ATA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.761.238

Publication

31/12/2012
ÿþLuik B - Vervolg

* Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

* Alle activiteiten die verband houden met het reclamewezen, zoals het voeren van een publiciteitsagentaschap, het ontwerpen, produceren en verspreiden en het voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, reclameborden en reclamepanelen, lichtkranten, neonreclame, aanbranen van reclame op voertuigen, het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, films, publicitaire artikelen, het concipiêren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen door middel van geadresseerde reclame en telefonische koopvoorstellen, luchtreclame, lichtreclame;

* Het houden van een markt- en opinieonderzoeksbureau met als opdracht:

- het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten;

- de analyse van de resultaten van markt- en opinieonderzoek;

- het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en de analyse ervan;

- het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

De vennootschap kan, maar dient niet alle voormelde activiteiten uit te oefenen en kan deze voeren als onderscheiden afdelingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken, beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De ATAMAN, voornoemd, worden benoemd tot zaakvoerder.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping en voor de eerste maal in tweeduizend veertien.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op tweeduizend dertien.

Volmacht wordt verleend aan SR ACCOUNTIG, te Antwerpen, Abdijstraat 158 bus 1, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en alle latere wijzigingen in het handelsregister en ten aanzien van de BTW- en andere administraties.

VOOR UITREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 13.08.2015 15420-0475-010
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.10.2016, NGL 13.12.2016 16700-0345-010

Coordonnées
ATA

Adresse
TROYENTENHOFLAAN 44 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande