ATELIER 83 ARCHITECTEN EN INGENIEURS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER 83 ARCHITECTEN EN INGENIEURS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.031.709

Publication

10/07/2014
ÿþWord 11.1

1-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van reakte

tav

nErzejzt

0 I JULI 2014

ANTIVEKillag ,ascte.u.nE

De Grener

ere

II 11 11311.1 II

Ondememingsnr : 0826031709

Benaming

(voluit) : HERMANS IR-ARCHITECTEN

(verkort):

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2440 Geel, Holven 189

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Rudy Derdin te Mol op 5 juni 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Turnhout 2 op 11 juni 2014, boek 5/183, blad 44, vak 7, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hermans Ir-Architecten" met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Holven 189, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende Notaris op 11 mei 2010, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 juni 2010 onder nummer 2010-06-01/0078411, waarvan de statuten ongewijzigd gebleven zijn sedertdien, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

Wijziging van de maatschappelijke naam in "Atelier 83 Architecten en Ingenieurs" en te dien einde aanpassing van artikel I alinea I der statuten door volgende tekst

"De naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "Atelier 83 Architecten en Ingenieurs". Enkel deze naam zal worden gebruikt: TWEEDE BESLUIT.

Verplaatsen zetel van de vennootschap van 2440 Geef, Holven 189 naar 2440 Geel, Voort 83,

DERDE BESLUIT,

Uitbreiding van artikel 6 door toevoeging aan artikel 6, punt f), vijfde alinea der statuten van volgende tekst; "De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodat wordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden. waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien."

VIERDE BESLUIT,

Uitbreiding van artikel 6 door toevoeging aan artikel 6, punt f), der statuten van volgende tekst:

"Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder/bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zat de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en client op de tabel opgenomen

" te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwilid een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2,§2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien."

"Indien Ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerciertbestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. Het ontslag van de zaakvoerder(s)/bestuurder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s)/bestuurder(s). De vennootschap zal, tot regularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden ' waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien."

VIJFDE BESLUIT.

Uitbreiding van artikel 14 door toevoeging aan artikel 14, eerste alinea, der statuten van volgende tekst;

"De bevoegde Provinciale raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerderibestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft."

ZESDE BESLUIT.

Uitbreiding van artikel 26 door toevoeging aan artikel 26, eerste alinea, der statuten van volgende tekst:

"Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap."

ZEVENDE BESLUIT.

Uitbreiding van artikel 26 door toevoeging aan artikel 26, derde alinea, der statuten van volgende tekst:

"en de tienjarige aansprakelijkheid."

ACHTSTE BESLUIT.

Uitbreiding van artikel 26 door toevoeging aan artikel 26, laatste alinea, der statuten van volgende tekst; "Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap."

NEGENDE BESLUIT.

Machtiging aan notaris Rudy Derdin tot coördinatie der statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande besluitem

voor ontledend uittreksel





Tegelijk neergelegd: eensluidende uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten Notaris Rudy DERDIN

beVioudon kin het Belgisch Staatsblad

\1/4F

Op de laatste blz. van LIi&8 vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.05.2012 12140-0181-011
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 04.07.2011 11254-0044-011
21/04/2011
ÿþ {' Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111111

X11061619"

Ondernemingsnr : 0826.031.709

Benaming

(voluit) : HERMANS IR-ARCHITECTEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Holven 189 - 2440 Geel

Onderwerp akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag, opgesteld door het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" Burg: BVBA, Half Daghmael 11 bus 1, 3020 Herent en het verslag van de Zaakvoerder in het kader van artikel 222. van het Wetboek van Vennootschappen.

Yoeri Hermans

Zaakvoerder

Op de laatste biz, ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de it sttumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 03.06.2015 15145-0031-014

Coordonnées
ATELIER 83 ARCHITECTEN EN INGENIEURS

Adresse
VOORT 83 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande