ATRIMONIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATRIMONIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.416.512

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 14.02.2014 14034-0492-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 15.01.2015 15014-0482-010
31/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie vct7 de Rechtbank 'van Koophandel le Antwerpen, op

~ 9 GuT. 2011

Griffie

*11164733

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : Q 8 4 IJ ° 4 J ° 5 12

Benaming

(voluit) : ATRIMONIUM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Kastanjedreef 34

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbed te Antwerpen op 18 oktober 2011, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATRIMONIUM" werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zete1:2950 Kapellen, Kastanjedreef 34

2.Oprichter: 1/ De heer LECLUYSE Jan Arthur Leon, geboren te Kortrijk op 13 september 1971, wonende te 2441 Luxemburg (Groot Hertogdom Luxemburg), rue de Rollingergrund 289.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel: alle verrichtingen die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op :

-Het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-Het aanbieden van individuele en gemeenschappelijke dienstverlening en ondersteuning aan bedrijven, vennootschappen en zelfstandigen; dit houdt onder meer in, zonder dat deze opsomming beperkend mag worden geïnterpreteerd:

oHet ter beschikking stellen van bedrijfs- , kantoor-, en winkelruimte, bedrijfs-, kantoor- en winkelaccomodatie en bedrijfs-, kantoor- en winkelinfrastructuur aan bedrijven, vennootschappen en zelfstandigen

oHet aanbieden van logistieke, ict- en secretariaatsdiensten aan bedrijven, vennootschappen en zelfstandigen

oHet aanbieden van alle nutsvoorzieningen aan bedrijven, vennootschappen en zelfstandigen

oAdviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen

-verhuren en/of verkopen van internetdomeinnamen

-family office diensten

-aankoop, verkoop, import en export van producten onder andere wooninrichting en textiel

-import en export van allerlei goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

-aankoop en verkoop brocante

-handelsintermediatieftussenpersaan in de handel

-organiseren van verkoopsevenementen, bijvoorbeeld thuisverkoop, garage sale...

-verzekeringsactiviteiten en intermediatie

-opleidingen en seminaries geven

-uitbrengen van nieuwsbrieven

-Het verschaffen van beheers-, oprichting- en beleidsadviezen en het verzorgen van management- en trainingsprogramma's voor private bedrijven en instellingen, zowel nationaal als internationaal.

-Het onderzoek en ontwikkeling van nieuwe strategische marketingtechnieken en technologische beslissingsondersteunings-systemen, de toepassing van deze systemen en de verdeling, verkoop ervan, zowel in binnen- als in buitenland.

-Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

-Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

4. Duur: onbepaald

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,-),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 12.400 euro. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE50 6451 0276 9818 geopend bij de Bank Van Breda op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 13 oktober laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 juli tot 30 juni. Het eerste boekjaar loopt tot 30 juni 2013.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten 1/ de heer LECLUYSE Jan, voornoemd comparant.

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2013.

12. Bijzondere volmacht

Voorbehouden. aan het Belgisch Staatsblad

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WOUTERS PHILIPPE Accountants & Belastingconsulenten", vertegenwoordigd door de heer WOUTERS Philippe, kantoorhoudend te 2180 Antwerpen district Ekeren, Veltwijcklaan 92, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving ais "BTW"-belastingplichtige te bekomen, om bij het Bestuur der Belastingen inzage te nemen van het fiscaal en BTW-dossier, er alle gewenste inlichtingen te bekomen, al zijn fiscale stukken te ondertekenen en met het Bestuur overeenkomsten af te sluiten welke hij nodig acht,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL de notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: -afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 31.01.2016 16033-0199-010

Coordonnées
ATRIMONIUM

Adresse
KASTANJEDREEF 34 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande