ATFILIA

Société en commandite simple


Dénomination : ATFILIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.986.402

Publication

27/12/2013
ÿþ Mul wort! lu

'L'`û`ik:B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ui

NEERGELEGD

13 -12- 2013

01211t=FI~ ~,efiéTFAND( vmn

KOOPHANdBL te MPCI4N

Ondernemingsnr : 6 9 lO

Benaming

(voluit) : Atfilia

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Bevelsesteenweg 14, 2222 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting vennootschap

Uit een onderhandse akte opgesteld op 22111/2013 blijkt het volgende

Richten een gewone commanditaire vennootschap op met de benaming "Affilia", met maatschappelijke zetel te 2222 Heist-op-den-Berg, Bevelsesteenweg 14 en met een maatschappelijk kapitaal groot E 402.000,00 :

Dhr. Marc Beullens, werkende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk plaatst ê 400.000,00 en ontvangt hiervoor 400 aandelen.

BVBA Attuli, stille vennote, beperkt aansprakelijk, plaatst E 2.000,0D en ontvangt hiervoor 2 aandelen.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

De zetel bevindt zich te 2222 Heist-op-den-Berg, Bevelsesteenweg 14.

De vennootschap heeft tot doel

Het voeren van management, consulting, crisismanagement, training en vorming, het verstrekken van adviezen, project management en de dienstverlening via kennisoverdracht. Studie-, organisatie- en adviesbureau inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveau's.

Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van aile mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen.

Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met het fiscaal, financieel, economisch, operationeel en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van coaching, het van scholing en het organiseren van seminaries, voordrachten en presentaties omtrent deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als ïn lokalen van derden.

Het begeleiden en adviseren bij financieringen, verzekeringen en investeringsbeslissingen,

Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen.

Portefeuillebeheer, het beleggen van vermogens in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarden, roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan.

Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, huren -- al dan niet gemeubeld -, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren (woninghuur en handelshuur), huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen. Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfsmet deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

Vo

beho aan Belg

Staat

Voor-

bel%udetli aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het kapitaal bedraagt ¬ 402.000,00 en is vertegenwoordigd door 402 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het mandaat van de zaakvoerder, de Heer Marc Beullens, is bezoldigd.

Jaarlijks wordt de algemene vergadering gehouden op de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand februari om 10.00 uur.

Het boekjaar loopt van 01110 om te eindigen op 30109 van elk kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op en de jaarrekening, zoals voorgeschreven door de wet.

Het eerste boekjaar zal lopen van 2211//2013 om te eindigen op 30/0912014, De eerste jaarvergadering wordt bijgevolg gehouden in de maand februari van 2015.

Opgemaakt te Heist-op-den-Berg op 22/11/2013

Dhr. Marc Beullens,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van j..uik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ATFILIA

Adresse
BEVELSESTEENWEG 14 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande