ATRASCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATRASCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.849.333

Publication

07/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor i u

behour

aan h

Belgis

Staatst





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op ;APR, 761

G riffie

Onderneningsnr : 0443.849.333

Benaming

(voluit) : ATRASCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierstraat 12, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTIF=LLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Peter Dehandschutter met standplaats te Aartselaar op 25 maart 2014, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, boek 547, blad 13, vak 12, ontvangen 25 Euro, de eerstaanwezend inspecteur L. Eeckeleers, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATRASCO" met zetel te 2630 Aartselaar, Pierstraat 12, BTW-nummer 5E0443.849.333, en dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

Na het overlijden van de heer Jean Teughels, de zaakvoerder, heeft mevrouw Verheyden, voornoemd, de bestuurstaken overgenomen, De vergadering bekraohtigt de benoeming van mevrouw Verheyden, voormeld,

als zaakvoerder, vanaf de datum van het overlijden van de heer Jean Teughels. Haar mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur te rekenen vanaf twee november tweeduizend dertien, zijnde de overlijdensdatum van de heer Jean Teughels.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering Krijgt lezing en gaat over tot goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, de dato 25 maart 2014, te Aartselaar, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor van de vennootschap, met name " Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA, gevestigd te 9400 Ninove, Ophemstraat 19, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, de dato vier februari tweeduizend veertien, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld op eenendertig december tweeduizend dertien, dus niet meer dan drie maanden voor onderhavige akte. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vier februari tweeduizend veertien luiden als volgt:

"dat a. De staat van activa en passiva per 31 december 2013 voortvloeit uit de boekhouding en niet werd opgesteld op basis van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met. betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening bij de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

b. Over de staat van activa en passiva per 31 december 2013 met een balanstotaal van 44.648,13 euro en een resultaat over het boekjaar van negatief 30.292,52 euro een verklaring met voorbehoud geeft over de getrouwheid en volledigheid van de cijfers bij niet toepassing van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening bij de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap en onder voorbehoud van de opmerkingen gemaakt in punt c hieronder.

c. De staat van activa en passiva per 31 december een negatief te realiseren saldo weergeeft van 4.836,60 euro volgens de opgegeven staat van activa en passiva bij niet toepassing van de waarderingsregels; vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening onder voorbehoud van de provisie voor de vereffeningskosten en de provisie van de eventueel nog verschuldigde liquidatiebelasting, en onder voorbehoud van de overname van de schulden in de vereffening door de vennoten.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en mag enkel in dit kader worden gebruikt. Bij ondertekening van dit verslag wordt de opdracht beëindigd.

Ninove, 4 februari 2014

(getekend)

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor BV ovv BVBA,

Vertegenwoordigd door

Eli Verstappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor"

De vergadering besluit hierop de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van heden. De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING

Onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen wordt tot vereffenaar benoemd mevrouw VERHEYDEN Jacqueline Henriette Elisabeth, geboren te Machelen op 28 november 1946, rijksregistemummer 46.11.28-316.81, wonende te 2630 Aartselaar, Pierstraat 12, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat is niet bezoldigd.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Aan de vereffenaar wordt de bijzondere volmacht gegeven teneinde onder meer over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar en/of haar vaste vertegenwoordiger niet zouden worden aanvaard door de rechtbank.

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 182 en 185 van voormeld wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap.

De vereffenaar zal ondermeer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootsohap, zowel roerende als onroerende, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden,

De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden. VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt het einde van de opdracht van zaakvoerder vast gelet op de ontbinding en de in vereffeningstefling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar en verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

VIJFDE BESLISSING

De statuten dienen voortaan gelezen en geïnterpreteerd te worden, rekeninghcudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De hiernavolgende bepalingen, welke handelen over bestuur en toezicht (artikels 11, 14-16 en 17) en ontbinding en vereffening (artikel 28) zijn niet meer van toepassing, in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zonodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Blj besluit van de buitengewone algemene vergadering van eenendertig december tweeduizend dertien werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Tot vereffenaar werd aangesteld: mevrouw VERHEYDEN Jacqueline Henriette Elisabeth, geboren te Machelen op 28 november 1946, rijksregistemummer 46.1128-316.81, wonende te 2630 Aartselaar, Pierstraat 12.

Zijn mandaat is niet bezoldigd.

Machten van de vereffenaar

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 182 en 185 van voormeld wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van de vennootschap.

De vereffenaar zal ondermeer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar zal derden ais gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht,

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap. De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLISSING

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het Ondememingsloket en de Kruispuntbank en bij de

diensten van de 13,T.W., wordt volmacht gegeven aan Jera bvba, Mechelsesteenweg 306, 2820 Bonheiden,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS Peter DEHANDSCHUTTER

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte, homologatie benoeming vereffenaar, coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2014 : AN282811
08/10/2013 : AN282811
09/10/2012 : AN282811
09/09/2011 : AN282811
04/10/2010 : AN282811
07/10/2009 : AN282811
07/10/2008 : AN282811
20/09/2007 : AN282811
28/06/2005 : AN282811
15/06/2004 : AN282811
27/06/2003 : AN282811
19/12/2001 : AN282811
18/09/2001 : AN282811
19/07/2000 : AN282811
07/08/1997 : AN282811

Coordonnées
ATRASCO

Adresse
PIERSTRAAT 12 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande