ATELIER HAIDER ACKERMANN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER HAIDER ACKERMANN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.129.446

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 13.10.2014 14645-0126-039
28/10/2014
ÿþ(volledig adres) 2020 Antwerpen

Onderwerp(en) akte KAP1TAALVERHOGING EN FORMELE KAPITAALVERMINDERING

Uittreksel afgeleverd v6c5r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 10 oktober 2014, blijkt het volgende:

1. Er werd besloten om het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te verhogen met honderdvijftigduizend tweehonderdtweeënveertig euro (¬ 150.242,00), tegen uitgifte van honderdzestig (160) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die werden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 10 oktober 2014 en zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar, dit wil zeggen zonder enige pro ratering over het volledige voorbije en nog !opende boekjaar, en in het bijzonder bepaalde de vergadering dat de fractiewaarde van alle (oude en nieuwe) aandelen conventioneel dezelfde zal zijn en dat alle nieuwe aandelen één stem zullen hebben net als de reeds bestaande aandelen en dat aile (oude en nieuwe) aandelen een gelijk recht zullen geven bij de verdeling van de winst of van het liquidatiesaldo of bij gebeurlijke terugbetaling van kapitaal, en mits betaling van een totale uitgiftepremie van tweehonderdnegenenveertigduizend zevenhonderdachtenvijftig euro 249.758,00).

Het besluit van het verslag van de commissaris van de Vennootschap, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN REV1SEURS D'ENTREPRISES", rechtspersonenregister Brussel 0446.334.711, met zetel te 1831 Machelen (Diegem), De Kleellaan 2, in deze functie vertegenwoordigd door mevrouw DEFOER Leen, bedrijfsrevisor, daartoe verzocht door het bestuursorgaan, luidt als volgt:

"8. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ten bedrage van 400.000,00 EUR, bestaat uit de inbreng van een! :! gedeelte van de schuldvordering van de aandeelhouder Fashion Principles

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut de( !! Bedrerevisoren inzake inbreng in natura. De zaakvoerders van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor dei waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut de( Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: ' voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap' uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid : duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering: leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in nature niet' j overgewaardeerd is.

1 De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 160 nieuwe aandelen, zonder vermelding; van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende: ! de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

j-----.Aidus_opgeAteld-enteediete_eent-oP - ---------- 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.L. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143803 na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatshlac

111111ile1119,11,1ï!1111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 7 on 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0875.129.446

Benaming (voluit): ATELIER HAIDER ACKERMANN

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Populierenlaan 34

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Ernsi-i Young Bedriffsrevisoren BV CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Lee? Defoer

Bednifsrevisor"

De vergadering stelde vast dat de inbreng in natura gerealiseerd is en het bedrag van de kapitaalverhoging

en ook de verschuldigde uitgiftepremie volledig volgestort is zodat de kapitaalverhoging door inbreng in nature

effectief tot stand gekomen is. Dientengevolge is het kapitaal van de Vennootschap thans vastgesteld op

vighondercizesentwintigduizend zevenhonderdzesentachtig euro (E 526.786,00).

2. Net maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap werd verhoogd met tweehonderdnegenenveertigdulzend zevenhonderdachtenvijftig euro (E 249.758,00) door incorporatie in het kapitaal van uitgiftepremies ten belope van voormeld bedrag, te weten de uitgiftepremies geboekt naar aanleiding van de kapitaalverhoging in het vorige besluit, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelde vast dat ook deze kapitaalverhoging door de incorporatie van uitgiftepremies tot stand gekomen is en dat dientengevolge het kapitaal van de Vennootschap thans is vastgesteld op zevenhonderdzesenzeventigduizend vehonderdvierenveertig euro (¬ 776,544,00),

3. Pe vergadering besliste om het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te verminderen met in totaal vierhonderdzesentwintigduizend vijfhonderdvierenveertig euro (E 426.544,00) en terug te brengen van

zevenhonderdzesenzeventigduizend vijfhonderdvierenveertig euro (¬ 776.544,00) naar

driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00), en dit, zonder vernietiging van aandelen, ter aanzuivering van een gedeelte van de overgedragen verliezen zoals die blijken per laatste balansdatum, zijnde per 31 maart 2014, met het oog op het herstel van het eigen vermogen van de Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering wordt uitsluitend aangerekend op werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering verzocht de notaris vast te stellen:

- dat, ingevolge de beslissing tot formele kapitaalvermindering hiervoor zonder vernietiging van aandelen, het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap thans effectief is gebracht op driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350,000,00), verdeeld over vijfhonderdéénenzestig (661) gelijke aandelen;

- dat als gevolg van deze formele vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap de kapitaalwaarde van aile thans bestaande vehonderdéénenzestig (561) aandelen op evenredige wijze wordt verminderd zodat elk bestaand aandeel voortaan een fractiewaarde gelijk aan één vijfhonderdéénenzestigste (1/56ete) van driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) vertegenwoordigt.

4. Artikel 5 van de statuten werd aangepast overeenkomstig de voorgaande besluiten zodat dit artikel werd

gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdvijftigduizend euro (E 350.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderdéénenzestig (661) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde,"

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag bestuursorgaan, verslag

commissaris.

-------- f -------------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/11/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

wiu auii~iuu~uifli

*131696 3*

A

u

iaf ZTljllia van c1eRct'h1(1(tn;`,

lV,04inl,',7)li:::1 ~?~iS .-

-'``r?t1i~83a~ ~~~a

Griffie 2 9, t+ la .

Ondernemingsnr : 0875.129.446

Benaming (voluit) : ATELIER HAIDER ACKERMANN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Populierenlaan 34

(volledig adres) 2020 Antwerpen

Onderwerpjen) akte : KAPITAALVERHOGING - MEDEDELING WIJZIGING NAAM VAN ZAAKVOERDER-RECHTSPERSOON

Uittreksel afgeleverd vô6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 24 oktober 2013, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met achttienduizend tweeënveertig euro (¬ 18.042,00) door inbreng in geld, tegen uitgifte van zevenennegentig (97) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die werden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf hun uitgifte en dadelijk en volledig deelnemen in de resultaten van de vennootschap, zonder enige pro ratering en met een gelijk recht op dividend als de bestaande aandelen, en mits betaling van een totale uitgiftepremie van driehonderdenéénduizend negenhonderdachtenvijftig euro (E 301.958,00).

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal en de uitgiftepremie overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC Bank.

De vergadering stelde vast dat de inbreng in geld volledig gerealiseerd is en dat de kapitaalverhoging volledig tot stand gekomen is en volledig volgestort is en ook de verschuldigde uitgiftepremie volledig volgestort is.

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met' betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en dat het kapitaal van de vennootschap volledig is volgestort.

2. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd vervolgens verhoogd met driehonderdenéénduizend negenhonderdachtenvijftig euro (E 301.958,00) door incorporatie in het kapitaal van uitgiftepremies ten belope van voormeld bedrag, te weten de totaliteit van de uitgiftepremies die zijn betaald en geboekt naar aanleiding van de kapitaalverhoging in punt 1, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dientengevolge werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op driehonderdzesenzeventigduizend vijfhonderdvierenveertig euro (¬ 376.544,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en dat het kapitaal van de vennootschap volledig is volgestort

3. Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd gewijzigd overeenkomstig de kapitaalverhogingen

opgenomen in punt 1 en 2 en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdzesenzeventigduizend

vijfhonderdvierenveertig euro (E 376.544,00).

Het is vertegenwoordigd door vierhonderdenéén (401) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde."

4. De voorzitter deelde tenslotte mee aan de vergadering dat de hierna genoemde bestaande zaakvoerder-rechtspersoon aangesteld bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 augustus 2013 (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 4 september erna onder referentienummer 13136057) en op het ogenblik van die benoeming gekend onder de vennootschapsnaam "NEW EDU" per 26 augustus 2013 van naam wijzigde en sindsdien "Fashion Principles" heet.

Het betreft nog steeds dezelfde rechtspersoon die tegenwoordig handelt onder haar nieuwe vennootschapsnaam, met_name.. de_ naamloze vennootschap "Fashion_P_dnciples" (voorheen .genoemd 'NEW

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,aarrhet Belgisch Staatsblad

mad 11.1

EDU"), rechtspersonenregister Antwerpen 0525.646.265, met zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, met

nog steeds dezelfde vaste vertegenwoordiger mevrouw CHAPELLE Anna Antoinette, geboren te Sint-Truiden

op 13 december 1958, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercierlei 14 B.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 23.09.2013, NGL 22.10.2013 13633-0304-036
04/09/2013
ÿþ Mod PAF 11.1

i. I T- l ins de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt aan he Selgisc Staatsbh

Neergelegd ier griffie van de Rerhiáank van Koophandel to Antwerpen, op

2 6 AUG. 2013

Griffie

Billaeu hij he

Ondememingsnr : 0875.129.446

Benaming (voluit) : Atelier Haider Ackermann

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Populierenlaan 34, 2020 Antwerpen 2, België

(volledig adres)

Onderwerpienj akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris; Ontslag zaakvoerder -benoeming

Tekst

zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 5 augustus 2013 is gebleken dat:

De algemene vergadering heeft beslist om EDU NV, met maatschappelijke zetel te Populierenlaan 34, 2020 Antwerpen, vast vertegenwoordigd door mevrouw Anna Chapelle te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap met onmiddellijke ingang.

De algemene vergadering heeft beslist om de volgende zaakvoerders te benoemen voor Onbepaalde duur vanaf heden:

PLUS MINUS BVBA, met maatschappelijke zetel te Kardinaal Mercierlei 14A, 2600 Berchem (Antwerpen), ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0457.119.725, vertegenwoordigd door mevrouw Anna Chapelle, die aanvaardt; NEW EDU NV, met maatschappelijke zetel te Populierenlaan 34, 2020 Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nirnmer 0525.646.265, vertegenwoordigd door mevrouw Anna Chapelle, di ié aanvaardt.

In deze hoedanigheid zullen de zaakvoerders over de bevoegdheden en machten beschikken zoals vermeld in artikel 14 van de statuten en de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 15 van de statuten.

De algemene vergadering heeft kennis genomen van de aanstelling van mevrouw Anna Chapelle, wonende te Kardinaal Mercierlei 14A, 2600 Berchem, als vast vertegenwoordiger:van zowel PLUS MINUS BVBA als voor NEW EDU NV, voor de duur van hun mandaat.

De vergadering heeft beslist als commissaris te benoemen voor een periode van 3

izeoló é Násm énhoedânïgheidvari dè ïnsCrîamëntè~énde ~óÉá~is,hëtïij van déjérsb(6)n(éri) *

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

Op de laatste bfz. ~ári l üiEi ~"vermelden :

Lek B - vervolg Mol POP 11.1

jaar vanaf heden: cie burgerlijke vennootschap met handelsvorm "Ernst & Young bedrijfsrevisoren" CVBA, bedrijfsrevisorenkantoor, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0446 334 711 met maatschappelijke etel te De Kleetlaan 2,1831 Diegem. De revisorenvennootschap duidt Leen Defoer, bedrijfsrevisor, gevestigd te Moutstraat 54, 9000 Gent, aan als vast vertegenwoordiger,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(get.) Plus Minus BVBA, w. Anna Chapelle, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :i Naam en handtekening.

11/04/2013
ÿþfi

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoucE

aan het Belui: ci-StaAtsbia

(veîkorí)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " Populierenlaan 34

(volledig adres) 2020 Antwerpen

Onderwerpen) akts : PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 maart 2013, blijkt het volgende:

1. Er werd overgegaan tot partiële splitsing (de "Partiële Splitsing") door overneming waarbij slechts een deel van de partieel gesplitste vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "32", RPR Antwerpen 0427.875.512, met zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, werd afgesplitst (zijnde het geheel van de 'Atelier Haider Ackermann'-activiteiten van de partieel gesplitste vennootschap, zowel operationeel als het beheer betreffende en meer bepaald bestaande uit de productie en commercialisatie van de collectie van Atelier Raider Ackemiann (o.m. de verkoop van afgewerkte producten, het zorgen voor geschikte showroom, de organisatie van defilés, het verzorgen van de public relations, de opvolging van crediteuren en debiteuren, en dergelijke meer en met uitzondering van het ontwerpen zelf dat reeds gebeurt in ATELIER HAMER ACKERMANN BVBA), samen met alle activa- en passivabestanddelen alsmede de rechten en verplichtingen die betrekking hebben op die 'Atelier Haider Ackermann`-activiteiten), welk afgesplitst deel met alle rechten en verplichtingen daaraan verbonden, onder algemene titel is overgaan op onderhavige verkrijgende vennootschap waarbij de partieel gesplitste vennootschap onverminderd blijft voortbestaan en dus niet werd ontbonden of vereffend.

Door deze verrichting van Partiële Splitsing door overneming zijn de afgesplitste delen van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel overgegaan op de verkrijgende vennootschappen bij wijze van inbreng in natura, waarbij de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap die hun bestaande aandelenparticipatie in de partieel gesplitste vennootschap onverminderd behielden, nieuwe aandelen verkregen die werden uitgegeven in de verkrijgende vennootschappen.

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, wat het afgesplitste vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, werd bepaald op 1 oktober 2012 om nul uur.

Voor een gedetailleerd overzicht van, enerzijds, de activa- en passivavermogensbestanddelen die door de partieel gesplitste vennootschap werden behouden en, anderzijds, de activa- en passivavermogensbestanddelen die werden afgesplitst en respectievelijk overgaan naar de verkrijgende vennootschappen (het "Afgesplitst Vermogen"), alsmede de waarde van deze vermogensbestanddelen en hun effectieve boekhoudkundige verwerking, wordt verwezen naar het Voorstel tot Partiële Splitsing, neergelegd op 2 januari 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 14 januari 2013 onder nummer 20130114-8205, en in het bijzonder naar de daaraan gehechte "Bijlage 1: Staat activa en passiva per 30 september 2012  detail van de over te dragen bestanddelen van. 32 BVBA aan ATELIER RAIDER ACKERMANN BVBA en EDU NV".

2. Dienovereenkomstig de Partiële Splitsing werd het eigen vermogen van de onderhavige verkrijgende vennootschap vermeerderd met in totaal tweehonderdnegenenveertigduizend negenhonderdnegentien euro zesenvijftig cent (E 249.919,56), zijnde de totale netto boekwaarde van het deel van het afgesplitste vermogen per 30 september 2012 dat werd ingebracht in onderhavige verkrijgende vennootschap, welk bedrag ingevolge de gezegde vermogensovergang zal worden verwerkt in de boekhouding van de onderhavige verkrijgende vennootschap, na de Partiële Splitsing.

J4' ver _U1i, E: verRleider F)ec¬ C,%l'.aaro Brt nCrgpuitk7h~,ld  en de rrf&ztrLïSelltei'ende r3otanf_ i3e1.'.I) p,.1,.)iD11dEf !

t)emeHi) de reCi1lspCrSGnn ten Báïlzler tf2,ri derden te Ver t8q~nw,OOrdiÇfUfi

Verz-c Kaant sr, hrai~ClSiæ,ninc

305 22

flûaigû4te 4e geb van di

Rechtbank van ~Cacf ia~~~~

~c~n

b~!

~F 7r r0f:erax

Grif1'¬ s

ndsrr4att 0875.129.446

Ennarning, (voluit) : ATELIER HAIDER ACKERMANN

mod 11.1

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young & Partners", rechtspersonenregister Brussel 0438.703.284, met zetel te 1831 Diegem (Machelen), De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door mevrouw HOSTE Marleen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9100 Sint-Niklaas, Bellestaat 30, luidt als volgt:

"10. Conclusies

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30 - met mandaatdrager Marleen Haste, bedrijfsrevisor, verklaart, verwijzend naar de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, dat uit het verricht onderzoek van de voorgenomen kapitaalverhoging bij de BVBA Atelier flaider Ackermann door middel van de inbreng in natura, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, is gebleken dat

1. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2, de toegepaste methode van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen aan de op 30 september 2012 weergegeven waarde voor de inbreng in natura verantwoord is, rekeninghoudend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van de continuiteit in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie door overneming;

,1 de ais tegenprestatie te verstrekken vergoeding ¬ 249,919,56 (tweehonderd negenenveertig duizend negenhonderd en negentien euro en zesenvijftig cent) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 204 nieuwe aandelen van de BVBA Atelier Halder Ackermann, zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/304 van het maatschappelijk vermogen.

Bovendien kan verklaard worden dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuiteitsprincipe aan de aanschaffingswaarde of aan de netto boekwaarde heeft geleid komen tenminste overeen met het aantal van de aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap, de BVBA 32, toe te kennen 204 nieuwe aandelen van de BVBA Atelier Helder Ackermann.

De toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig verslag bevat geen 'faimess opinion'.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging bij de BVBA Atelier Helder Ackermann onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing door overneming van de BVBA 32 en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

* *

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 12 maart 2013 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager

(getekend)

Marleen Haste

Bedrerevisor

De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van en

ingevolge de Partiële Splitsing, in onderhavige verkrijgende vennootschap effectief is totstandgekomen en dat het maatschappelijk kapitaal van onderhavige verkrijgende vennootschap effectief is gebracht op zesenvijftigduizend vijfhonderdvierenveertig euro (E 56.544,00), verdeeld over driehonderdenvier (304) gelijke aandelen.

Het kapitaal van onderhavige verkrijgende vennootschap is volledig volgestort.

3. De vergadering bevestigde de in het Voorstel tot Partiële Splitsing voorgestelde verdeling van nieuwe aandelen, op basis waarvan in het kader van de Partiële Splitsing, in onderhavige verkrijgende vennootschap in totaal tweehonderdenvier (204) nieuwe aandelen werden uitgereikt die werden verdeeld onder de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap naar verhouding van de aandelenparticipaties in de partieel gesplitste vennootschap

4. Teneinde elke discussie te vermijden over de in het kader van de Partiële Splitsing toegescheiden vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap aan onderhavige verkrijgende vennootschap, respectievelijk de naamloze vennootschap "EDU", RPR Antwerpen 0463.281.797, met zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, de andere verkrijgende vennootschap, en ingeval de vermeldingen dienaangaande en de beschrijving en verdeling van het Afgesplitste Vermogen in het Voorstel tot Partiële Splitsing, in de daaraan gehechte afsplitsingstaat en in de akte geen uitsluitsel geven (bijvoorbeeld omdat delen van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van het Afgesplitste Vermogen zijn vermeld), is uitdrukkelijk overeengekomen en bedongen

- dat alle eventuele activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap betreffende de 'Atelier Helder Ackermann'-activiteiten, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegescheiden, zullen toekomen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATELIER HAIDER ACKE=RMANN", RPR Antwerpen 0875.129.446, met zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34; en

- alle eventuele activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap betreffende de onroerende activiteiten, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegescheiden, zullen toekomen aan de naamloze vennootschap "EDU", voornoemd.

5. Artikel 5 van de statuten van onderhavige verkrijgende vennootschap werd gewijzigd overeenkomstig

de voorgaande besluiten aangaande de Partiële Splitsing en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

lehUS1dC'rY

i

4k,ln het iL~t

Belgisch i 5iaesblao



C.)_, oe laatste +,an ':.uil< , ve" rrn$Iaen nc"c'cc Naam .4ri hOadanighe,c° van de instrumenterende not8rL netij van i7t, pPr5ofoln,,eri

bevoegd oc r^,CiiEc[lersoor Ter aanzien van derden te !ertEgdrii''oGrtJlçien

u :Fr.rac. Waam en





mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

bwt,audan een het celc;isch . wdi~171~7C

---, ~

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenvijftigduizend vijfhonderdvierenveertig

euro (¬ 56.544,00).

Het is vertegenwoordigd door driehonderdenvier (304) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde."

6. De vergadering besliste als volgt:

I. De vergadering gelaste vooreerst de zaakvoerder met het formaliseren van deze splitsingsverrichting

op elk vlak en verleent de ruimste machtigingen aan de zaakvoerder tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Partiële Splitsing, zowel intern als extern tegenover derden, zowel in het binnenland als in het buitenland, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de partieel gesplitste vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Partiële Splitsing, wanneer die een feit is, en aangaande de kapitaalvermindering en kapitaalverhoging door incorporatie van eigen middelen boekhoudkundig te verwerken in de balans van de Vennootschap alsook om de eventueel nodige aanpassingen en/of vermeldingen te doen het register van aandelen van de vennootschap

overeenkomstig de genomen beslissingen; in het bijzonder wordt aan de zaakvoerder bevoegdheid verleend om namens de partieel gesplitste vennootschap tussen te komen op de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschappen die zullen beslissen over de goedkeuring van het Voorstel tot Partiële Splitsing en te verschijnen voor de notaris die de notulen van die buitengewone algemene vergaderingen achtereenvolgens zal verlijden en voor hem aile verklaringen in het kader van deze Partiële Splitsing af te leggen en authentiek te laten vaststellen.

Il. De vergadering verleende bovendien ook aan de heer PERIN Marc, geboren te Wilrijk op 8 februari 1964, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Kapelsesteenweg 371, met recht van indeplaatsstelling, de ruimste machtigingen om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Partiële Splitsing, zowel in het binnenland ais in het buitenland, met inbegrip van het vertegenwoordigen van de Vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, teneinde daar namens de Vennootschap alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten en akten te ondertekenen en neer te leggen, alsook om het register van aandelen van de vennootschap aan te passen overeenkomstig de genomen beslissingen; in het bijzonder wordt aan hem bevoegdheid verleend om namens de partieel gesplitste vennootschap tussen te komen op de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschappen die zullen beslissen over de goedkeuring van het Voorstel tot Partiële Splitsing en te verschijnen voor de notaris die de notulen van die buitengewone algemene vergadering achtereenvolgens zal verlijden en voor hem alle verklaringen in het kader van deze Partiële Splitsing af te leggen en authentiek te laten vaststellen.

III. Tenslotte werd bij deze aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN REYBROUCK - Accountants & Tax Consultants", rechtspersonenregister Brugge (Afdeling Brugge) 0875.201.997, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 bus G, en haar vertegenwoordigers, aangestelden en gevolmachtigden, onder wie in het bijzonder aan de heer VAN REYBROUCK Mattias, geboren te Brugge op 30 september 1978, wonende te 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 118, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, tevens een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze splitsingsoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder.

v; de ia:.-,tsh, biz van Litil.E verrnelde!) ' F:4cts, Mann-) hoerfasiíghelci van de ins¢rumEreerende notans van oe perso(oe erti

bevoegd dG rechtspersoon ten aanLiert van derden te vertegerwecordrgen

«erac Nacm hGndtel:er3irrq

14/01/2013
ÿþMod Word 75.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie nartieerlegging ter griffie van de akte

llllI lul ll 1111 11111 lll 1 ll 111111 Il lll

~iaooaaos*

iki;rge,teçrrl tar griffie vcn vps~~e~~~ '~~ t~ Znitlerfca? 04~

~ 2 JAtL Zb13

Griffie

Ondernemingsnr: 0875.129.446

Benaming

(voluit) : ATELIER RAIDER ACKERMANN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Populierenlaan 34, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel partiële splitsing

Overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerder van 32 BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0427.875.512, de zaakvoerder van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0875,129.446 en de Raad van Bestuur van EDU NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0463.281.797 in gezamenlijk overleg een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat EDU NV en ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA bij wijze van partiële splitsing de hierna beschreven activa en passiva van 32 BVBA overnemen.

De vooropgestelde partiële splitsing kadert in de beslissing tot het groeperen van de Atelier Haider; Ackermann activiteiten van 32 BVBA in ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA en het groeperen van de onroerende goederen van 32 BVBA en EDU NV in een nieuw op te richten vennootschap.

Er wordt thans voorgesteld om de Atelier Haider Ackermann activiteiten van 32 BVBA onder te brengen in ATELIER HA1DER ACKERMANN BVBA. De Atelier Haider Ackermann activiteiten van 32 BVBA bestaan uit de; productie en commercialisatie van de collectie van Atelier Haider Ackermann, het ontwerpen zelf gebeurt reeds: in ATELIER HA1DER ACKERMANN BVBA, terwijl de verkoop, de productie en de commercialisatie van de afgewerkte producten gebeurt door 32 BVBA hetwelk ondermeer het zorgen voor een geschikte showroom, organisatie van de defilés, de pr, debiteuren en crediteuren opvolging,...

De volgende onroerende goederen zullen ondergebracht worden in EDU NV:

" het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Kruishofstraat 138,

" het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Kruishofstraat 140

" het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Populierenlaan 34,; en

-het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Verlatstraat nummer 38 en 38A.

Deze partiële splitsing zal dan op haar beurt onmiddellijk gevolgd worden door een partiële splitsing door oprichting waarbij EDU NV haar aandelen in ATELIER HA1DER ACKERMANN BVBA en de onroerende goederen afgesplitst door 32 BVBA naar EDU NV, alsook het onroerend goed gelegen te 75003 Parijs, 3e arondissement, 113 Rue Vieille du Temple, 4 rue Saintonge, Frankrijk, ten kadaster gekend onder Sectie AQ, nummer 67, met een oppervlakte volgens kadaster van acht (8) are vierenvijftig (54) centiare, zal afsplitsen naar een nog op te richten nieuwe vennootschap.

De wenselijkheid van de vooropgestelde" partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande rechtmatige financiële en economische behoeften:

De vooropgestelde verrichting maakt deel uit van een reorganisatie binnen de groep van vennootschappen: bestaande uit EDU NV, 32 BVBA en Atelier Haider Ackermann BVBA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze groep is actief binnen het ontwerp, de productie en de commercialisatie van kledij voor verschillende modemerken, waaronder Atelier Helder Ackermann en Ann Demeulemeester, Op heden zitten de activiteiten die voor deze merken uitgeoefend worden verspreid over de verschillende groepsvennootschappen. Ook het onroerend goed van de groep zit verspreid over de verschillende vennootschappen, Deze situatie geeft aanleiding tot een ondoorzichtige structuur van de groep en een inefficiënt beheer van de operationele activiteiten.

Vandaar dat een herschikking aangewezen is. De vooropgestelde reorganisatie heeft tot doel de groepsstructuur te laten aansluiten bij de huidige operationele noden.

Een herschikking waarbij het vastgoed en de activiteiten voor de verschillende modemerken in verschillende takken van elkaar wordt afgezonderd is sterk aangewezen. Deze herschikking zal leiden tot een efficiënter beheer en een betere transparantie, zowel voor de aandeelhouders als voor toekomstige klanten, projecten en partners. De vooropgestelde reorganisatie zal toelaten dat beide operationele activiteiten zich onafhankelijk kunnen ontwikkelen. Dit zou dan moeten leiden tot een verhoogde efficiëntie voor beide takken.

Bovendien leidt de afsplitsing ertoe dat de juridische werkelijkheid zal overeenstemmen met de economische werkelijkheid (namelijk het ontwerpen en commercialiseren van verschillende modemerken) door deze te beheren vanuit twee afzonderlijke vennootschappen.

De voorliggende herstructurering zal geen negatieve impact hebben op de tewerkstelling bij de bij de verrichtingen betrokken vennootschappen.

Verder willen we benadrukken dat er geen fiscale motieven aan de grondslag van de reorganisatie liggen. De reorganisatie .brengt geen fiscale voordelen met zich mee.

Op basis van het voorgaande blijkt ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen waardoor zij met belastingneutraliteit kan worden doorgevoerd.

De zaakvoerder van 32 BVBA, de zaakvoerder van ATELIER HA1DER ACKERMANN BVBA en de Raad van Bestuur van EDU NV stellen daarom het volgende voor:

BETROKKEN PARTIJEN

1)"32", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen . onder het ondememingsnummer BTW BE 0427,875.512;

2)"ATELIER HAIDER ACKERMANN", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0875.129.446;

3)"EDU", een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0463.281.797.

1. Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de splitsende vennootschap en van de overnemende vennootschappen

1.1. De partieel splitsende vennootschap: 32 BVBA

De vennootschap werd opgericht op 25 september 1985 bij akte verleden voor notaris Joseph Roevens te Brasschaat, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober daarna onder het nummer 1985-10-191088.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 13 september 2007 bij akte verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 september daarna onder het nummer 2007-09-2610140209.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "32".

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verzorgen van fotoreportages, het adviseren van reclamecampagnes, het leveren van het hiertoe nodige materiaal, het adviseren en ontwerpen van modeartikelen en accessoires, inzonderheid kleding, het ontwerpen van lay-outs voor drukwerken, styling en foto's en visagisme.

Het vervaardigen,of laten vervaardigen, aan- en verkopen in het groot of in het klein, invoeren en uitvoeren van alle voornoemde door haar ontworpen producten, alsmede alle aanverwante producten en artikelen niet noodzakelijk door haar ontworpen.

De vennootschap mag bovendien op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, hierin begrepen eveneens het verlenen van elke vorm van advies en of marktstudie nopens elk investeringsproject in bovenvermelde branches in binnen- en buitenland, en het promotorschap ervan.

Bovenstaande opgave is opsommend en niet beperkend.

De vennootschap mag bovendien aile roerende, onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen die nodig zijn voor het bereiken van haar maatschappelijk doel,"

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 FUR) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer BTW BE 0427.875.512.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar,

De gewone algemene vergadering van vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand september om achttien uur.

De enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap is BVBA Plus Minus, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigster, mevrouw Anna Chapelle.

De BVBA Ernst & Young & Partners, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en kantoorhoudende te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, werd benoemd als commissaris van de vennootschap.

1.2. De eerste overnemende vennootschap: ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA

De vennootschap werd opgericht op 13 juli 2005 bij akte verleden voor notaris Erik Celfis te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 juli daarna onder het nummer 2005-0727/0108339.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 8 november 2012 bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad van 22 november daarna onder het nummer 2012-11-22/0188842.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eh draagt de naam "ATELIER HAIDER ACKERMANN".

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van een modeontwerpbureau in de ruimste zin van het woord, omvattende het ontwerpen van kleding in de ruimste zin van het woord, zowel kleding voor vrouwen, als kleding voor mannen en/of kinderen, zowel haute couture als pret-à-porter, het ontwerpen van aile modeartikelen, het maken van modetekeningen, modeschetsen en kledingontwerpen met de bedoeling deze ontwerpen op de markt te brengen en te verkopen aan derden en aile activiteiten die verband houden met het creatieve proces van het ontwikkelen, concipiëren, vervaardigen en laten vervaardigen van allerhande ontwerpen, nieuwe vormen en stijlen en met het uitvoeren van grafisch werk al dan niet voor derden en de promotie van eigen ontwerpen met de bedoeling ze al dan niet te commercialiseren.

Het ontwikkelen, deponeren, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van merken, exclusieve en andere intellectuele rechten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Y

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij, er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0875.129.446.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

De gewone algemene vergadering van vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand september om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap is EDU NV, vertegenwoordigd .door haar vaste vertegenwoordigster, mevrouw Anna Chapelle.

1.3. De tweede overnemende vennootschap: EDU NV

De vennootschap werd opgericht op 27 april 1998 bij akte verleden voor notaris Erik Celis te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 mei daarna onder het nummer 1998-05-09/621.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 27 april 2012 bij akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 mei daarna onder het nummer 2012 05-14/0086762.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen, Populierenlaan 34. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "EDU".

Het doel van de vennootschap luidt,

"De vennootschap heeft lot doel:

0 1. Holding.

2. De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en

co vennootschap-"pen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin ondermeer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschap-Ipen

en ondernemingen.

et

3. Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

et 4. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren die betrekking

hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswer'ken door onderaannemers.

5. Studie , organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels , fiscale of sociale

aangelegenheden.

:r.73

6. Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, fiscale,

sociale, economische en financiële problemen.

et

7. Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, fiscale en economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap" handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vierhonderd en tienduizend driehonderd achtenzestig euro (2.410.36B4O0 EUR) en wordt vertegenwoordigd door achthonderd zestienduizend honderd vijftig (816.150) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer BTW BE 0463.281.797.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van iedér jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de maand november om negentien uur.

De Raad van Bestuur is samengesteld als volgt:

-Mevrouw Anna Chapelle, gedelegeerd bestuurder;

-De heer Meir Sade, bestuurder;

-De heer Ruven Shpungin, bestuurder,

-NV Trau Bos, bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Arniel.

2. Ruilverhouding

2.1. Eerste overnemende vennootschap: ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het vermogen dat zal worden overgedragen door 32 BVBA aan ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA gewaardeerd op grond van de boekhoudkundige waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen per 30 september 2012. Op basis van de waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen tweehonderd negenenveertigduizend negenhonderd negentien euro zesenvijftig eurocent( 249.919,56 EUR) bedraagt.

De waarde van de vennootschap ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA werd in het kader van deze partiële splitsing bepaald op basis van de eigenvermogenswaarde per 30 september 2012. Dit levert een totale te weerhouden waarde van honderdtweeëntwintigduizend tweeëndertig euro vijf eurocent ( 122.032,05 EUR)

op.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen 32 BVBA en ATELIER RAIDER ACKERMANN BVBA als volgt berekend:

32 BVBA ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA

Waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 249.919,56 EUR

Waarde vennootschap - 122,032,05 EUR

Aantal aandelen 750 100

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel 32 BVBA 333,23 EUR -

Intrinsieke waarde aandeel ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA - 1.220,32 EUR

De ruilverhouding tussen 32 BVBA en ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA wordt bepaald op 0,2730644 (zijnde 333,23 EURI1.220,32 EUR). Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 0,2730644 aandelen ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA uitgereikt voor elk aandeel 32 BVBA ten belope van het af te splitsen gedeelte van 32 BVBA.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van 32 BVBA er 204 aandelen ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA uitgereikt moeten worden aan de vennoten van 32 BVBA.

Er-zal geen opleg in geld aangerekend worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.2. Tweede overnemende vennootschap: EDU NV

Teneinde dé ruilverhouding te kunnen bepalen werd het vermogen dat zal worden overgedragen door 32 BVBA aan EDU NV gewaardeerd op grond van de boekhoudkundige waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen" per 30 september 2012. Op basis van de waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen één miljoen twaalfduizend achthonderd vijfenvijftig euro eenennegentig eurocent (1.012,855,91 EUR) bedraagt.

De waarde van de vennootschap EDU NV werd in het kader van deze splitsing bepaald op basis van de eigenvermogenswaarde per 30 september 2012. Dit levert een totale te weerhouden waarde van vijf miljoen dertienduizend achthonderd zevenentwintig euro vijfennegentig eurocent (5.013.827,95 EUR) op.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen 32 BVBA en EDU NV als volgt berekend:

32 BVBA EDU NV

Waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 1.012.855,91 EUR -

Waarde vennootschap - 5.013.827,95 EUR

Aantal aandelen 750 816.150

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel 32 BVBA 1.350,47 EUR -

Intrinsieke waarde aandeel EDU NV 6,14 EUR

De ruilverhouding tussen 32 BVBA en EDU NV wordt bepaald op 219,83 (zijnde 1.350,47 EUR/6,14 EUR). Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 219,83 aandelen EDU NV uitgereikt voor elk aandeel 32 BVBA ten belope van het af te splitsen gedeelte van 32 BVBA,

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van 32 BVBA er 164.872 aandelen EDU NV uitgereikt moeten worden aan de vennoten van 32 BVBA,

Overeenkomstig artikel 740 §2 Wetboek van vennootschappen zal er echter geen omwisseling van aandelen plaatsvinden voor de 748 aandelen die aangehouden worden door EDU NV in 32 BVBA. Bijgevolg zullen er slechts 439 nieuwe aandelen EDU NV uitgereikt warden aan de andere vennoot van 32 BVBA.

Er zal geen opleg in geld aangerekend worden.

3. Wijze waarop de aandelen worden uitgereikt

3.1. Aandelen in ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA

De 204 nieuwe aandelen ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van 32 BVBA, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA.

Zij zullen worden uitgereikt door de zaakvoerder van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA aan de vennoten van 32 BVBA.

De zaakvoerder van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA.

32. Aandelen in EDU NV

De 439 nieuwe aandelen EDU NV die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van 32 BVBA, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van EDU NV.

Zij zullen worden uitgereikt door de Raad van Bestuur van EDU NV aan mevrouw Anna Chapelle.

De Raad van Bestuur van EDU NV zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van EDU NV.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uit te. geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van ATELIER HA1DER ACKERMANN BVBA vanaf 1 oktober 2012, Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van EDU NV vanaf 1 oktober 2012. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5. Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van 32 BVBA boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschappen

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap 32 BVBA, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA is 1 oktober 2012.

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap 32 BVBA, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de vêrkrijgende vennootschap EDU NV is 1 oktober 2012.

6. Rechten toegekend aan de vennoten van 32 BVBA die bijzondere rechten hebben of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Daar de vennoten van 32 BVBA geen speciale rechten hebben, is deze bepaling niet van toepassing.

7.Bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders en bestuurders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Aan de zaakvoerder van 32 BVBA, noch aan de zaakvoerder van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA, noch aan de leden van de Raad van Bestuur van EDU NV zijn bijzondere voordelen toegekend tengevolge van de huidige partiële splitsing.

8.Opmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing

De zaakvoerder van 32 BVBA, de zaakvoerder van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA en de Raad van Bestuur van EDU NV stellen aan de vennoten/aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders die over de partiële splitsing moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de bestuursorganen omtrent de partiële splitsing, en dit met toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerder van 32 BVBA, de zaakvoerder van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA en de Raad van Bestuur van EDU NV stellen aan de vennoten/aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergadering van vennoten/aandeelhouders die over de partiële splitsing moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunt betreffende de afstand van het schriftelijk verslag van de commissaris of bedrijfsrevisor omtrent de partiële splitsing, en dit met toepassing van artikel 731, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige wensen de zaakvoerder van 32 BVBA, de zaakvoerder van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA en de Raad van Bestuur van EDU NV er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 731 § 2 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 313 §1 respectievelijk artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen dienen toegepast te worden door ATELIER RAIDER ACKERMANN BVBA en EDU NV.

9.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris van 32 BVBA, de bedrijfsrevisor van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA en aan de bedrijfsrevisor van EDU NV voor het opstellen van de in het artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen wordt opgemaakt (zie punt 8), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

10.Beschrijving en verdeling van de aan de overnemende vennootschappen over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen

10.1.Eerste overnemende vennootschap; ATELEIR HA1DER ACKERMANN BVBA

~ / \

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passiva, rechten en verplichtingen van 32 BVBA afgesplitst worden naar ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA (hierna de AHA-tak), op liasis van de situatie per 30 september 2012, zoals opgenomen in bijlage 1.

De AHA-tak omvat de productie en commercialisatie van de collectie van Haider Ackermann, het ontwerpen zelf gebeurt reeds in ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA, terwijl de verkoop, de productie en de commercialisatie van de afgewerkte producten gebeurt door 32 BVBA hetwelk ondermeer het zorgen voor een geschikte showroom, organisatie van de defilés, de pr, debiteuren en crediteuren opvolging,...

De af te splitsen activa kunnen als volgt samengevat worden:

EUR

Materiële vaste activa 159.796,39

Financiële vaste activa 41.072,37

Voorraden371.191,73

Vorderingen op ten hoogste één jaar 3.589.325,59

Liquide middelen en geldbeleggingen 1.043.573,58

Overlopende rekeningen 122.005,08

Totaal der activa 5.326.964,84

De totale boekhoudkundige waarde per 30 september 2012 van de af te splitsen activa bedraagt vijf miljoen driehonderd zesentwintigduizend negenhonderd vierenzestig euro vierentachtig (5.326.964,84 EUR),

De af te splitsen passiva kunnen als volgt samengevat worden:

EUR

Schulden op meer dan één jaar 6.743,69

Schulden op ten hoogste één jaar 5.001,799,20

Overlopende rekeningen 68,502,39

Sch u lden5.077.045,28

De totale boekhoudkundige waarde per 30 september 2012 van deze passiva bedraagt vijf miljoen zevenenzeventigduizend vijfenveertig euro achtentwintig eurocent (5.077,045,28 EUR).

Bijgevolg bedraagt de boekhoudkundige waarde per 30 september 2012 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst tweehonderd negenenveertigduizend negenhonderd negentien euro zesenvijftig (249.919,56 EUR).

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiële splitsing.

Voorzover de in bijlage 1 beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva, betreffende de AHA-tak, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan Atelier Haider Ackermann BVBA, dit gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van vennootschappen.

10.2.Tweede overnemende vennootschap: EDU NV

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passiva deel uitmakend van de vastgoedtak, rechten en verplichtingen van 32 BVBA afgesplitst worden naar EDU NV, op basis van de situatie per 30 september 2012, zoals opgenomen in bijlage 2.

De af te splitsen activa kunnen als volgt samengevat worden:

De volle eigendom van de volgende onroerende goederen:

" het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Kruishofstraat 138,

-het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Kruishofstraat 140

" het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Populierenlaan 34 en

-het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Verlatstraat nummer 38 en 38A.

EUR

Materiële vaste activa 1.538.368,60

Financiële vaste activa 64.159,31

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vorderingen op ten hoogste één jaar 119.80,37

Totaal der activa 1.722.308,28

r

De totale boekhoudkundige waarde per 30 september 2012 van deze passiva bedraagt één miljoen

zevenhonderd tweeëntwintigduizend driehonderd en acht euro achtentwintig eurocent (1.722.308,28 EUR).

De af te splitsen passiva kunnen als volgt samengevat worden:

EUR

Voorzieningen voor kosten 145.000,00

Schulden op meer dan één jaar 270.362,16

Schulden op ten hoogste één jaar 294.090,21

Schulden709.452,37

De totale boekhoudkundige waarde per 30 september 2012_ van deze passiva bedraagt zevenhonderd en negenduizend vierhonderd tweeënvijftig euro zevenendertig eurocent (709.452,37 EUR).

Bijgevolg bedraagt de boekhoudkundige waarde per 30 september 2012 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst één miljoen twaalfduizend achthonderd vijfenvijftig euro eenennegentig eurocent (1.012.855,91 EUR).

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiële splitsing.

Voorzover de in bijlage 1 beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva, betreffende de onroerende goederen, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan EDU NV, dit gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eigen vermogen van 32 BVBA kan als volgt worden samengevat:

EUR

Kapitaa118.600,00

Wettelijke reserve 1.860,00

Beschikbare reserve 289.803,42

Resultaat boekjaar tot 30 september 2012 - 254.370,73

Eigen vermogen 1.465.727,74

De afgesplitste activa zullen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de reserves:

BLIJFT IN 32 BVBA WORDT AFGEBOEKT IN 32 BVBA

FINALE TOEVOEGING ATELIER HAIDER ACKMERANN BVBA FINALE TOEVOEGING IN EDU NV

EUR EUR EUR EUR

Kapitaal 2.575,45 16.024,55 3.171,46 12.853,08

Wettelijke reserves 257,55 1.602,45 317,15 1.285,31

Beschikbare reserves 235.340,68 1.464.297,71 289.803,42 1.174.494,30

Resultaat boekjaar tot 30 september 2012-35.221,48 -219.149,24 -43.372,46 -175.775,78

Eigen Vermogen 202.952,20 1.262.775,47 249.919,56 1.012.855,91

11.Bodemattesten

Overeenkomstig artikel 2, 19° b van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming ("Bodemdecreet"), wordt onderhavig splitsingsvoorstel beschouwd als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond. Uit artikel 101 Bodemdecreet volgt dat de inhoud van de eventuele bodemattesten moet opgenomen worden in dit splitsingsvoorstel.

De beschikbare bodemattesten worden in bijlage 2 aan onderhavig splitsingsvoorstel gehecht en maken er integraal onderdeel van uit. Het betreft de bodemattesten met betrekking tot de volgende onroerende goederen:

het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Kruishofstraat 138, «het onroerend goed gelegen te-Antwerpen, Kruishufbliaat 140

+, .

è w

..

e

e

" het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Populierenlaan 34,; en

" het onroerend goed gelegen te Antwerpen, Verlatstraat nummer 38 en 38A.

r

De tekst van dezé bodemattesten luidt als volgt

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit attest vervangt alle vorige bodemattesten."

12. Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording

12.1. Eerste overnemende vennootschap: ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA

De 204 nieuwe aandelen van ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA die ten gevolge van de partiële splitsing van 32 BVBA zullen worden gecreëerd, zullen toegekend worden aan de volgende personen:

" 1 aandeel aan mevrouw Anna Chapelle; en

.203 aandelen aan EDU NV,

12.2. Tweede overnemende vennootschap: EDU NV

De 439 nieuwe aandelen van EDU NV die ten gevolge van de partiële splitsing van 32 BVBA zullen worden gecreëerd, zullen toegekend worden aan mevrouw Anna Chapelle.

Overeenkomstig artikel 740 §2 Wetboek van vennootschappen zal er echter geen omwisseling van aandelen plaatsvinden voor de 748 aandelen die aangehouden worden door EDU NV.

13. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie

Dit voorstel zal zowel door 32 BVBA, door ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA als door EDU NV bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen worden neergelegd.

De buitengewone algemene vergaderingen van 32 BVBA, ATELIER HAIDER ACKERMANN BVBA en EDU NV, waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes (6) weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door 32 BVBA.

EDU NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Anna Chapelle

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

I. r

. t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van l_ ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flWl ll1l 111I 1lfl1'i1 1I11 (1 (11

" iaiseaaa

Neergdo+va terIrittlta van t%

Rechtbank 1te4yfet-,~ `',. antworpan

op 12 NOV 2012

ed-lerfffiaP,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ortderrturninv,sr5r : 0875A 29.446

Benaming (voluit) ; Atelier Haider Ackermann

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Populieren laan 34

(volledig adres) 2020 Antwerpen

Onderwerpen) akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 8 november 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. Het boekjaar werd gewijzigd zodat het voortaan loopt van 1 april tot en met 31 maart.

Het lopende boekjaar werd verlengd tot en met 31 maart 2013.

Artikel 22 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 22: Boekiaar

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart.

Op het einde van ieder boekjaar zal het bestuur de inventaris opmaken en op de jaarvergadering

desgevallend het jaarverslag en de jaarrekeningen aan de goedkeuring van de vennoten onderwerpen."

2. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de eerste dinsdag van de maand september om zestien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Dit voor de eerste maal in 2014 na afsluiten van het lopende en verlengde boekjaar.

De derde alinea van artikel 17 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste dinsdag van

de maand september om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur?

3. gr werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN REYBROUCK  ACCOUNTANTS EN TAX CONSULTANTS", rechtspersonenregister Brugge 0875.201.997, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 G, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B,T.W,", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. netrij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegen+" ,'oordiçten

Verso : Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 12.07.2012 12282-0168-024
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 09.06.2011 11163-0150-014
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.07.2010, NGL 19.08.2010 10426-0450-013
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 10.08.2009 09559-0146-013
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.07.2008, NGL 12.08.2008 08560-0023-012
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 24.07.2007 07478-0126-011
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.09.2015, NGL 01.10.2015 15618-0274-040

Coordonnées
ATELIER HAIDER ACKERMANN

Adresse
POPULIERENLAAN 34 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande