AT ONCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AT ONCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.821.751

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 24.07.2014 14347-0544-031
22/08/2013
ÿþ .~~ ._...: .,..... Mod Wart 11.1

-~e5i7q~.. In dé bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i:(.



Voor- 1II~VWEI'~II~IIMVNI~IIV~ Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Antwerpen, op

behouder aan het Belgisch *131 0789 12 AUG. 2313

Staatsbias Griffie







Ondernemingsar : 089282/751 Benaming

(voluit) : At Once (verkort) :





Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Veldkant 33 A - 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte ; herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van de vennootschap, gehouden op 17 juni 2013.

De Algemene Vergadering stelt vast dat het mandaat van de Commissaris Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met als vaste vertegenwoordiger de heer Omer Turna, vervalt bij deze jaarvergadering. De Algemene Vergadering beslist om dit mandaat te verlengen tot de jaarvergadering 2016.

Aldus opgemaakt te Kontich op 17 juni 2013

De heer Josephus de Wit

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 12.07.2013 13305-0122-031
22/03/2013
ÿþ~ . P.,

; Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1--

IIIlil I IIYmWY13NIIU1I11

11







Ondernemingsnr : 0892.821.751.

Benaming

(voluit) : "lterias"

(verkort) :

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Qui 13 iMAAR1n,3

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Veldkant 33 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamwiijziging - Statutenwijzigingena

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op elf maart tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Iterias", gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 33 A, In het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememiingsnummer 0892.821.751 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT;

1. Om de naam van de vennootschap te wijzigen in "At Once".

2. - om de tweede zin van Artikel 1 : Naam van de statuten aan te passen, als volgt:

"Haar naam luidt "At Once";

-om de titel en de tekst van Artikel 28 : Schriftelijke besluitvorming te vervangen door de volgende titel en; tekst:

"Artikel 28 ; Schriftelijke besluitvorming - Deelname op afstand

(.Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, met uitzondering van

-de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

-de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332, van het Wetboek van, vennootschappen.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere' informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, warden verstuurd naar alle vennoten en naar de houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet,

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten kennis nemen.

1I.Deelname op afstand

a.In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk voorziet, hebben de vennoten, overeenkomstig artikel 270bis van het Wetboek van vennootschappen, het recht om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld communicatiemiddel; de vennoten worden dan geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Alsdan zal het orgaan van bestuur bepalen hoe wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd,

b.Onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking moet het elektronische communicatiemiddel de vennoot die op afstand de vergadering bijwoont, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering;

*het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te

" spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen en dit voor zover de betrokken houder van een effect over stemrecht geniet met de effecten waarmee deze houder van een effect op afstand de vergadering bijwoont.

c.De notulen van de algemene vergadering vernielden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of stemming hebben belet of verstoord.' ;

-om aan de tekst van Artikel 32 : Ontbinding het volgende toe te voegen:

"De vennoten kunnen onder toepassing van artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen beslissen de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden.";

-om de tekst van Artikel 33 : Benoeming van vereffenaars te herformuleren, als volgt:

"Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Wanneer een rechtspersoon tot vereffenaar wordt benoemd, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vereffenaars treden evenwel pas In functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.";

-om de tekst van Artikel 36 ; Verslaggeving en jaarrekening aan te passen, als volgt:

"De vereffenaars leggen in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat ven de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar over aan de griffie van de rechtbank van koophandel, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient die omstandige staat slechts om het jaar te worden voorgelegd.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de gewone algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Elk jaar maken zij tevens een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening wordt openbaargemaakt met inachtneming van de wettelijke voorschriften ter zake.".

3. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw DOCKX Lieve Kathieen, geboren te Mortsel op 25 januari 1972, wonend te 2547 Lint, Torfsstraat 27, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 11 maart 2013, met in bijlage : één volmacht, gecoordineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 26.07.2012 12352-0415-031
11/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i4ownet.M ie tr7. éf11e van du

Rectit6ankvem ~% rpen

ip

De Griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0892.821.751

Benaming

(voluit) : Iterias

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldkant 33A, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger commissaris

Uittreksel uit de notulen van het College van Zaakvoerders gehouden op 14 november 2011 op de maatschappelijke zetel:

Het College van Zaakvoerders neemt kennis van het feit dat ter vervanging van de heer Patrick Rottiera, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA als commissaris van de vennootschap met ingang van 14 november 2011 vest vertegenwoordigd wordt door de heer Ômer Turne.



l



Voor-

Staatsblal

Belgisch 1111101111111,111:11111.11

bohouder

aan het

De heer De Wit Josephus Crosspoint Solutions NV

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door De heer Callaerts Thierry

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 02.08.2011 11373-0238-031
21/03/2011
ÿþMod 2.1

ale

S] 6

Lid

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" 11043610"

Neerplegl ter grtfee ne do

Iodéek rapkatdei te Autriserpers

oP - S MARI 2 :11

De iir1f11er,

Griffie

Ondememingsnr : 0892821751

Benaming

(voluit) : Iterias

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Veldkant 33 A, 2550 Kontich

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder en commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 18 oktober 2010 :

Met eenparigheid van stemmen wordt door de Algemene Vergadering besloten om met ingang van achttien oktober tweeduizendtien de naamloze vennootschap CrossPoint Solutions, Veldkant 33 A, 2550 Kontich, met vaste vertegenwoordiger de heer Thierry Callaerts, voor onbepaalde tijd te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder.

Eveneens met eenparigheid van stemmen wordt door de Algemene Vergadering besloten om Ernst & Young bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottiers en gevestigd te 2140 Borgerhout, J. Englishstraat 52-54, aan te stellen als commissaris. De opdracht van de commissaris neemt een einde bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizenddertien (2013).

Aldus opgemaakt te Kontich op 18.10.2010

De heer Josephus de Wit Zaakvoerder

CrossPoint Solutions NV Zaakvoerder

met vaste vertegenwoordiger de heer Thierry Callaerts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 28.07.2010 10355-0562-014
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 15.07.2009 09428-0125-014
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0448-032

Coordonnées
AT ONCE

Adresse
VELDKANT 33 A 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande