AUR JOAILLERIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUR JOAILLERIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.586.711

Publication

02/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302489*

Neergelegd

27-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845586711

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 25 april 2012.

1. De heer Anthony Glenn Hirschfeld, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Reebokkendreef 10A.

2. Hirschfeld Diamonds, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2018 Antwerpen, Schupstraat 18-20, ondernemingsnummer 0841.278.030.

hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt:

Artikel 1: Vorm - Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam Aur Joaillerie.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Schupstraat, 18-20 bus 26. (...) Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland:

de invoer, uitvoer, groothandel, kleinhandel, tussenhandel, handelsbemiddeling, veiling via alle distributiekanalen, onder meer via het internet, het ontwerpen, vervaardigen, bewerken, verhuren, de reparatie, expertise en taxatie van diamanten, edelstenen, halfedelstenen, edelmetalen, juwelen, sieraden, imitatiesieraden en dergelijke artikelen, horloges en van alle aanverwante accessoires; de grafische vormgeving in alle mogelijke vormgevingsdisciplines zoals afbeeldingen, reclame, fotografie, design;

de uitgeverij, onder andere van boeken;

de invoer, uitvoer, groothandel, kleinhandel, de tussenhandel, de vervaardiging, van parfums, essentiële oliën, toilartikelen en cosmetica;

de invoer, uitvoer, groothandel, kleinhandel, de tussenhandel, de vervaardiging, het onderhoud en herstel van lederwaren, koffers en handkoffers.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke verrichtingen uitvoeren met betrekking tot vastgoed, zelfs zonder verband met de hiervoor beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap kan elk mandaat waarnemen in elke andere onderneming, onder meer dit van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar.

Benaming (voluit): Aur Joaillerie

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Schupstraat 18 bus 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  BENOEMING - VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zich in het belang van de vennootschap borg stellen voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting

De oprichters verklaren dat zij deze aandelen volledig hebben afbetaald door overschrijvingen op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank NV. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00).

Artikel 6. Stortingsplicht

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang deze, behoorlijk opgevraagde en opeisbare, stortingen niet zijn geschied. (...)

Artikel 7: Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, worden de rechten eraan verbonden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt het aantal en de duur van hun mandaat.

Artikel 10: Bevoegdheden van de zaakvoerders

Elke zaakvoerder individueel kan alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Artikel 11: Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend.

Elke zaakvoerder kan bijzondere volmachten delegeren aan elke lasthebber.

Artikel 14: Bijeenkomst van de algemene vergaderingen

Ieder jaar, op de tweede woensdag van de maand mei, om 15 uur, wordt er een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 15: Vertegenwoordiging  Schriftelijke vragen

Elke vennoot mag schriftelijk volmacht verlenen aan een lasthebber, houder van effecten of niet, om hem/haar te vertegenwoordigen op de algemene vergadering en in zijn/haar naam te stemmen. Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten aan de zaakvoerder(s) en de commissaris schriftelijk vragen stellen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord binnen de perken van artikel 274 van het Wetboek van vennootschappen. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap moet de schriftelijke vragen ontvangen ten laatste de 6de dag vóór de vergadering.

Artikel 19: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 20: Verdeling van het vereffeningssaldo

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Na delging van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De oprichters nemen de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013.

De eerste gewone algemene vergadering heeft dus plaats in 2014.

2. Zaakvoerder

De heer Anthony HIRSCHFELD, oprichter, wordt benoemd als niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap.

Zijn mandaat wordt bezoldigd vanaf zijn inschrijving bij een sociaal verzekeringsfonds.

5. Volmacht

De burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor van Moppes, met zetel te 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat 101, vertegenwoordigd door de heer Marcel van Moppes, of elke andere door hem aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties en alle vergunningen en toelatingen aan te vragen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties en hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nodige verklaringen afleggen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.05.2015, NGL 13.07.2015 15292-0337-010
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.05.2016, NGL 28.07.2016 16359-0477-010

Coordonnées
AUR JOAILLERIE

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 51 BUS 113 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande