AUREON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUREON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.651.105

Publication

06/08/2015
ÿþ Mod Ward 11.1

l L~~~'s ;- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~_,__.__~~_.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 JULI 2015

afdeling_An werpen

,rE u

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11111111,111111!Wil im

Ondernemingsnr : lt C 3 ~ ~ ~ ,~ . ~ 0

Benaming V V 5

(voluit) : AUREON

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2150 BORSBEEK, ADRINKHOVENLAAN 77 BUS 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op drieëntwintig juli tweeduizend vijftien, dat door 1) de heer VLAS Mihail, verblijvend te 2150 Borsbeek, Adrinkhovenlaan 77 bus 1, en 2) mevrouw LOTCA Aurelia, wonende te 2150 Borsbeek, Adrinkhovenlaan 77 bus 1, intekenend respectievelijk ten belope van elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,-) en zevenduizend vierhonderd veertig (¬ 7.440,-), respectievelijk voor zestig (60) en veertig (40) aandelen, en volstortend ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-), een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "AUREON", met maatschappelijke zetel te 2150 Borsbeek, Adrinkhovenlaan 77 bus 1, De zetel kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerders verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Alle bouwwerkzaamheden, dakinrichting, herbekledingen, herstellingen, onderhoud, veranderingswerken van gebouwen.

- Alle voegenwerken en zandreiniging van voorgevels, industriële zandreiniging.

- Alle grondwerken.

- Het inrichten van parken en tuinen, het plaatsen van omheiningen, alle tuinwerken.

- Algemene bouwonderneming (ruwbouw en dakopstelling) en ook de coördinatie van onderaannemers. - Onderneming van rioolwerkzaamheden.

- Onderneming van bouwsloopwerkzaamheden en kunstwerken.

- Alle hydraulische werken, drooglegging, het leggen van diverse kabels, kanalen en industriële buizen.

- Wegwerkzaamheden en de bouw van niet metalen kunstwerken, spoorwegwerkzaamheden,

wegsignalisatie.

- Thermische en akoestische isolatie.

- Metalen constructies en metalen kunstwerken.

- Alle plafonneerwerken, werken met natuursteen, marmer- en timmerwerk, houten en metalen

schrijnwerkerij, centrale verwarming, sanitaire installaties, lood en zinkwerken.

- Alle werkzaamheden van interne en externe decoratie van gebouwen.

- Aile hout- en timmerwerk,

- Alle werken in het domein van glazen vensters en deuren.

- De detailhandel in bouwmaterialen.

- Het verhuren van materiaal en werktuigen.

- Alle bouwactiviteiten,

- Alle werkzaamheden gerelateerd aan de volledige of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of

de coördinatie hiervan bij hun uitvoering door onderaannemers.

- De werkzaamheden van handelstussenpersoon behalve commissie en verzekeringen.

_ Het schoonmaken van gebouwen, burelen en appartementen.

- Raadgeving en bijstand aan ondernemingen in de meest uiteenlopende vormen, met uitzondering van

de activiteiten die een voorafgaande volmacht eisen, en meer bepaald de raadgeving in het domein van het'

" beheer en de administratie van de onderneming, waaronder de raadgeving en de bijstand aan het ondernemingsleven en het gezag in het domein van de planifcatie, de efficiëntie en de controle, de informatie: aan _de.administratie van de_onderneming.,____________ ____________ ___________.. ____________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Groot- en detailhandel, import en export.

- De schoonmaak en het onderhoud, in principe van alle onroerende goederen, professioneel en privé, van roerende goederen, evenals het onderhandelen over de onderhoudsproducten, het verhuren van schoonmaakmateriaal, van schoonmaak- en werkkledij, van alle kledij en tapijten.

- Huishoudhulp aan huis bij particulieren, meer bepaald: het schoonmaken van de woning, ruiten, de was, het strijkwerk en kleine naaiwerken, herstetwerken, het bereiden van maaltijden, boodschappen doen om in de dagelijkse behoeften te voorzien, het begeleiden van personen die beperkt zijn in hun beweging en alle andere activiteiten in het kader van dienstencheques.

De vennootschap heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken, beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen, In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en aile aandelen zijn in geld volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand oktober om twaalf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op een stem. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt en deze komt te overlijden, zijn de artikelen 237 en 344 van het Wetboek Vennootschap van toepassing voor wat betreft de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één mei en eindigt met dertig april van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wetteliike reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tct alle verrichtingen, vermeld in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wordt benoemd als zaakvoerder: comparanten-oprichters sub 1) en 2), de heer Mihail Vlas en mevrouw Aurelia Lotca, beiden voornoemd, De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekjaar loopt tot en met dertig april tweeduizend zeventien.

De eerste iaarvergaderinq zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hét Belgisch Staats blad

e

Coordonnées
AUREON

Adresse
ADRINKHOVENLAAN 77, BUS 1 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande