AUDREY TIELEMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUDREY TIELEMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.197.046

Publication

10/02/2012
ÿþ Mati VUaM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iao3sias*

V

i

be a St sta

yiV;rÿEiYe f4°3 r[t!,1Q ven WJ fiLcffthild//k bon Koophandel te Anivrerpon, op

3 0 JAN. 2012

Griffie

OndernemingSnr : 0 84 3° 19  % " .0 i

Benaming

(voluit) : Audrey Tielemans

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondestraat 44 bus 5 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Ward VAN DE POEL, notaris ter standplaats Beerzel (gemeente Putte), op 16 januari 2012 blijkt dat een vennootschap werd opgericht.

1. Vennoot

Mevrouw TIELEMANS Audrey " Vincianne Françoise Suzanne, geboren te Charleroi op dertig augustus negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Georges Henrilaan; 318.

2. Vorm en benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam " Audrey Tielemans".

3. Zetel

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 44 bus 5.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerders, met inachtname:

van de taalwetgeving.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Uitoefening van een tandartsenpraktijk door de tandarts-vennoten in naam en voor rekening van de. vennootschap met inachtname van de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de i tandartsenpraktijk(en).

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn; rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De tandartsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. Alle daaruit voortvloeiende honoraria werden geïnd door en voor de vennootschap.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap moet zich onthouden van elke vorm van commerciële uitoefening van een tandartsenpraktijk.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van,

haar doel en dit zowel in België als in het buitenland: .

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als:

" vertegenwoordiger.

Zij mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht, of nog op te richten, inbrengen, en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek in pand te geven, inclusief de- eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II F "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in vastgoed, hetzij in volle eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, recht van opstal of eender welk andere vorm van zakelijk recht met betrekking tot vastgoed vestigen.

De vennootschap kan ook de functies van bestuurder, vereffenaar enzovoort uitoefenen. De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten.

5. Kapitaal

Het kapitaal werd onderschreven in geld. Ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro ten belope van 12.400 euro werd afbetaald door deponering ervan op een bijzondere rekening nummer bij de CBC te Charleloi geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door genoemde instelling op 12 januari 2012 , dat mij overhandigd is en bij mij, notaris, in bewaring zal blijven.

De oprichter heeft dus een bedrag van 6.200 euro niet volstort.

6. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die ook vennoten moeten zijn.

Er kan een statutaire zaakvoerder benoemd worden die slechts kan worden ontslagen met éénpang goedvinden der vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur. Herverkiezing is mogelijk.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door mandatarissen en afgevaardigden. Dit mandaat of afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard wezen.

Volmacht voor medische zaken, kan alleen aan een vennoot worden verleend.

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder : mevrouw Tielemans Audrey, voornoemd.

6. Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december.

9. Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden opde tweede donderdag van de maand juni te twintig uur, in de maatschappelijke zetel, tenzij de oproepingsberichten een andere plaats aanduiden. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

10. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt genomen : vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

11. Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf 16 januari 2012 tot 31 december 2012.

4 r

,~_~

Vssor- iaehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

12. Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

De zaakvoerder verklaart volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling aan de De Cock, Peeters en Partners V.O.F., gevestigd te 2221 Heist-op-den-Berg (Booischot), Ter Laken 22, ten einde voor onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving in de Kruispuntbank en het Ondernemingsloket en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om andere inschrijvingen te bekomen; alsook voor andere fiscale en sociale administratieve diensten en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten als belastingen en R.S.Z.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Ward Van de Poel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 28.07.2015 15358-0252-009

Coordonnées
AUDREY TIELEMANS

Adresse
DENDERMONDESTRAAT 44, BUS 5 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande