ATELIERWERKING 'T KROESKE

Association sans but lucratif


Dénomination : ATELIERWERKING 'T KROESKE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 420.945.158

Publication

31/10/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte MQD 2.2

IHhI liflhllU II 111111 u

*11165150*

VI '-beh. aai Bel Staa

il



Ondernemingsnr: 0420.945.158

Benaming

(voluit): ATELIERWERKING 't KROESKE

(verkort):

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Weertstraat 91 - 2880 Mariekerke (Bomem)

Voorwerp akte : ontbinding  vereffening

1ffijlagen bijfët $ëTgischStaatsbTid - 31/IO71OI f - Annexes du Moniteur-ride

TWEEDUIZEND EN ELF

Op negenentwintig september

Voor mij, ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk ATELIERWERKING 't KROESKE, met zetel te 2880 Bornem,

Ondememingsnummer 0420.945.158.

Opgericht bij onderhandse akte de dato vijftien november negentienhonderd negenenzeventig, bekendgemaakt in

de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 november 1980, nummer 11.603.

Zijn aanwezig volgende leden :

1. De heer CAM FIELD Peter, geboren te Antwerpen op zes april negentienhonderd zestig, echtgescheiden,,

wonende te 2880 Bomem, Vissersstraat 6.

Nationaal nummer : 60.04.06-519.07

2. De heer PUIS Patrick Omer Gérard Yves, geboren te Ukkel op negenentwintig mei negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van mevrouw SEGHERS Kathleen, hierna vernoemd, wonende te 2880 Bomem, Louis De Baerdemaekerstraat 20.

Nationaal nummer : 66.05.29-323.34

3. Mevrouw SEGHERS Kathleen, geboren te Willebroek op achtentwintig mei negentienhonderd negenenzestig, echtgenote van de heer PUIS Patrick, voornoemd, wonende te Bomem, Louis De Baerdemaekerstraat 20

Nationaal nummer : 69. 05. 28  408.42

4. Mevrouw SEGHERS Veerle Alois, geboren te Willebroek op twee april negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenote van de heer LEMBRECHTS Guy Frans Marie Adolf, wonende te 1980 Zemst, Kompenhofstraat 81. Nationaal nummer : 72.04.02-268.48

5. De heer STEVENS Koen Leo Augusta, geboren te Dendermonde op zes april negentienhonderd

eenenzeventig, ongehuwd, wonende te 9255 Buggenhout, Diepmeerstraat 65.

Nationaal nummer : 71.04.06-435.31

De verschijners sub 1) tot en met 5) zijn hier vertegenwoordigd door de heer GEERTS Jan, advocaat, kantoorhoudend te Bomem, Sint-Amandsesteenweg 76, ingevolge onderhandse volmachten de dato drieëntwintig, achtenentwintig en negenentwintig september tweeduizend en elf; deze volmachten worden aan dit proces-verbaal gehecht en mee ter registratie aangeboden.

A. De vergadering wordt voorgezeten door de heer GEERTS Jan, voornoemd.

B. De voorzitter verklaart dat de vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde:

1. Het goedkeuren van de rekeningen

2. De goedkeuring van het bestuur, kwijting aan de bestuurders, en ontslag van de bestuurders.

3. De ontbinding van de vereniging.

4. De aanstelling van één of meer vereffenaars en de bepaling van hun machten.

5. De opdracht aan de vereffenaars, na betaling van het passief, het gehele vermogen van de ontbonden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

vereniging over te dragen aan de vereniging zonder winstoogmerk Vlaamse Kinderliga vzw te Beveren-Waas, Albert Panisstraat 105 (kinderkankerfonds). Het vaststellen van de lasten en voorwaarden verbonden aan de overdracht van het vermogen aan de verkrijgende vereniging.

De voorzitter verklaart dat alle leden van de vereniging werden uitgenodigd tot deze vergadering overeenkomstig de bepalingen van de V.Z.W.-wet en de Statuten, vertegenwoordigd zijn, dit wil zeggen meer dan twee derden van de leden, zodat de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over alle punten van de dagorde.

C. De vergadering gaat over tot bespreking van de dagorde, en neemt volgende besluiten, die alle genomen worden met eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering keurt de rekeningen goed.

2. Aan de bestuurders wordt volledige kwijting en ontlasting verleend voor hun bestuur, er wordt aan de bestuurders met ingang van heden ontslag verleend.

3. De vergadering besluit dat de vereniging zonder winstoogmerk 'Werkatelier 't Kroeske" gevestigd te Mariekerke voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

4. De vergadering besluit als vereffenaar aan te duiden mevrouw Veerle Seghers voormeld sub 4.

" 5. De rechten en plichten van de vereffenaars worden bepaald als volgt: De vereffenaars zullen een boedelbeschrijving doen opmaken van alle activa en passiva van de ontbonden vereniging.

Zij zullen de schulden van de vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden vereniging, het overblijvende vermogen overdragen aan voormelde vzw.

De niet-eisbare schulden van de ontbonden vereniging mogen, met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van aile verplichtingen, overgedragen worden aan voormelde vzw.

Deze laatste zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden vereniging.

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen. De vereffenaars hebben de bevoegdheid om de baten van de verenigingp te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen, er de kwijting van te geven, termijnen voor de betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vereniging in vereffening zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging aan de voormelde vzw zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaars zullen bepalen.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris is gewezen op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige

belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

Verklaring inzake recht op geschriften

Ondergetekende minuuthoudende notaris bevestigt de ontvangst van een bedrag van ¬ 95 ter betaling van het recht op geschriften verschuldigd op deze akte. Recht van ¬ 95 betaald op aangifte door ondergetekende min uuthoudende notaris.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Na voorlezing hebben de leden, die dal wensen, en de leden van het bureau, met mij notaris, getekend.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ATELIERWERKING 'T KROESKE

Adresse
WEERTSTRAAT 91 2880 MARIEKERKE(BORNEM)

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande