ATELIER KEVIN VAN DEN BERGH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER KEVIN VAN DEN BERGH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.957.767

Publication

22/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 2 FR 2013

KOOPHM EIEL TURNHOUT

f7e griffier

Ondernemingsnr : 0890957757

Benaming

(voluit) : ATELIER KEVIN VAN DEN BERGH

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2235 HULSHOUT - DOODSBROEKSTRAAT 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd. 28 december 2012

1. de vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag van de vereffenaar dd, 12 december 2012;

2. de vergadering keurt het verdelingsplan van de activa goed. Dit verdelingsplan werd voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Turnhout bij verzoekschrift dd. 12 december 2012. De rechtbank keurde het verdelingsplan goed op 20 december 2012;

3. de vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren te 2235 Hulshout, Doodsbroekstraat 4 gedurende een periode van 5 jaar;

4. het liquidatiedividend wordt betaaldbaar gesteld op 1 februari 2013;

5. de vergadering verleent kwijting aan devereffenaar.

Uittreksel opgemaakt te Hulshout op 29 december 2012.

(get.) Kevin Van Den BergI Vereffenaar "

" ~.

.~ t ~ _. y ,

" ,;w~.~ ,

Vo.

beho aan Belg

Staat!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 31.08.2012 12495-0113-010
26/10/2011
ÿþp

Motl 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NCEF1GE~

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Illllnl fll 111111 IIB V

+11162550"

Ondernemingsnr : 0890.957.767

Benaming

KOOPHMiet --bvHOUT

iriffier

- - - . _ - ---- j- -

4 OKT, 1U11

St tsblà-d - 2blïb%2O11- Annexes du Moniteur belge

(voluit) : Atelier Kevin Van den Berg

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2235 Hulshout, Doodsbroekstraat 4

Onderwerp akte : statutenwijziging - ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Bruno Naets te Westerlo op 11 augustus 2011, geregistreerd te Herentals, op 23 augustus 2011, drie bladen, zonder verzendingen, boek 5/158 blad 29 vak 15, ontvangen: ¬ vijfentwintig euro (25,00 ¬ ), (getek.) de ontvanger, V. Gistelynck, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van. vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ATELIER KEVIN VAN DEN, BERGH", met zetel te 2235 Hulshout, Doodsbroekstraat 4, en met ondernemingsnummer BTW (BE)890.957.767, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde externe accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertien mei tweeduizend en elf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "ATELIER KEVIN VAN DEN BERGH" en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING  Kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat del hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is te weten de heer Kevin Van den Bergh,' voornoemd.

VIERDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar  bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen, met name: de heer Kevin Van den Bergh,', rijksregisternummer 73.08.10 243-76, wonende te 6904 DR Zevenaar (Nederland), Valeriusstraat 58.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen: slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of: gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer Kevin Van den Bergh, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de. benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een, boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de: bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de. vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal. neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING  Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na', homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vereffenaar mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar de voorschriften van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING  volmacht formaliteiten

Teneinde de nodige formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, het ondememingsloket en de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen wordt volmacht gegeven aan BVBA Winfisc, vertegenwoordigd door de heer Kurt Winkelmans, met zetel te Hulshout, Peerdekerkhofstraat 30.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bruno Naets,

Notaris.

Voor-

~orelEtiden An het Belgisch Staatsblad

Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 31.08.2011 11512-0563-011
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 31.08.2009 09697-0151-011

Coordonnées
ATELIER KEVIN VAN DEN BERGH

Adresse
DOODSBROEKSTRAAT 4 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande