ATUA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATUA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.732.877

Publication

03/03/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II

II

i

" 1905916

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 D FEB. ?t1i4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :AtuA (verkort):

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel :Hoek 76, Unit 306 te 2850 Boom

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 14 februari. 2014, geregistreerd te Lokeren op 18 februari nadien boek 630 blad 68 vak 09, ontvangen: vijftig euro (50,00£), blijkt dat volgende personen een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "AtuA":

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MIDLIFE PRODUCTIONS, met zetel te 2020 Antwerpen, Boomsesteenweg 518, RPR 0479.76.04.16, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer VERHULST Wouter, geboren te Antwerpen op 02 april 1961, daartoe benoemd bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 05 januari 2004, gepubliceerd in de BBS van 13 februari 2004 nummer 04024283.

2. De heer TORFS Geert, geboren te Turnhout op 24 juli 1980, wonende te 2620 Hemiksem, Frans Blocklaan 1.

3. a. De heer DE SCHUTTER Brick, geboren te Kapellen op 14 februari 1980, wonende te 2930 Brasschaat, Struikenlaan 14.

b. De heer LESAGE Pieter, geboren te Roeselare op 17 mei 1978, wonende te 2110 Wijnegem, Rerum Novarumlaan 13.

c. De heer CROLLA Alexander, geboren te Leuven op 22 december 1978, wonende te 2600 Antwerpen, Leopold De Vriesstraat 21.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt TACHTIG DUIZEND EURO (£ 80.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het vast gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst. Er wordt op ingeschreven als volgt in speciën:

-door MIDLIFE PRODUCTIONS BVBA wordt ingeschreven op honderd en elf (111) aandelen ten bedrage van negenentwintig duizend zeshonderd euro (£ 29.600,00). Op heden wordt gekweten de som van NEGENENTWINTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 29.600,00);

-door de heer Geert TORFS wordt ingeschreven op honderd en elf (111) aandelen ten bedrage van negenentwintig duizend zeshonderd euro (£ 29.600,00). Op heden wordt gekweten de som van ZEVENDUIZEND VIERHONDERD EURO (£ 7.400,00);

-door de heren DE SCHUTTER Brick, LESAGE Pieter en CROLLA Alexander gezamenlijk wordt ingeschreven op achtenzeventig (78) aandelen ten bedrage

0546.732.877

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gíse van TWINTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO (£ 20.800,00). Op heden wordt gekweten

Staatsblad de som van TWINTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO (C 20.800,00).

In vergelding voor deze inschrijvingen worden volgende aandelen zonder

nominale waarde toegekend:

i-aan MIDLIFE PRODUCTIONS BVBA : honderd en elf (111) aandelen;

-aan Geert TORFS : honderd en elf (111) aandelen;

-aan Brick DE SCHUTTER, Pieter LESAGE en Alexander CROLLA : achtenzeventig

(78) aandelen in onverdeeldheid.

Totaal : driehonderd (300) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat:

-de aandelen onderschreven door BVBA Midlife Productions aandelen volledig volgestort zijn;

-de aandelen onderschreven door de heer Geert Torfs ten belope van minstens één/vierde werden volstort;

-en de aandelen onderschreven door de consoorten De Schutter-Lesage en Crolla volledig volstort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg vanaf heden over een bedrag van ZEVENENVIJFTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO (C 57.800,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE38 0017 1883 7572, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met zetel te 2000 Antwerpen, Meir 28. Een bankattest, gedateerd op 13 februari 2014, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd. Het wordt niet aangehecht aan deze akte.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel één - VORM - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt AtuA.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "CVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2850 Boom, Hoek 76, UNIT 306. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie van evenementen, beurzen, opleidingen en seminaries in de breedst mogelijke zin ;

De promotie, organisatie en productie van kunstmanifestaties en voorstellingen door artistieke ensembles & door zelfstandig werkende



Voor.

o behouden aan hot

Staatsblad Luik B - vervolg

i~

artiesten ;

- Het leveren van diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst ;

- Het uitoefenen van activiteiten van impresariaten en theateragentschappen

- De exploitatie van schouwburgen, concertzalen, culturele centra en multifunctionele zalen ten behoeve van culturele activiteiten

- Het verstrekken van adviezen, het begeleiden en onderrichten van klanten in verband met hogervermelde activiteiten

- De productie, creatie, ontwikkeling van aanverwante goederen

- Het ontwerpen, creëren, vervaardigen van attracties, speeltuigen, ,..

" Het bouwen, verbouwen en beheren van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Artikel vier - DtIUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen de rechtspersoonlijkheid.

Artikel vijf - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt tachtig duizend euro (e 80.000,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt tachtig duizend euro (e 80.000,00). Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het bedrag dat het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal te boven gaat vormt het veranderlijk gedeelte.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden met inachtneming van de statutaire bepalingen en de bepalingen in het intern reglement.

De wijziging van het maatschappelijk kapitaal door inschrijving op nieuwe aandelen of door terugbetaling aan vennoten wordt geregeld in het intern reglement.

De algemene vergadering bepaalt bij elke intrede van nieuwe vennoten of bij iedere bijkomende inschrijving door vennoten tot welke klasse hun aandelen zullen behoren, overeenkomstig het intern reglement.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

De aandelen kunnen onderverdeeld worden in twee klassen, zonder aanduiding van nominale waarde.

van

Luik B - vervolg

De twee klassen van aandelen bestaan vaste gedeelte van het kapitaal, en gedeelte van het kapitaal. uit aandelen klasse A, namelijk het aandelen klasse B, het veranderlijk

De onderscheiden rechten verbonden aan de verschillende klassen van

aandelen worden vastgelegd in de huidige statuten en in het intern reglement.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel zeven - VERLIES VAN DE HOEDANIGHEID VAN VENNOOT

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun

a) Uittreding (terugtrekking)

b) Uitsluiting

c) Overlijden

d) Ontzetting, faillissement of kennelijk onvermogen

Artikel acht  VERBOD OP ONEERLIJKE CONCURRENTIE

Door zijn toetreding tot de vennootschap, verbindt de vennoot zich jegens de vennootschap, tijdens zijn lidmaatschap en gedurende een periode van twee jaar na het beëindigen daarvan, zich te zullen onthouden van daden van oneerlijke concurrentie. zo mogen zij geen vertrouwelijke informatie overmaken, geen afwerving van personeel organiseren of zaken-en fabrieksgeheimen afhandig maken.

Artikel negen - AANDELENREGISTER

In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden dat op de eerste bladzijde de akte van oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van

-naam, voornamen en woonplaats van de vennoten;

-de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

-de bedragen door ieder van hen gestort of teruggenomen;

-het aantal aandelen, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, de terugbetalingen en de overgangen van aandelen, met opgave van de datum;

-de klasse van de aandelen.

Artikel tien - AANDEELBEWIJS

De rechten van elke vennoot worden vertegenwoordigd door een aandeelbewijs op naam, waarin de naam van de vennootschap, de naam, de voornamen, de hoedanigheid en de woonplaats van de houder worden opgegeven. Dit bewijs wordt ondertekend door de houder en door degene die als vertegenwoordiger van de vennootschap optreedt en tekent.

Het aandeelbewijs vermeldt de bedragen die de houder heeft gestort of teruggenomen in chronologische volgorde. Die aantekeningen worden, al naargelang van het geval, door de vertegenwoordiger van de vennootschap of door de houder ondertekend en gelden als kwijting.

Artikel elf - TOETREDING VAN NIEUWE VENNOTEN

De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten zonder dat zij de redenen van haar beslissing bekend hoeft te maken. Bij de aanvaarding van genoemde nieuwe vennoten, zal de algemene vergadering bij drie/vierden meerderheid van de stemmen beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven en aan welke prijs.

De procedure van toetreding, voorwaarden en modaliteiten wordt verder uiteengezet in het "interne reglement".

Artikel twaalf  TERUGTREKKEN VAN VENNOTEN

De vennoten kunnen zich uit de vennootschap terugtrekken onder de

Voorbehouden

aan het ' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

(modaliteiten zoals bepaald in het intern reglement en mits drie/vierden meerderheid van de stemmen.

IDe algemene vergadering hoeft de redenen van haar beslissingen niet op te geven.

ÎArtikel dertien - UITSLUITEN VAN VENNOTEN

Iedere vennoot kan om een in de statuten vermelde of om een andere gegronde ;reden uitgesloten worden. De algemene vergadering beslist over de luitsluiting volgens onder de modaliteiten zoals bepaald in het intern ;reglement en mits drie/vierden meerderheid van de stemmen. Zij moet de (vennoot wiens uitsluiting gevraagd wordt, per aangetekende brief op de hoogte brengen van het voorstel tot uitsluiting en moet dit voorstel tot [uitsluiting omkleden met opgave van de redenen. De vennoot in kwestie kan, !binnen de maand die volgt op het versturen van deze aangetekende brief, [zijn eigen opmerkingen dienaangaande schriftelijk te kennen geven aan de ;algemene vergadering. Indien hij er in dit geschrift om verzoekt, moet hij [gehoord worden.

[Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal, dat [wordt opgemaakt en getekend door het orgaan dat belast is met het bestuur [van de vennootschap. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting ie gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt, binnen vijftien dagen en door middel van een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

Artikel veertien - OVERDRACHT VAN AANDELEN AAN VENNOTEN

De aandelen kunnen enkel aan vennoten worden overgedragen. Overdracht aan een derde kan nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de

vennoot de formaliteiten naleeft, voorgeschreven de vennootschap, en aan de andere kant de derde, als vennoot aanvaard wordt door de vennootschap. Artikel vijftien -- INPANDGEVING VAN AANDELEN Aandelen kunnen niet in pand gegeven worden. Artikel zestien  OVERLIJDEN, FAILLISSEMENT, iONEEKWAAMVERKLARING VAN EEN VENNOOT

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaam verklaring van een vennoot, hebben zijn erfgenamen, schuldeisers vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn

voor zijn uittreding uit

vooraf of terzelfdertijd,

KENNELIJK ONVERMOGEN OF

of

aandeel, zoals

die zal blijken uit de balans vennootschapscontract beëindigd wordt, bepaald in het interne reglement. Artikel zeventien -- PERSOONLIJKE GEBONDENHEID

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende

één jaar te rekenen

van het boekjaar waarin het te berekenen volgens de modaliteiten

vanaf zijn uittreding of zijn uitsluiting, tenzij indien de wet een kortere ;verjaringstermijn bepaalt, en binnen de grenzen van zijn verplichtingen als [vennoot, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen die de vennootschap

aangegaan heeft vôôr het einde van het jaar waarin zijn uittreding of [uitsluiting zich heeft voorgedaan, overeenkomstig het Wetboek van (Vennootschappen.

[Artikel achttien - SCHEIDINGSAANDEEL

~

De uitgesloten vennoten, evenals de wettelijke vertegenwoordigers van een gefailleerde of in staat van kennelijk onvermogen verklaarde vennoot, [hebben slechts recht op een scheidingsaandeel, berekend volgens de modaliteiten vastgesteld in het interne reglement.

1De uitgetreden vennoot, de erfgenamen van een overleden vennoot of de vertegenwoordigers van een al dan niet voorlopig onbekwaam verklaarde Evennoot, hebben recht op een scheidingsaandeel, berekend volgens de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du M

Voar-behouden aan het Belgisch

I Staatsblad

Luik B - vervolg

modaliteiten vastgelegd in het interne reglement.

Dit alles onverminderd het recht van de vennootschap om desgevallend het bedrag van de terugbetaling te compenseren met de aan de vennootschap door de scheidende vennoot verschuldigde schadevergoeding, zoals geregeld in het interne reglement.

Artikel negentien - BESTUUR - BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, verkozen onder de vennoten door de algemene vergadering, voor onbepaalde duur.

Artikel twintig - BEVOEGDHEDEN

De bestuurders zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel éenentwintig - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De bestuurders vertegenwoordigen als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de bestuurders als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke bestuurder die alleen optreedt.

In bepaalde gevallen evenwel, bepaald in het intern reglement, moeten minstens twee bestuurders gezamenlijk optreden, behoudens in geval de vennootschap slechts één bestuurder zou hebben.

Artikel tweeëntwintig - COMMISSARIS

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt en te allen tijde kan ontslaan.

Artikel drieëntwintig - DAG -- UUR - PLAATS

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op 15 februari om 19.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Er kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden op verzoek van de bestuurders. Deze moet de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen v66r de algemene vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de bestuurders.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De vennoten kunnen daarenboven eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten,worden verleden. Artikel vierentwintig - VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Artikel vijfentwintig - STEMRECHT

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

klasse A geeft zonder beperking recht op één stem.Elk aandeel van klasse B~ geeft zonder beperking per vennoot recht op één stem, ongeacht het aantal aandelen dat deze vennoot bezit en ongeacht het door hem ingebrachte kapitaal.

De aandelen welke in onverdeeldheid worden aangehouden dienen onder zich één stemgerechtigde titularis aan te wijzen.

Artikel zesentwintig - BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING - INTERN REGLEMENT - STATUTENWIJZIGING

De algemene vergadering stelt het interne reglement op.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten of het interne reglement slechts op geldige wijze beraadslagen en besluiten, als de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk aangegeven zijn in de oproeping, en als de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal en minstens de helft van de stemgerechtigde aandelen vertegenwoordigen.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen.

Artikel zevenentwintig -BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar begint op één september en eindigt op eenendertig augustus van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel achtentwintig - VERDELING

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat het bestuur aanduidt. Er mogen door het bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

Artikel negenentwintig - ONTBINDING

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, of ook van rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden van haar vereffening.

Artikel dertig - BENOEMING VAN VEREFFENAARS

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening met de bepalingen voorzien in het interne reglement.

Artikel éénendertig - LIQUIDATIEBONI

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Artikel tweeëndertig - KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten doet elke vennoot, bestuurder, commissaris en gevolmachtigde die in het buitenland woonachtig is, voor de termijn dat hij vennoot is of tijdens de duur van zijn functie, keuze van woonplaats ten zetel van de vennootschap, waar alle berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen geschieden.

Artikel drieëndertig - GESCHILLEN - ARBITRAGE

Alle geschillen met betrekking tot de vennootschap, tussen de vennootschap en haar vennoten of bestuurders en gewezen bestuurders, tussen bestuurders en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door arbitrage.

Het geschil wordt geregeld door één enkele scheidsrechter aangeduid door de

Voor bohoûden aan hot ~eiglscf~ " Staatsblad

Luik B - vervolg

partijen. Zijn de partijen het daaromtrent niet eens, dan wijst elke partij één scheidsrechter aan; deze scheidsrechters kiezen een derde scheidsrechter die ais voorzitter zal optreden. Zijn de scheidsrechters het dienaangaande niet eens, dan benoemt de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is op verzoek van de twee scheidsrechters, de derde scheidsrechter. De procedure van geschillenbeslechting is onderworpen aan de artikelen 1676 tot en met 1723 van het Gerechtelijk Wetboek.

Artikel vierendertig - VERWIJZING NAAR HET VENNOOTSCHAPSRECHT

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt verwezen naar het interne reglement en zo nodig naar het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen

op veertien februari tweeduizend veertien (14 februari 2014).

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig augustus tweeduizend

vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden maandag vijftien februari

tweeduizend zestien.

SLOTBEPALINGEN

En onmiddellijk zijn de vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene

vergadering en hebben zij besloten met eenparigheid van stemmen om met

ingang van heden:

a. het aantal bestuurders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

-MIDLIFE PRODUCTIONS BVBA, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Wouter Verhuist, voornoemd.

-RELAX BVBA, met zetel te 2620 Hemiksem, Frans Blocklaan 1, RPR

0807.158.675, met als vaste vertegenwoordiger de heer Geert Torfs,

voornoemd,

die hier allen aanwezig zijn, en die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

c. het mandaat van de bestuurders vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de bestuurders niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan BT Consultants bvba, Dokter Van de Perrelei 126, 2140 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Mario Roosendans, met inbegrip van al haar aangestelden, met. de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean MATTHYS.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur b

Voer-behouden ,aan het SeTgTc1- Staatsblad

C~

~

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 25.08.2016 16499-0054-014

Coordonnées
ATUA

Adresse
HOEK 76, UNIT 306 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande