AUREOS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : AUREOS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.286.013

Publication

19/08/2014
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De heer Kurt Blaton

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Ion aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111,11111111

Rechtbank van phardel~erpen

. 0 6 A136. 261h

afdelingetepen

Ondernemingsnr : 0543.286.013

Benaming :

(voluit) ; AUREOS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MORETUSSTRAAT 124  2660 HOBOKEN

(volledig adres)

Onderwer. akte : ONTSLAG  BENOEMING - ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 28/07/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

De maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Jan Van de Wouwerstraat 96, 2660 Hoboken met ingang

vanaf 01/08/2014;

Het ontslag van mevrouw Carmen Rousseeuw, als zaakvoerder, te aanvaarden met ingang vanaf

01/08/2014.,

De heer Kurt Blaton, wonende te Jan Van de Wouwerstraat 96, 2660 Hoboken, te benoemen als

zaakvoerder met ingang vanaf 01/08/2014;

De heer Kurt Blaton te benoemen als beherend vennoot in vervanging van mevrouw Carmen

Rousseeuw;

Een nieuwe stille vennoot te benoemen.

30/12/2013
ÿþ'1a ~

Mod Word 11.1

r'"

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter priffia vrtn de Ret%tbe ;?7l7

Koophandel ie AfTft^!°r;UEn,e. 31U., 201

Griffie

~

Ondernemingsnr : AUREOS CONSULTING

Benamin pp

(voluut)) 0543 " 2 0 4 3

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MORETUSSTRAAT 124  2660 HOBOKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

" Uit een onderhandse akte d.d. 01/11/2013 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone Commanditaire Vennootschap".

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap", onder de naam: "Aureos Consulting".

- Zetel: Moretusstraat 124, 2660 Hoboken

- Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

- Oprichters: De vennootschap werd opgericht door mevrouw Rousseeuw Carmen wonende te Hoboken, Jan van de wouwerstraat 96, rijksregisternummer 81.06.03-034.67, beherend vennoot en een stille vennoot.

- Doel:

De vennootschap zal tot doel hebben:

1. Hoofddoel

a. ICT

b. Management consulting

c. Interim management

2. Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als

vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

A. het geven van advies van welke aard ook, aan natuurlijke of aan rechtspersonen;

B. het bemiddelen in geschillen van welke aard of oorsprong ook;

G.het geven van advies i.v.m. aan- of verkoop van roerende of onroerende goederen;

D.het kopen, verkopen, huren en verhuren van handelsgoederen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

3. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondememingen;

G.hetverlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D.het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

B. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

F. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

G.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen

van technologie en hun toepassingen

4. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik. Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

5. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

- Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt VIJFHONDERD EURO (500,00 EURO). Het is verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal werd volstort.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat ln op 1 OKTOBER en eindigt op 30 SEPTEMBER van het daaropvolgend jaar.

- Algemene Vergadering: zal worden gehouden op de 2de ZATERDAG van de maand MAART.

Resultaatverwerkinq: Het 'te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 september 2015.

2. Eerste jaarvergadering: zal worden gehouden op de 2e zaterdag maart 2016.

3. Zaakvoerder: Tot zaakvoerder wordt mevrouw Rousseeuw Carmen benoemd. iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofdi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A 9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Cotpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de

e

Yk t "

r -' "

Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een B1W-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat

Tegelijk hiermee neergelegd: geregistreerd exemplaar oprichtingsakte d.d. 01/11/2013.

Mevrouw Rousseeuw Carmen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AUREOS CONSULTING

Adresse
MORETUSSSTRAAT 124 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande