober 1970, onder nummer 2983-9;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bija en bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 29 maart 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 18 april 2012, onder nummer ' 12fl75715.

' Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen honderden elfduizend vijfhonderd euro (¬ 6.111.500,00), '

' vertegenwoordigd door eenentachtigduizend honderdzevenentwintig (81.127) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een/eenentachtigdulzend honderd zevenentwintigste (1I81.127ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zij wordt hierna "Assist at Home NV" of 'de overnemende vennootschap" genoemd.

B.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ad Domus Dienstencheques", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Hogelandweg 10, 9260 Wichelen-Schellebelle.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder nummer 0811.379.660

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ariane Van Nieuwenhuyse te Schellebelle op 16 april 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 6 mei 2009, onder nummer 09064123;

De statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Ariane Van Nieuwenhuyse te Schellebelle

" op 30 juni 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 juli 2009, onder nummer .09102926.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesentwintig duizend tweehonderd negenenvijftig euro zestig cent (26.259,60 E), vertegenwoordigd door tweehonderd tweeënzestig (262) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd tweeënzestlgste (11262ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zij wordt hierna "Ad Domus Dienstencheques" of "de over te nemen vennootschap" genoemd.

2.2Maatschappelijk doel

Het doei van de voornoemde vennootschappen is het volgende:

A.De naamloze vennootschap "Assist at Home" heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende deelt

"Het doel van de vennootschap bestaat uit het uitbouwen, in het kader van de dienstenwerkgelegenheid, van een uitgebreide en betaalbare dienstverlening die beantwoordt aan individuele of collectieve behoeften van particulieren. De activiteiten die zullen verricht worden zijn onder andere:

- hulp aan huis onder de vorm van huishoudelijk en onderhoudstaken bij privé-personen, - aile activiteiten in het kader van de dienstencheques,

mensen uit de kansengroepen aan te werven, op te leiden, te begeleiden en tewerk te stellen. Dit vanuit het standpunt van duurzaam en/of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Deze handelingen mogen zowel in binnen- als in het buitenland gesteld worden.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met ; inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele .rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als ; investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande ' of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook ' functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen."

B.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ad Domus Dienstencheques" heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen

naam en voor eigen rekening:

De vennootschap gaat werken onder het systeem van dienstencheques door hulp ten huize van de

gebruiker en hulp buiten het huis van de gebruiker aan te bieden.

Meer bepaald kan zij hiervoor volgende activiteiten uitvoeren voor particulieren

Ondersteuning geven aan particuliere huishoudens

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het tewerkstellen van personeel voor huishoudelijke taken

Het tewerkstellen van personeel voor niet-huishoudelijke taken

Het tewerkstellen van personeel in privé-domeinen en privé-tuinen

Het bereiden van maaltijden ter plekke van de gebruiker

Het doen van boodschappen voor rekening van de gebruiker

De hulp aan mindermobile of bejaarde personen aan huis met uitsluiting van

thuisverpleging

Het reinigen van het interieur van woningen en appartementen

Lappen van ramen

Reparatie en kleine veranderingen aan kleding en ander textiel, indien dit

tegelijk met het reinigen gebeurt

Het verzorgen van de algemene huishouding van de gebruiker

Ophalen en bezorgen van de was

Verhuur van linnen, werkkleding en dergelijke

Vervoer van mindervaliden

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende

handelingen verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke

van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in

het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de

vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks,

belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen ;

handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in

andere vennootschappen of ondernemingen."

Assist at Home NV, de overnemende vennootschap, zal het gehele vermogen, zowel activa als passiva, verkrijgen van Ad Domus Dienstencheques BVBA, de over te nemen vennootschap.

3.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

De fusie wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig en fisoaal vlak per 1 oktober 2014 om 00.00u.

4.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgesteld maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de aandelen van de over te nemen vennootschap en er werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven in de over te nemen vennootschap.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W, Venn.)

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen.

6.Onroerend goed

De over te nemen vennootschap bezit op datum van onderhavig fusievoorstel geen onroerende goederen

noch heeft zij zakelijke en/of persoonlijke rechten op onroerende goederen.

7.Statutenwijziging

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap is uiterlijk 1 oktober 2014.

" Teneinde de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform de wettelijke en' statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

De tussen de vennootschappen in het kader van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ' ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van t u k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, namens elk van deze vennootschappen neergelegd op de bevoegde griffies van de Rechtbanken van Koophandel.

8.Neerlegging en volmacht

Er wordt volmacht verleend aan mevrouw Katrien Lauwers, de heer Luc van de Voorde en de heer Peter van Montfort, elk met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om het fusievoorstel en bijhorende publicatieformulieren te ondertekenen, op te stellen, aan te passen en neer ,

" leggen op de bevoegde griffies van de Rechtbanken van Koophandel, alsook om al het nodige of nuttige te doen met betrekking tot dit fusievoorstel.

9. Kosten

, Alle kosten niet betrekking tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de vereniging van alle aandelen in één hand, overeenkomstig artikel 676 juncto 719 van het Wetboek van Vennootschappen, , zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap,

Opgemaakt te Antwerpen, op 4 augustus 2014.

Het bestuursorgaan van Assist at Home erkent drie (3) docr haar getekende exemplaren te hebben : opgemaakt, waarvan er één bestemd is voor de notaris, één om te worden neergelegd op de griffie van de " bevoegde Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en één om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

NAMENS DE RAAD VAN BESTUUR VAN ASSIST AT HOME NV

Luc van de Voorde

Lasthebber

hierbij neergelegd: fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

21/11/2014
ÿþ2 . Î

mod 11.1

f_.: ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142751 na neerlegging ter griffie van de akte

EUR BEL Rechtbank van koophandel

-11- 201/13 3E Antwerpen

1STAAT~C; D OKT. 2011i ~

afdelin erpen ~l i~e



MONI

1 4

BELGISC

Y

Ondernemingsnr : 0407.548.765

Benaming (voluit) : ASSIST AT HOME

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Luchthaven lei 7B bus 2

(volledig adres) 2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ; te Antwerpen, afdeling Antwerpen,

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 28 oktober 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD DOMUS DIENSTENCHEQUES", rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde 0811.379.660, met zetel te 9260 Schellebelle (Wichelen), Hogelandweg 10 (de "Overgenomen Vennootschap") door de naamloze vennootschap "ASSIST AT HOME", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0407.548.765, met zetel te 2100 Antwerpen (Deurre), Luchthavenlei 7B bus 2 (de "Overnemende Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Ovememende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 4 augustus 2014 en neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Gent afdeling Dendermonde op 18 augustus 2014 voor de Overgenomen Vennootschap en op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen afdeling Antwerpen op 19 augustus 2014 voor de Overnemende Vennootschap (hierna het "Fusievoorstel"), als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 1 oktober 2014 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief

vermogen, is overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en

verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013
ÿþ Mei Word 11.1

4"- t,!1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Neergelegd ter iriffie van de Rechtbane

van K c',r51e Aie:Je:110Jol

1 AUR2013

Griffie

111111111111.111,111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : Assist at Home

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Deurre

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekrachtiging ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder(s) kennisname wijziging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 1/3/2013

De vergadering neemt akte van en bekrachtigt het ontslag van EMENES BVBA, met maatschappelijke zetel te Schriek 348, 2180 Ekeren en vast vertegenwoordigd door de heer Steven Jan Gilberte de Schepper, wonende te Schriek 348, 2180 Ekeren, als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 maart 2013.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Vervolgens besluit de vergadering over te gaan tot de benoeming van volgende bestuurders voor een periode ingaand op 1 maart 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015:

-NG2 Hulst B.V., met maatschappelijke zetel te Paganinistraat 19, 4561 VD Hulst (Nederland) en vast vertegenwoordigd door de heer Luc van de Voorde, wonende te Paganinistraat 19, 4561 VD Hulst (Nederland);

-BEAS BVBA, met maatschappelijke zetel te Fazantenpad 6, 8670 Koksijde en vast vertegenwoordigd door de heer Bart Baert, wonende te Fazantenpad 6, 8670 Koksijde.

De voornoemde bestuurders, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden en zullen dit mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de zitting van de raad van bestuur dd. 1/3/2013

De raad van bestuur neemt akte van en bekrachtigt het ontslag van EMENES BVBA, met maatschappelijke zetel te Schriek 348, 2180 Ekeren, vast vertegenwoordigd door de heer Steven Jan Gilberte de Schepper, wonende te Schriek 348, 2180 Ekeren, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 maart 2013.

Vervolgens gaat de raad van bestuur over tot bekrachtiging van de benoeming van NG Hulst B.V., met maatschappelijke zetel te Paganinistraat 19, 4561 VO Hulst (Nederland) en vast vertegenwoordigd door de heer Luc van de Voorde, wonende te Paganinistraat 19, 4561 VO Hulst (Nederland), als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 maart 2013. Voornoemde gedelegeerd bestuurder verklaart dit mandaat te aanvaarden en zal dit onbezoldigd uitoefenen.

Tenslotte neemt de raad van bestuur kennis van het feit dat Vebego International 13.V., met adres te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal (Nederland), vanaf 1 maart 2013, vast vertegenwoordigd zal worden door de heer Peter Marinus Mathias van Montfort, wonende te Hoefstraat 5, 6085 DT Horn (Nederland) , en dit ter vervanging van de heer Robert Peter Westerlaken, wonende te Burgemeester van de Wielstraat 19, 5251 DB Vlijmen (Nederland), De heer P.M.M. van Montfort verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger onbezoldigd uitoefenen.

Voor éénsluidend uittreksel

NG2 Hulst B.V.

vast vertegenwoordigd door L. van de Voorde

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 30.07.2013 13375-0193-041
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 23.07.2012 12338-0022-035
18/04/2012
ÿþmod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.,

Ondememingsnr : 0407.548.765

Benaming (voluit) : ASSIST AT HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

;

Zetel : Luchthavenlei 7B bus 2

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING DOEL

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 29 maart

i 2012, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "ASSIST AT HOME", met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Luchthavenlei 7B bus 2, met ondernemingsnummer 0407.548.765 en dat onder meeei volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLUIT ?

:, Wijziging maatschappelijk doel

o

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk

doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

A. Verslagen:

Met algemeenheid van stemmen, ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen

van de verslagen van de commissaris en van de raad van bestuur, waaraan een staat van

ri actief en passief is gehecht, afgesloten op 31 december 2011.

Alle aanwezige aandeelhouders erkennen het afschrift van deze verslagen ontvangen te

ii hebben en er kennis van genomen te hebben.

De verslagen van de commissaris en van de raad van bestuur worden, door de zorgen van

ondergetekende, notaris, samen met een afschrift van deze akte, neergelegd op de Griffie

ii van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de vennootschap

gevestigd is.

li B. Wijziging van het maatschappelijk doel:

i De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, het maatschappelijk doel van de

vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende

tekst:

q "Het doel van de vennootschap bestaat uit het- uitbouwen, in het kader van de

dienstenwerkgelegenheid, van een uitgebreide en betaalbare dienstverlening die

beantwoordt aan individuele of collectieve behoeften van particulieren. De activiteiten

die zullen verricht worden zijn onder andere:

- hulp aan huis onder de vorm van huishoudelijk en onderhoudstaken bij privé-

;; personen,

i - alle activiteiten in het kader van de dienstencheques,

:1- mensen uit de kansengroepen aan te werven, op te leiden, te begeleiden en tewerk te

stellen. Dit vanuit het standpunt van duurzaam en/of maatschappelijk verantwoord

!!ondernemen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Deze handelingen mogen zowel in binnen- als in het buitenland gesteld worden.

ii De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in ;i_lzet a1_em e.., alle apmm r_c lei iadustrl. la. e. ineo_çielg-ha_n_ clellügen verrfCh tenj _d_iQ------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111111111111111 111111111

" iao7s7is*

Griffie 0 5 APR. 20È

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen."

TWEEDE BESLUIT

Volmacht

Bijzonder volmacht wordt gegeven aan VOKA - Kamer van koophandel Halle-Vilvoorde, te 1800 Vilvoorde, Medialaan 26, met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2012
ÿþI 111111 1/111 Iii!! 11111 111/1 IllhIIllhI/IIIII1I//U!

*12016694*

mod 11.1

feworg4314 fer relie var de Recát:Nad van XoopfrriiM A.ntwerpeia, op

- 0 9 JAN, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.548.765

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ASSIST AT HOME

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B bus 2

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 31 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "ASSIST AT HOME", met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Luchthavenlei 7B bus 2, met ondernemingsnummer 0407.548.765 en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLUIT

Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

- De voorzitter bevestigt en de vergadering neemt kennis van het feit dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van één van de bij de, fusie betrokken vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van de:; i opstelling van het fusievoorstel.

- De algemene vergadering beslist vervolgens om de boekhoudkundige en fiscale retro-e activiteit in te roepen vanaf 1 augustus 2011, zodat de fusie op boekhoudkundig en: fiscaal vlak effect sorteert vanaf 1 augustus 2011.

- De vergadering keurt het gezegde fusievoorstel goed met inachtname van het feit dat: ei de boekhoudkundige en fiscale retro-activiteit wordt ingeroepen vanaf 1 augustus 2011H ee en besluit aldus tot de fusie (door vereniging van alle aandelen in één hand) van de; voornoemde naamloze vennootschap "ASSIST AT HOME" (de overnemende;; vennootschap) met de voornoemde coöperatieve vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "HOME WELLNESS" (de overgenomene; vennootschap) door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap;; overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Overeenkomstig artikel 661 en verder van het Wetboek Vennootschappen zal er aan de e reserves een bestemming worden gegeven die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal; oogmerk die de voornoemde coöperatieve vennootschap met beperkte'[ aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "HOME WELLNESS" had.

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap met

ingang vanaf 1 augustus 2011. ,

Al de overige handelingen en verrichtingen zullen door de overgenomen vennootschap,; vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur voor rekening zijn en op risico van de overnemende vennootschap zoals dit omschreven is in het fusievoorstel.

- De vergadering besluit dat de diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen;; vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap worden opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar;

_aanlgiding. yandeze fusie.yernie el_worden,_ ,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

, lbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Voor het overige worden de voorwaarden vastgesteld, zoals voorgesteld in het voornoemde fusievoorstel met inachtname van het feit dat de boekhoudkundige en fiscale retro-activiteit wordt ingeroepen vanaf 1 augustus 2011.

- De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel en verzoekt te notuleren dat het vermogen van de overgenomen vennootschap (zoals ook door de overgenomen vennootschap werd verklaard in een akte op heden, voorafgaandelijk dezer, verleden voor ondergetekende notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat):

I. geen onroerende goederen of zakelijke rechten bevat.

II. het handelsfonds ingeschreven in de kruispuntbank onder het nummer 0887.754,688 (rechtsgebied Brussel) bevat welk wordt ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle voorrecht en inpandgave.

III. geen goederen of rechten bevat waarvoor bijzondere overdrachtsvoorwaarden gelden, zoals onder meer maar niet uitsluitend rechten van intellectuele en industriële eigendom.

IV. geen goederen of rechten bevat waarop het Vlaamse bodemdecreet van toepassing is.

Fiscale verklaringen in verband met de fusie

- De vergadering verklaart dat deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikel 11 en 18 paragraaf drie van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

- De vergadering verklaart dat het vermogen van de overgenomen vennootschap - zoals ook door de overgenomen vennootschap werd verklaard in een akte op heden verleden voor ondergetekende notaris - geen onroerende goederen bevat noch andere goederen waarvoor bijzondere overdrachtsrechten gelden.

- De notaris bevestigt voorlezing te hebben gegeven van artikel 203 van het wetboek der registratierechten.

TWEEDE BESLUIT

Volmacht

Bijzonder volmacht wordt gegeven aan VOKA - Kamer van koophandel Halle; Vilvoorde, te 1800 Vilvoorde, Medialaan 26, met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige

fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de akte;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2012
ÿþOndernemingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : Assist at Home

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Deurne

Onderwerp akte : kennisname wijziging vertegenwoordiging commissaris - herbenoeming commissaris - ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders - wijziging vertegenwoordiging bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering dd. 17 mei 2010

De vaste vertegenwoordiger van de commissaris, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Deloitte Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, zal voortaan Luc Van Coppenolle en Kathleen De Brabander zijn in plaats van Piet Demeester. Deze beslissing gaat in vanaf het boekjaar beginnend op 1 januari 2009 en is van toepassing voor de resterende duur van het commissarismandaat.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering dd. 16 mei 2011

Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering de herbenoeming van het mandaat van Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, niet maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door mevrouw Kathleen De Brabander, kantoorhoudende te Lange Lozanastraat 270, 2018 Antwerpen, als commissaris van de vennootschap te bekrachtigen en dit voor een periode van drie boekjaren met ingang van 1 januari 2010 tok de algemene vergadering van 2013.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 22 december 2011

De vergadering neemt akte van en bekrachtigt het ontslag van Assist NV, met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, Luchthavenlei 7B en vertegenwoordigd door de heer Amoidus Lambertus Johannes Petrus Bloem, wonende te 5741 EM Beek en Dank (Nederland), Tuinstraat 26, als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van Emenes BVBA, met maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Schriek 348 en vertegenwoordigd door de heer Steven Jan Gilberte de Schepper, wonende te 2180 Ekeren, Schriek 348 als bestuurder van de vennootschap, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015.

Zijn mandaat als bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur dd. 22 december 2011

De raad van bestuur besluit over te gaan tot de bekrachtiging van het ontslag van Assist NV, met maatschappelijke zetel te Luchthavenlei 7B, 2100 Deurre, vast vertegenwoordigd door de heer A.L.J.P. Bloem, wonende te Tuinstraat 26, 5741 EM Beek en Donk, Nederland als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De raad van bestuur besluit over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van Emenes B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te Schriek 348, 2180 Ekeren, vast vertegenwoordigd door de heer S.J.G. de Schepper,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

.-W`.."û 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~IRa~II~I~N~~~~~l~lltl

=12006137

1

V, beha aai Belt 5taa"

rleergeiegn rer griffie va:~ ue itetltíti©tajC van  oaphendel te Antwerpen, o~

2 ? e.C. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

wonende te Schriek 348, 2180 Ekeren als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van, heden.

Bijgevolg is de raad van bestuur vanaf heden samengesteld uit de volgende leden:

" Emenes B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te Schriek 348, 2180 Ekeren, vast vertegenwoordigd door de heer S.J.G. de Schepper, wonende te Schriek 348, 2180 Ekeren, gedelegeerd bestuurder;

" Vebego International B.V., met maatschappelijke zetel te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal, Nederland, vast vertegenwoordigd door de heer R.P. Westerlaken, wonende te 5251 DB Vlijmen (Nederland), Burgemeester van de Wielstraat 19;

" Vebego Services B.V., met maatschappelijke zetel te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal, Nederland, vast vertegenwoordigd door de heer R.G. Goedmakers, wonende te wonende te 3620 Lanaken, André Dumontplaats 2.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering in 2015.

De raad van bestuur besluit de intrekking van de bijzondere volmacht, zoals toegekend door de raad van bestuur dd.. 30 maart 2009 (en zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad dd. 27 mei 2009 onder nummer 09074545) aan mevrouw Sonja Van Dessel, wonende te 3560 Meldert, Zelemsebaan 35, met ingang vanaf 11 december 2009, te bekrachtigen.

De raad van bestuur besluit tevens de intrekking van de bevoegdheden, zoals toegekend bij notariële akte dd. 10 december 2009 voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat (en zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad dd. 7 januari 2010 onder nummer 10003773) aan de heer Dirk Goyvaerts, wonende te 2800 Mechelen, Dahliastraat 44, met ingang vanaf 26 november 2010, te bekrachtigen.

De vaste vertegenwoordiger van de commissaris, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Deloitte Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, zal voortaan Kathleen De Brabander zijn in plaats van Luc Van Coppenolle samen met Kathleen De Brabander. Deze beslissing gaat in vanaf het boekjaar beginnend op 1 januari 2010 en is van toepassing voor de resterende duur van het commissarismandaat, zijnde tot het boekjaar dat afsluit op 31 december 2012.

Voor eensluidend uittreksel

Emenes B.V.B.A..

Gedelegerd bestuurder

vast vert. door

S.J.G. de Schepper

25/11/2011
ÿþ Mpy 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

111111111111111111111111V!*up)1I1uu

be

a

8 St

 ':

Griffie 15 jdIYJ. 2ii'11

Ondernemingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : Assist At Home

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 76, 2100 Deurne

Onderwerp ante : Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de, met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Assist At Home NV en Home Wellness CVBA-SO.

22/11/2011
ÿþ MO 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

JJI HII II 11111 IO IIJ MI! 1ff I !I! II!

*11175382*

yy ,n~ a ,,~; - do t~tsd><9W'

,.f~+ ~..

~an K®opfler, intutt:i" pea. op

0 9 Nov. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : Assist at Home

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Deurne

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders - wijziging vertegenwoordiging bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 26 oktober 2 01 1

De vergadering neemt akte van en bekrachtigt het ontslag van de heer Amoldus Lambertus Johannes Petrus Bloem, wonende te 5741 EM Beek en Donk (Nederland), Tuinstraat 26, als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van Assist NV, met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, Luchthavenlei 7B en vertegenwoordigd door de heer Arnoldus Lambertus Johannes Petrus Bloem, wonende te 5741 EM Beek en Donk (Nederland), Tuinstraat 26 als bestuurder van de vennootschap, voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015.

Zijn mandaat als bestuurder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde bestuurder, alhier tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur dd. 26 oktober 2011

De raad van bestuur besluit over te gaan tot de bekrachtiging van het ontslag van de heer Arnoldus Lambertus Johannes Petrus Bloem, wonende te 5741 EM Beek en Donk (Nederland), Tuinstraat 26 als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De raad van bestuur besluit vervolgens over te gaan tot de bekrachtiging van de benoeming van Assist NV, met maatschappelijke zetel te 2100 Deurne, Luchthavenlei 7B, vast vertegenwoordigd door de heer Arnoldus Lambertus Johannes Petrus Bloem, wonende te 5741 EM Beek en Donk (Nederland), Tuinstraat 26 als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden.

De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat vanaf 1 januari 2011 het mandaat van vaste vertegenwoordiger van de volgende vennootschappen-bestuurders als volgt zal worden uitgeoefend:

- Vebego Services B.V., met adres te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal (Nederland), zal in de toekomst vast vertegenwoordigd worden door de heer Ronald George Goedmakers, wonende te 3620 Lanaken, André Dumontplaats 2, en dit ter vervanging van de heer Tonny Albertus Goedmakers Jr., wonende te 3621 Rekem, Sterrenlaan 26. De heer R.G. Goedmakers verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger onbezoldigd uitoefenen.

-Vebego International B.V., met adres te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal (Nederland), zal in de toekomst vast vertegenwoordigd worden door de heer Robert Peter Westerlaken, wonende te 5251 DB Vlijmen (Nederland), Burgemeester van de Wielstraat 19, en dit ter vervanging van de heer Ronald George Goedmakers, wonende te 3620 Lanaken, André Dumontplaats 2. De heer R.P. Westertaken verklaart zijn mandaat te aanvaarden en zat zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger onbezoldigd uitoefenen.

Voormeld besluit werd met eenparigheid van stemmen genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aai het Belgisch

Staatsblad



Bijgevolg is de raad van bestuur vanaf heden samengesteld uit de volgende leden:

" Assist NV, met maatschappelijke zesel te Luchthavenlei 78, 2100 Deurne, vast vertegenwoordigd door de heer A.L.J.P. Bloem, wonende te Tuinstraat 26, 5741 EM Beek en Donk, Nederland;

" Vebego International B.V., met maatschappelijke zetel te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal, Nederland, vast vertegenwoordigd door de heer R.P. Westerlaken, wonende te 5251 DB Vlijmen (Nederland), Burgemeester van de Wielstraat 19;

" Vebego Services B.V., met maatschappelijke zetel te Cortenbach 1, 6367 GE Voerendaal, Nederland, vast vertegenwoordigd door de heer R.G. Goedmakers, wonende te wonende te 3620 Lanaken, André Dumontplaats 2.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering in 2015.

Voormeld besluit werd met eenparigheid van stemmen genomen. Voor éénsluidend uittreksel

Vebego Services B.V. Vebego International B.V.

vast vert. door vast vert. door

R.G. Goedmakers R.P. Westerlaken



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 28.07.2011 11353-0206-037
15/06/2011
ÿþ Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden timr; _;,,~ piffie ne de Rechibed

aan het - - Koophandel' eo QlTvrefFes, op

Belgisch Staatsblad 01 JUNI 2011

Griffie

" 11088767»

-

Ondernemingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : ASSIST AT HOME

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Antwerpen - Deurne

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert, te Brasschaat, op 26 mei 2011, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "ASSIST AT HOME", met zetel te 2100 Antwerpen - Deurne, Luchthavenlei 7B, met ondememingsnummer 0407.548.765 en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen

`EERSTE BESLUIT - Kapitaalverhoging:

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) om het te brengen van vier miljoen honderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ 4.111.500,00) op zes miljoen honderdenelfduizend vijfhonderd euro (¬ 6.111.500,00) door inbreng in speciën.

Creatie van nieuwe aandelen: Er worden vijfentwintigduizend zeshonderdeenenveertig (25.641) nieuwe aandelen gecreëerd, die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en van dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande.

Deze nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf het boekjaar dat een aanvang nam op 1 januari 2011. Uitoefening van het voorkeurrecht:

Op de vraag van de Voorzitter naar de eventuele uitoefening van het wettelijke en statutaire voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders, verklaren de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders dat zij sedert meer dan vijftien dagen kennis hebben van de voorgenomen kapitaalverhoging, doch dat de aandeelhouder sub 1. geen gebruik wenst te maken van haar voorkeurrecht en dat de aandeelhouder sub 2. verklaart in te schrijven op al de nieuwe aandelen.

De aandeelhouder sub 2. verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat het bedrag van deze kapitaalverhoging volledig onderschreven werd en de aandelen werden volstort ten belope van één/vierde (1/4de), zegge voor een totaal bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Het bedrag van deze volstorting van de kapitaalverhoging werd, voorafgaandelijk dezer, gestort op een bijzondere rekening met nummer 001-6408700-83, zoals blijkt uit een bankattest, afgeleverd door Fortis Bank op 25 mei 2011 overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden conform de vennootschapswet werden gestort.

- Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, notaris, bij akte vast te stellen:

- dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven,

- dat het kapitaal werd verhoogd zes miljoen honderdenelfduizend vijfhonderd euro (E 6.111.500,00), gesplitst in eenentachtigduizend honderdzevenentwintig (81.127) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Wijziging van de statuten:

De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen honderdenelfduizend vijfhonderd euro (E 6.111.500,00). Het is verdeeld in eenentachtigduizend honderdzevenentwintig (81.127) gelijke aandelen met stemrecht die elke een/eenentachtigduizend honderdzevenentwintigste (1/81.127ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

`TWEEDE BESLUIT

Bijzonder volmacht wordt gegeven aan volgende medewerkers en/of advocaten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laga", advocatenkantoor, te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- mevrouw TOBBACK Hilde Achiel Irma, geboren te Antwerpen op 22 september 1978, wonende te 2920 Kalmthout (Nieuwmoer), Maalderijstraat 14;

- de heer SCHOETERS Vincent, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 17 augustus 1986, wonende te 2660 Antwerpen, Parijslaan 31;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan :iet

Belgisch Staatsblad

elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/04/2011
ÿþMoe ZO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

[lont P

Vooi

behout aan h Belgis

Staatst

II11" NIII060V~INIIVNIIIMN

11393*

~~egri ter grlfite van de Reege szn etoph¢nder te Nemen, B OR. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : ASSIST AT HOME

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Antwerpen - Deurne

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 3110312011, dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "ASSIST AT HOME" met zetel te 2100 Antwerpen - Deurne, Luchthavenlei 78, met ondernemingsnummer 0407.548.765 en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen:

'EERSTE BESLUIT - Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

- De voorzitter bevestigt en de vergadering neemt kennis van het feit dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van één van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben voorgedaan sedert de datum van de opstelling van het fusievoorstel.

- De algemene vergadering beslist vervolgens om de boekhoudkundige en fiscale retro-activiteit in te roepen vanaf 1 januari 2011 in tegenstelling tot wat hieromtrent vermeld staat in het fusievoorstel, zodat de de fusie op boekhoudkundig en fiscaal vlak haar effect sorteren vanaf 1 januari 2011.

- De vergadering keurt het gezegde fusievoorstel goed met inachtname van het feit dat de boekhoudkundige en fiscale retro-activiteit wordt ingeroepen vanaf 1 januari 2011 in tegenstelling tot wat hieromtrent vermeld staat in het fusievoorstel,en besluit aldus tot de fusie (door vereniging van alle aandelen in één hand) van de voornoemde naamloze vennootschap "ASSIST AT HOME" (de overnemende vennootschap) met de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet sociaal oogmerk "HAKDO" (de overgenomen vennootschap) door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Overeenkomstig artikel 661 en verdere van het Wetboek Vennootschappen zal er aan de reserves een bestemming worden gegeven die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal oogmerk die de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk "HANDO" had.

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2011.

Al de overige handelingen en verrichtingen zullen door de overgenomen vennootschap vanaf 1 april 2011 voor rekening zijn en op risico van de overnemende vennootschap zoals dit omschreven is in het fusievoorstel.

- De vergadering besluit dat de diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van onderhavige vennootschap worden opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd warden.

- Voor het overige worden de voorwaarden vastgesteld, zoals voorgesteld in het voornoemde fusievoorstel met inachtname van het feit dat de boekhoudkundige en fiscale retro-activiteit wordt ingeroepen vanaf 1 januari 2011 in tegenstelling tot wat hieromtrent vermeld staat in het fusievoorstel.

- De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel dienaangaande en verzoekt te notuleren dat het vermogen van de overgenomen vennootschap (zoals ook door de overgenomen vennootschap werd verklaard in een akte op heden, voorafgaandelijk dezer, verleden voor ondergetekende notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat):

I.geen onroerende goederen bevat.

Il.het handelsfonds ingeschreven in de kruispuntbank onder het nummer 0884.100.758 (rechtsgebied Hasselt) bevat welk wordt ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle voorrecht en inpandgave.

Ill.geen goederen of rechten bevat waarvoor bijzondere overdrachtsvoorwaarden gelden, zoals onder meer maar niet uitsluitend rechten van intellectuele en industriële eigendom.

IV.geen goederen of rechten bevat waarop het bodemsaneringsdecreet van toepassing is.

Fiscale verklaringen in verband met de fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor. bgghouden taan het Belgisch Staatsblad

- De vergadering verklaart dat deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikel 11 en 18 paragraaf drie van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

- De vergadering verklaart dat het vermogen van de overgenomen vennootschap - zoals ook door de overgenomen vennootschap werd verklaard in een akte op heden verleden voor ondergetekende notaris - geen onroerende goederen bevat noch andere goederen waarvoor bijzondere overdrachtsrechten gelden.

- De notaris bevestigt voorlezing te hebben gegeven van artikel 203 van het wetboek der registratierechten. *TWEEDE BESLUIT - Volmacht

Bijzonder volmacht wordt gegeven aan volgende medewerkers en/of advocaten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laga", advocatenkantoor, te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- mevrouw TOBBACK Hilde Achiel Irma, geboren te Antwerpen op 22 september 1978, wonende te 2920 Kalmthout (Nieuwmoer), Maalderijstraat 14;

- de heer SCHOETERS Vincent, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 17 augustus 1986, wonende te 2660 Antwerpen, Parijslaan 31;

elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor Ontledend Uittreksel, Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aeergstegd ter grittie von de Recbtbnt&

van Koophandel A9 Aniwapap, op

G iffie 1 6 FEB. Z011

III1IIIIIII As ivaIII 11111

*iioa*

ll







Ondememingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : Assist At Home

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Deurne

Onderwerp akte ; Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, inzake de

met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Assist At Home NV en Hando BVBA met sociaal? oogmerk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 26.07.2010 10342-0548-029
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 23.09.2009 09770-0358-028
14/04/2015
ÿþyir rgri\ Mod word »a

r~.,.. . .

lt = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 1 APR. 2015

afdefiûetieferpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0407.548.765

Benaming

(voluit) : Assist at Home

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Luchthavenlei 7B, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van schrijftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 24 maart 2015 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Susana González Melein

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.11.2008, NGL 12.11.2008 08810-0337-015
18/01/2008 : GE117113
03/08/2007 : GE117113
22/09/2006 : GE117113
10/10/2005 : GE117113
03/01/2005 : GE117113
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 24.07.2015 15340-0165-039
21/10/2003 : GE117113
17/12/2002 : GE117113
26/09/2001 : GE117113
26/08/2000 : GE117113
28/11/1996 : GE117113
03/08/1993 : GE117113
03/08/1993 : GE117113
01/01/1993 : GE117113
14/09/1990 : GE117113

Coordonnées
ASSIST AT HOME

Adresse
LUCHTHAVENLEI 7B 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande