ATELIER JULIETTE ARCHITECTURE INTERIOR DESIGN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER JULIETTE ARCHITECTURE INTERIOR DESIGN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.020.646

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 13.02.2014 14036-0144-009
06/04/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12302070*

Neergelegd

04-04-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van zevenentwintig maart tweeduizend twaalf, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS : 1. De Heer JONCKERS Gil René Denis, geboren te Mechelen, op 26 mei 1975, nationaal nummer 75052610546, wonende te 2800 Mechelen, Vrouw van Mechelenstraat 9.

2. De Heer JESPERS Jan Frans An, geboren te Duffel op 31december 1975, nationaal nummer 75123105394, wonende te Frankrijklaan 2 te 1800 Vilvoorde.

2. NAAM-VORM : Atelier Juliette  Architecture  Interior  Design ; Burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

3. ZETEL : 2800 Mechelen, Sint-Janskerkhof, 1.

4. DOEL:

4.1. De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

Deze diensten omvatten:

" Architectuur

" Veiligheidscoördinator

" Stedenbouwkundige

" Ruimtelijk onderzoek en sociaal ruimtelijk onderzoek

" Tuinontwerp

" Interieurarchitect

" Beheer onroerend goed

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

4.2 De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

4.3 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

5. voor een onbeperkte duur

6.KAPITAAL : 18.600 vert door 100 aandelen zavnw.Onderschreven en volstort als volgt: door de comparant sub 1 op 50 aandelen voor ¬ 3.100,00; en door de comparant sub 2 op 50 aandelen voor ¬ 3.100,00.

7. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden ook in het algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Atelier Juliette Architecture Interior Design

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2800 Mechelen, Sint-Janskerkhof, 1.

0845020646

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Zij beschikken individueel over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

Vertegenwoordiging: artikel 13 van de statuten: 13.1 Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8. JAARVERGADERING : de tweede dinsdag van de december om negentien uur - elk aandeel geeft recht op 1 stem.

9.BOEKJAAR : 01/07  30/06

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Vereffening : Er wordt een vereffenaar aangesteld overeenkomstig het wetboek van vennootschappen. Wordt er geen vereffenaar aangesteld, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar. De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Overgangsmaatregelen: 3) het eerste boekjaar aanvangt op zevenentwintig maart tweeduizend twaalf en eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op de tweede dinsdag van de maand december om negentien uur, in het jaar 2013.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op twee te bepalen en benoemt tot die functie:

De Heer JONCKERS Gil, geboren op zesentwintig mei duizend negenhonderdvijfenzeventig, te Mechelen, nationaal nummer 750526-105-46, wonende te 2800 Mechelen Vrouw van Mechelenstraat 9, die aanvaardt.

De Heer JESPERS Jan, geboren op eenendertig december duizend negenhonderdvijfenzeventig, te Duffel, nationaal nummer 751231-053-94, wonende te 2800 Mechelen Populierendreef 33, die aanvaardt.

De duur van hun mandaat is onbeperkt, en hun afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Zij beschikken individueel over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerders worden onder andere individueel belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; zij beschikken over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Hun handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 expeditie

Paul Bauwens Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ATELIER JULIETTE ARCHITECTURE INTERIOR DESIGN

Adresse
SINT-JANSKERKHOF 1 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande