ATECH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ATECH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.188.502

Publication

16/04/2014 : AN269490
03/10/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgis na neerlegging ter griffie v d R~c7C h~e nKvan oop mod 11,1

e Antwerpen aken kopie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia





1918 232

Ondernemingsnr : 0437.188.502

Benaming tvoiuit) :ATECH

21i SEP. 2014

atdelinq Antwerr.?n

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Krommelei 66

2110 Wijnegem

Onderwerp akte : Kennisneming besluit uitkering dividenden - kapitaalverhoging -

vaststelling en bevestiging vorm aandelen - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op zestien september tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de ;buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ATECH" met zetel te 2110 Wijnegem, Krommelei 66, opgericht bij akte verleden voor notaris André Michielsens te Wijnegem op drie april negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch, staatsblad van negenentwintig april nadien, onder nummer 890429-113, waarbij onder meer volgende besluiten werden, goedgekeurd:

1) De vergadering heeft beslist tot omzetting van het kapitaal van de vennootschap in euro, hetzij van vijf miljoen Belgische frank (5.000.000,-) in honderddrieëntwintigduizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventigcent (e 123 946,76).

2) De vergadering heeft kennis genomen van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen op 26 augustus 2014 om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de. programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal. Het bedrag van de uitkering werd bepaald op tweehonderdtwintigduizend euro (¬ 220 000,00).

Ingevolge voormeld besluit werd een netto-dividend toegekend van in totaal honderdachtennegentigduizend euro (e 198 000,00), hetzij tweeduizend vierhonderdvijfenzeventig euro (¬ 2 475,00) per aandeel, welk bedrag werd geboekt als ;een vordering van de aandeelhouders op de vennootschap.

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 zal het aldus uitgekeerde netto-dividend worden aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm' van een inbreng in natura van de schuldvordering die is ontstaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

:3) Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur alsook het verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan ieder een afschrift erkent ontvangen te hebben.

De vergadering heeft besloten het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer De Vooght Guy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door ,inbreng in natura goed te keuren.

)Beide verslagen worden neergelegd op de griffie van de ;rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke 'bepalingen.

Ingevolge het tweede besluit werd voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaandelijke tussentijdse dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal.

4) De vergadering heet besloten vervolgens tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van ,honderdachtennegentigduizend euro (¬ 198 000,00) om het te

brengen van honderddrieëntwintigduizend

negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (e

123 946,76) op driehonderdeenentwintigduizend

,negenhonderdzesenveertigeuro zesenzeventig cent (e 321 946,76) door uitgifte van honderd achtentwintig (128) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door incorporatie in kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013. bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

De comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de financiële gevolgen van de verrichting.

6) De vergadering heeft beslist de statuten integraal aan te passen, om ze in overeenstemming te brengen met:

A. de te nemen beslissingen;

B. het wetboek van vennootschappen, met opname van de in dit wetboek voorziene mogelijkheid voor de aandeelhouders om eenparig en schriftelijk alle besluiten te nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Waarvan het uittreksel luidt als volgt:

a) naam: "ATECH"

:b) rechtsvorm: een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

c) maatschappelijke zetel, te 2110 Wijnegem, Krommelei 66

d) de vennoten zijn de heer ADRIAENSSEN Christian Maria Joannes, geboren te Antwerpen op 17 mei 1950, wonende te 2110 Wijnegem, Krommelei 66 en mevrouw BACHOT Rita Maria Arthur, geboren te Antwerpen op 15 juli 1952, wonende te 2110 Wijnegem, Krommelei 66.

e) duur: onbepaalde tijd

f) De vennootschap heeft tot doel:

De verkoop, import, export, commissiehandel, agentuur, het

,onderhoud,--herstelling -en revisie van-- drijfkrachtmachines en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

werktuigmachines, van radarwerk, tandwielkasten,

transmissieonderdelen en transmissiemachines, in het algemeen.

Het uitbaten van een zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek; de uitvoering van engineeringsopdrachten in de meest ruime zin, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens ,belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, :financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen.

g) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdeenentwintigduizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (E 321 946,76), vertegenwoordigd door tweehonderd en acht (208) aandelen zonder aanduiding van de waarde. Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald.

Het volstorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het h) bestuur:

Artikel 10: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. De raad van bestuur mag

" evenwel uit slechts twee bestuurders bestaan onder de voorwaarden voorzien door artikelen 518 en 519 van het wetboek van vennootschappen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Elke ambtstermijn eindigt bij de afsluiting van de jaarvergadering van het laatste volle jaar, waarvoor de aanstelling geschiedde. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Elke bestuurder kan te allen tijde zonder opgave van redenen worden ontslagen door de algemene vergadering die hiertoe besluit bij gewone meerderheid.

Hij kan zelf op ieder ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap.

De ontslagnemende bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze tot zijn vervanging kan worden overgegaan.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt kunnen de overige bestuurders voorlopig een nieuwe bestuurder koëpteren. De definitieve aanstelling wordt door de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst bepaald. De nieuw aangestelde bestuurder voleindt de ambtstermijn van zijn voorganger. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk .persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ide opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

zou vervullen.

'Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene 'vergadering anders beslist.

~) Bovendien bevatten zij de volgende bepalingen betreffende het toezicht:

Artikel 19: Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeksmm- en, controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Ook in dit geval behoudt de, algemene vergadering echter het recht een commissaris aan te wijzen, die onderworpen is aan alle wettelijke bepalingen die het statuut van de commissaris in een naamloze vennootschap beheersen.

j)De gewone algemene vergadering van aandeelhouders ook jaarvergadering genoemd moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand maart om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende k) de aanwending van de winst:

Artikel 30: Winstverdeling

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies afgetrokken zijn, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient te warden hernomen wanneer het reservefonds om één of andere reden is aangetast.

Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslist.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

l)De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Artikel 34: Vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te 'voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

,Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is ,gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in- vorig----lid -bepaalde -verdeling, --met dit ,onderscheid- van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. v

- Voor-bghouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volstorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalsaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

m)Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op één oktober en eindigt op dertig september.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

--afschrift akte

--coërdinatie der statuten

--verslag van de bedrijfsrevisor

-bijzonder verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/05/2013 : AN269490
24/04/2013 : AN269490
07/12/2012 : AN269490
12/03/2012 : AN269490
12/04/2011 : AN269490
14/04/2010 : AN269490
06/08/2009 : AN269490
21/04/2015 : AN269490
14/05/2009 : AN269490
13/05/2008 : AN269490
25/05/2007 : AN269490
10/04/2006 : AN269490
07/04/2005 : AN269490
31/12/2004 : AN269490
31/12/2004 : AN269490
31/12/2004 : AN269490
25/03/2002 : AN269490
13/01/2000 : AN269490
20/01/1999 : AN269490
20/01/1999 : AN269490
31/12/1997 : AN269490
29/04/1989 : AN269490

Coordonnées
ATECH

Adresse
KROMMELEI 66 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande