ATLANTIS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATLANTIS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.264.451

Publication

14/02/2012
ÿþs~~, il

~-~-~ " ~-:~;-~

ri~,~~'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- s I I I IO liii II II III I I II

behouden *iaos~oee*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Y



NEERGELEGD

GRIFFIE RE(elljBANK van KOOPHAND

Of "02" 2012

Ondernemingsnr : $ k3 Q.L. k  4jÀ

Benaming

(voluit) ATLANTIS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lisperstraat 52 te 2500-Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 30 januari 2012, nog te registreren, houdende oprichting van vennootschap, blijkt wat volgt

OPRICHTER

De heer DE NEEF Bart Matthias Joanna Jozef, geboren te Wilrijk op acht oktober negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 761008-185-77, ongehuwd, wettelijk samenwonend met juffrouw Bruyndonckx Inge, wonende te Lier, Lisperstraat 52.

Die verklaarde een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, op te richten, voor onbepaalde duur, onder de benaming "ATLANTIS INVEST met zetel te 2500-Lier, Lisperstraat 52, en waarvan het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van advies, diensten en ondersteuning aan particulieren, bedrijven, organisaties of instellingen van alle aard, onder andere op financieel, administratief, organisatorisch, commercieel en operationeel vlak, in eigen naam of als tussenpersoon, zowel in het binnenland als het buitenland.

Het organiseren en houden van opleidingen, seminaries, evenementen over financiële onderwerpen in de ruime zin van het woord.

De vennootschap mag een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen beheren, verwerven, valoriseren en herbeleggen.

De vennootschap mag verder aile financiële, commerciële en industriële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering of belegging verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen in andere vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op enige andere wijze deelnemingen nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en lenin-gen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking te bevorderen.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduziend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door 100 stemgerechtigde aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volgestort in geld door de heer Bart De Neef voornoemd.

Voormeld bedrag (¬ 18.600,00) werd voorafgaandelijk in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0998639-64, die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij ING België. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Voor iedere zaakvoerder kan een plaatsvervangende zaakvoerder worden aangeduid.

(a) Werd bij de oprichting als statutaire zaakvoerder aangesteld:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Regio : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"4

~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

te De heer DE NEEF Bart Matthias Joanna Jozef, nationaal nummer 761008-185-77, wonende te Lier, Lisperstraat 52.

Die verklaarde dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van deze zaakvoerder onbezoldigd.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

(b) Er werd geen plaatsvervangend statutaire zaakvoerder aangesteld.

Bevoegdheid en wijze van uitoefening: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder. Bij wettelijk belet wegens onverenigbaarheid van belangen, ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring, ontzetting of faillissement van een zaakvoerder, komt diens plaatsvervangende zaakvoerder van rechtswege in de uitoefening van zijn mandaat met alle bevoegdheden aan de effectieve zaakvoerder(s) toegekend door de wet.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Eenhoofdige vennootschap: In de statuten werden de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdige vennootschap weergegeven. Deze bepalingen zullen van toepassing zijn indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

Afsluiting eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op 30 januari 2012 en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014. Bekrachtiging: Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de oprichter, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat hij alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt die aangegaan werden In naam van de vennootschap in oprichting.

Volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, verklaarde de oprichter volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BENILCO, met zetel te Nijlen-Kessel, Radiostraat 4, vertegenwoordigd door de heer Benjamin Aerts, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het rechtspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, Sociale Zekerheid en andere administraties;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 30.01.2012; ontledend ulttreksel ervan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Lujk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ATLANTIS INVEST

Adresse
LISPERSTRAAT 52 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande