ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.689.973

Publication

09/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vernie den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

?Iule, te rergie vo de Redittee gOOpFtUltdd P3 hí°rlerpea, op

2 6 OKT. 2011 Gr~iie

*11168601"

1

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0454.689.973

Benaming

(voluit) : ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP Vr F c.'i";

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Koning Albertlei 22

Onderwerp atke : SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de twintigste oktober voor meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Koning Albertlei 22. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0454.689.973 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De heer van Engelen, handelend in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap, geeft verslag over het beheer en het gebruik van de waarden der vennootschap.

Hij legt de rekeningen en de bewijsstukken van de vereffening neer op het bureau, evenals het verdelingsplan voor akkoordverklaard door de rechtbank van Koophandel te Antwerpen ingevolge vonnis van acht september tweeduizend en elf.

De vergadering treedt de besluiten van dit verslag en verdelingsplan bij, keurt de rekeningen van de vereffening goed, en geeft zonder uitzondering noch voorbehoud, decharge aan de heer van Engelen, voornoemd, die aanvaardt, voor zijn beheer als vereffenaar der vennootschap.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering verklaart de vereffening gesloten, en stelt vast dat de naamloze vennootschap "Associated Surveyors Antwerp" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste tien jaar bewaard zullen blijven op het adres van de vereffenaar, de heer van. Engelen, voornoemd, thans te 2950 Kapellen, Koning Albertlei 22.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan de burgerlijke bvba Fiscanic Stegers, te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1000, en diens aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om' alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

11/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iteergelsgi ter griffie we de Rerlfkii van 1(oopharr,id bAtwcrpeo, ~

2 9 JUNI 2011

Griffie

11I lII IlU Il IIIIIBII~III II

" 11104652

Ib

Ondernemingsnr : 0454689973

Benaming

(voluit) : ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : KONING ALBERTLEI 22, 2950 KAPELLEN

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het Jaar tweeduizend en elf, de vijftiende juni, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Koning Albertiel 22, Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0454.689.973 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

Voorlezing wordt gegeven van het verslag van de zaakvoerder toelichtend de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag daterend van zesentwintig mei tweeduizend en elf is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en elf.

Over gemelde staat van actief en passief werd op eenendertig mei tweeduizend en elf een verslag opge-'steld door Waakiers 8, C° maatschap, vertegenwoordigd door Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag letterlijk als volgt :

"Ondergetekende, de maatschap Walklers 81C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Egiantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 2 mei 2011 door de zaakvoerder van de BVBA ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP, met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Koning Albertlei 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0454.689.973, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 181, §1 W.Venn., bij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, verklaart dat in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht de zaakvoerder van de BVBA ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2011 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 502.751,66 en een netto-actief E 498.690,92.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de

Op de laatste b12 van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang op heden zodat de vennootschap derhalve vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor haar vereffening, en spreekt zij de invereffeningstelling van de vennootschap uit.

TWEEDE BESLUIT:

Onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen wordt tot vereffenaar benoemd : de heer van Engelen Guido Emile Maria, zaakvoerder, wonende te 2950 Kapellen, Koning Albertiei 22, die aanvaardt.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeid in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleggingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsomming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschappen.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in likwidatie te verbinden.

DERDE BESLUIT:

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten inzake de ontbinding-invereffeningstelling, als volgt :

- In artikel één: toevoeging van de woorden "in vereffening" na het woord "aansprakelijkheid";

- artikel vier wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op tweeëntwintig februari negentienhonderd vijfennegentig.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten, ge'hou-'den voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op vijftien juni tweeduizend en elf, heeft de vennootschap vroegtijdig ontbonden, en inveref-'fening gesteld."

- artikel zeventien, eerste zin, wordt vervangen door volgende tekst :

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden voor het ambt van Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, op vijftien juni tweeduizend en elf, werd de vennootschap vroegtijdig ontbonden en inveref-rfening gesteld.

Tot vereffenaar werd benoemd : van Engelen Guido Emile Maria, wonende te 2950 Kapellen, Koning Albertiel 22.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeid in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vernield in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk " door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, besiagieg-'gingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsom-'ming is niet beperkend maar wel aanhalend.

' De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in likwidatie te verbinden."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan de burgerlijke bvba Fiscanic Slegers, te 2930 Brasschaat, Bredabaan 1000, en diens aangestelden, aan wie de macht wordt verseend om aile verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontiedend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coordinatie statuten, beschikking homologatie benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staafblad

1 ..

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 09.06.2011 11151-0211-010
10/06/2010 : AN308831
16/06/2009 : AN308831
06/06/2008 : AN308831
07/06/2007 : AN308831
29/06/2006 : AN308831
14/06/2005 : AN308831
11/06/2004 : AN308831
25/06/2003 : AN308831
01/10/2002 : AN308831
10/08/2002 : AN308831
05/07/2000 : AN308831
10/03/1995 : AN308831

Coordonnées
ASSOCIATED SURVEYORS ANTWERP

Adresse
KONING ALBERTLEI 22 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande