AURO TECHNOLOGIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AURO TECHNOLOGIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.616.178

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.09.2013 13614-0395-017
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 29.08.2012 12487-0565-016
23/08/2011
ÿþmod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grifo E E R G É L E G D

1111 IMI~NI~IWIVV~IIWI;Y~N

*11129134

Onderrtemingsnr : 0460.616.178

Gf-iit-H1 FILCH I BANK VAN

10 A1a 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

G irri~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : AURO TECHNOLOGIES

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kievitstraat 42

2400 Mol

Onderwerp akte :Statutenwijziging

; Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vier augustus tweeduizend en elf, en

aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van °; "AURO TECHNOLOGIES" naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor notaris

BOHYN Patrice te Haasdonk op 23 april 1997, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad i van 16 mei 1997 onder nummer 970516-138.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Kievitstraat 42, BTW BE 0460.616.178, rechtspersonenregister Turnhout 0460.616.178.

Inhoudende de volgende besluiten:

1. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de volgende tekst toe te

voegen in artikel 2 van de statuten (duur):

"...en met inachtneming van de hiernavolgende bepalingen."

2. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de zevenhonderd vijftig (750) aandelen te verdelen in 2 aandelengroepen, namelijk Categorie A Aandelen en Categorie B Aandelen.

Categorie A Aandelen komt toe aan de nv Auro Holding, met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Kievitstraat 42, BTW BE 0449.129.004, RPR Turnhout 0449.129.004 en bevat zeshonderd vijfenzeventig (675) aandelen.

Categorie B Aandelen komt toe aan de nv Barca, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 35, BTW BE 0473.191.041, RPR Kortrijk 0473.191.041 en bevat vijfenzeventig (75) aandelen.

Om de statuten in overeenstemming te brengen, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten (kapitaal) aan te passen als volgt:

"Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zes miljoen negenhonderdduizend i euro (E 6.900.000, 00). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen, waarvan 675 Categorie A Aandelen en 75 Categorie B Aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal."

3. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel 6 van de statuten (kapitaalverhoging) te schrappen en te vervangen als volgt:

"a) Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal bij besluit van de raad van bestuur, kan tot verhoging van het kapitaal slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van de notaris, volgens de regels voor statutenwijziging en met inachtneming van de hiernavolgende bepalingen.

b) Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de Aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun Aandelen vertegenwoordigd, en onder voorbehoud van de bijzondere regeling bij aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste 15 dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, aan de Aandeelhouders ter kennis gebracht ten minste 8 dagen voor de openstelling, bij aangetekend schrijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 2.4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Van deze openstelling mag afgeweken worden zo de Aandeelhouders van hun voorkeurrecht elk individueel afstand doen. Wordt het recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende Aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere Aandeelhouders. Op Aandelen waarop niet wordt ingeschreven, kan worden ingeschreven door derden.

Het recht van voorkeur kan beperkt of opgeheven worden met inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen. In voorkomend geval, kan de algemene vergadering bepalen dat, bij toekenning van nieuwe Aandelen, voorrang wordt gegeven aan de vroegere Aandeelhouders, gedurende een inschrijvingstermijn van 10 dagen.

Is een Aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen Aandelen komen hem in volle eigendom toe, mits vergoeding aan de vruchtgebruiker

c) Ingeval de kapitaalverhoging enige inbreng in natura omvat, maakt een bedrijfsrevisor of de commissaris een verslag op naast een bijzonder verslag van de raad van bestuur. Verder wordt gehandeld naar het Wetboek van Vennootschappen. Deze inbreng moet onmiddellijk volgestort worden.

cl) Een kapitaalverhoging kan ook door omzetting van reserves.

e) Wanneer de kapitaalverhoging plaatsvindt op initiatief van de raad van bestuur binnen het kader van het toegestaan kapitaal en er wordt daarbij een uitgiftepremie betaald, dan dient deze geboekt te worden op een onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies""

4. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen volgende tekst toe te voegen

in artikel 7 van de statuten (kapitaalvermindering):

"...en met inachtneming van de hiernavolgende bepalingen."

5. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel

12 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"- Er kunnen Aandelen worden uitgegeven zonder stemrecht, mits naleving van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

- De raad van bestuur kan gewone obligaties uitgeven. De buitengewone vergadering kan besluiten tot uitgifte van in Aandelen converteerbare obligaties of warrants."

6. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel

13 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"Artikel 13.  Overdracht van Effecten

Artikel 13.1 Algemeen

Onder "Overdracht" dient te worden verstaan: elke operatie, voor een waardeerbare vergoeding of gratis, gedwongen of vrijwillig, die onmiddellijk of binnen een bepaalde periode de overdracht van de volledige eigendom, de naakte eigendom of het vruchtgebruik van de Effecten veroorzaakt, meer in het bijzonder, maar niet beperkt tot, het verkopen, het aanbieden, het aangaan van een verkoop op termijn, het in pand geven, het schenken, de gezamenlijke eigendom, erfenis of het toekennen van een vruchtgebruik of enig ander recht met betrekking tot Effecten of het toekennen van aankoop- of verkoopopties m.b.t. Effecten of het verkopen van Effecten op enige andere wijze of het afsluiten van een swap of andere overeenkomst die gedeeltelijk of volledig de economische voordelen of de eigendom van de Effecten overdraagt, al dan niet tegen een vergoeding, bij wijze van algemene rechtsopvolging of anderszins en ongeacht of zulke overdracht wordt vergoed door een overdracht

van effecten, met contant geld of op een andere wijze. -

Artikel 13.2 Verbod om Effecten Over Te Dragen aan een vennootschap met een Concurrerende Business of aan Controlerende aandeelhouders van een vennootschap met een Concurrerende Business

Het is verboden voor een Aandeelhouder om, zonder de voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van de andere Aandeelhouder, Effecten Over Te Dragen aan:

- een vennootschap met een Concurrerende Business of een daarmee Verbonden Vennootschap; of

- een persoon of juridische entiteit die, individueel of gezamenlijk, een vennootschap met een Concurrerende Business Controleert of die Gecontroleerd wordt door een vennootschap met een Concurrerende Business.

Artikel 13.3 Voorkooprecht "

13.3.1 ln geval van een door een Aandeelhouder bona fide voorgestelde Overdracht van Effecten, zal de andere Aandeelhouder een voorkooprecht hebben ten aanzien van deze Effecten overeenkomstig de modaliteiten hieronder uiteengezet, behoudens toepassing van Artikel 13.6.

13.3.2 De Aandeelhouder die van plan is om Effecten over te dragen ("Kandidaat Overdrager") dient de andere Aandeelhouder via schriftelijke kennisgeving te informeren van zijn intentie, met inbegrip van de naam van de bona fide kandidaat-overnemer, het aantal Effecten dat zal worden overgedragen alsook de prijs en de voorwaarden voorgesteld door de bona fide kandidaat-overnemer. Deze kennisgeving dient eveneens te worden ondertekend door de kandidaat; overnemer die zich in deze kennisgeving dient te verbinden om de voorgestelde Overdracht te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

realiseren indien de andere Aandeelhouder zijn voorkooprecht niet uitoefent en deze kennisgeving dient desgevallend te verwijzen naar de Artikelen 13.4.1, 13.4.2 en/of 13.5.3.

13.3.3 De andere Aandeelhouder mag zijn voorkooprecht enkel uitoefenen voor het totale aantal Effecten aangeboden onder het voorkooprecht.

13.3.4 De Aandeelhouder die zijn voorkooprecht wil uitoefenen dient de Kandidaat-Overdrager te verwittigen binnen de tien Werkdagen vanaf de kennisgeving beschreven onder Artikel 13.3.2. hierboven, of, indien van toepassing, vanaf de kennisgeving van de prijs vastgesteld overeenkomstig Artikel 13.3.6.

13.3.5 indien op het einde van de hierboven beschreven procedure het voorkooprecht niet werd uitgeoefend door de andere Aandeelhouder, dan dient de Kandidaat-Overdrager alle aangeboden Effecten binnen de 10 Werkdagen na het einde van de hierboven beschreven procedure over te dragen aan de kandidaat-overnemer, tegen de prijs en de voorwaarden aangeboden aan de andere Aandeelhouder die een voorkooprecht heeft.

13.3.6 Overdracht op een andere wijze dan een verkoop-koop

Indien de Overdracht gratis is of tegen een vergoeding die niet volledig in contant geld is, dan zal ; de prijs waaraan het voorkooprecht wordt uitgeoefend worden vastgesteld door een expert die in ; gezamenlijk akkoord van de Kandidaat-Overdrager en de andere Aandeelhouder wordt aangeduid. Deze expert dient de waarde van de aangeboden Effecten vast te stellen binnen de 30 Werkdagen na de aanvaarding van zijn aanstelling overeenkomstig het waarderingsmodel zoals vastgelegd in de tussen de Aandeelhouders gesloten aandeelhoudersovereenkomst.

De waarde zoals vastgesteld door de expert zal de uitoefenprijs zijn van het voorkooprecht. De beslissing van de expert is verbindend voor alle Aandeelhouders.

Indien geen overeenstemming over de identiteit van de expert kan worden bereikt binnen tien Werkdagen na kennisgeving overeenkomstig Artikel 13.3.2, zal de expert worden aangeduid door de voorzitter van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren op vraag van de meest gerede Aandeelhouder.

De kosten van de expert zullen worden gedragen door de Kandidaat-Overdrager.

13.3.7 Gebruik van voorkooprechten

Voorkooprechten dienen te worden uitgeoefend tegen de prijs aangeboden aan de Kandidaat-Overdrager voor zover het bod is gedaan in goede trouw door een bona fide kandidaat-overnemer, of, indien van toepassing, tegen de prijs zoals bepaald overeenkomstig Artikel 13.3.6.

De Aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend, dient de prijs van de Effecten te betalen binnen de twintig Werkdagen vanaf de dag van uitoefening van het voorkooprecht.

Als een uitzondering op artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek, zal de eigendom van de aangeboden Effecten slechts worden overgedragen aan de Aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend bij volledige betaling van de voorkooprecht prijs.

13.4 Voegrecht

13.4.1. Indien in het geval van een Overdracht, geen Aandeelhouder zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend zoals bepaald in Artikel 13.3, en de Kandidaat-Overdrager van plan is om een aantal Aandelen Over Te Dragen aan een derde partij ten gevolge waarvan de Kandidaat-Overdrager die voorheen meer dan 50% van het totale aantal Aandelen bezat, minder dan 50% van het totale aantal Aandelen van de vennootschap zou bezitten, dan kan de Kandidaat-Overdrager zijn Aandelen enkel Overdragen met de voorafgaandelijke schriftelijke verbintenis van de kandidaat-overnemer om al de Effecten over te nemen die de andere Aandeelhouder tegen dezelfde prijs en voorwaarden zoals overeengekomen tussen de Kandidaat-Overdrager en de kandidaat-overnemer wenst over te dragen (of indien de kandidaat-overnemer geen bod heeft gedaan voor elk type van Effecten of geen onmiddellijke contante betaling als vergoeding heeft aangeboden, tegen de prijs en voorwaarden zoals bepaald volgens Artikel 13.3.6. hierboven).

13.4.2. De hierboven vermelde schriftelijke verbintenis dient door de Kandidaat-Overdrager te worden gevoegd bij de kennisgeving aan de andere Aandeelhouder van zijn intentie om Over Te Dragen zoals beschreven onder Artikel 13.3.2.

13.4.3. De Aandeelhouder die zijn volgrechten wenst uit te oefenen dient de Kandidaat-Overdrager ; van deze uitoefening schriftelijk te informeren binnen de tien Werkdagen vanaf de kennisgeving door de Kandidaat-Overdrager ingevolge Artikel 13.3.2. De Aandeelhouder die zijn volgrecht wenst uit te oefenen dient daarbij het aantal Aandelen te vermelden die zulke Aandeelhouder wenst over te dragen aan de kandidaat-overnemer.

13.5 Volgplicht

13.5.1. Deze Volgplicht is ondergeschikt aan het voorkooprecht zoals bepaald in Artikel 13.3. Voor alle duidelijkheid wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat zelfs indien de Volgplicht zoals voorzien in dit Artikel 13.5 van toepassing is, de 'andere Aandeelhouder nog steeds een voorkooprecht zal hebben zoals bepaald in Artikel 13.3 vooraleer de Kandidaat-Overdrager de Volgplicht kan opleggen aan de andere Aandeelhouder.

13.5.2. Elke Aandeelhouder die minstens 70% van de Aandelen in de vennootschap verkoopt aan een derde partij voor een contante vergoeding per Aandeel van tenminste de Volgplicht Orempelpnjs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

heeft het recht om de andere Aandeelhouder te verplichten om zijn Aandelen te verkopen aan dezelfde koper en tegen dezelfde voorwaarden, op voorwaarde dat de andere Aandeelhouder zijn voorkooprecht onder Artikel 13.3 niet heeft uitgeoefend.

13.5.3. Tegelijkertijd met de kennisgeving van de voorgestelde Overdracht van zijn Effecten zoals bepaald in Artikel 13.3.2., dient de Kandidaat-Overdrager die zijn volgplicht-recht wenst uit te oefenen ("Volgplicht Kandidaat-Overdrager") de andere Aandeelhouder in het bijzonder te informeren van zijn intentie om het volgplicht-recht uit te oefenen.

13.5.4. Tenzij anders overeengekomen met de- Volgplicht Kandidaat-Overdrager, zal de andere Aandeelhouder zijn Effecten rechtstreeks Overdragen aan de kandidaat-overnemer op dezelfde dag als de Volgplicht Kandidaat-Overdrager. Tenzij anders overeengekomen met de andere Aandeelhouder, dient de kandidaat-overnemer de prijs van de Effecten onmiddellijk bij de Overdracht te betalen.

13.6 Toegelaten Overdrachten

De artikelen 13.3., 13.4, en 13.5 zijn niet van toepassing op de volgende Overdrachten:

- Overdrachten aan Verbonden Vennootschappen van de Overdragende Aandeelhouder, op voorwaarde dat

* de overnemer toetreedt tot de op dat moment tussen de Aandeelhouders bestaande aandeelhoudersovereenkomst;

* de overnemer zich er rechtsgeldig toe verbindt om de Aandelen automatisch aan de overdrager over te dragen van zodra de overnemer niet langer een met de overdrager Verbonden Vennootschap zou zijn.

13.7 Nieuwe Aandeelhouders

Geen van de Aandeelhouders zal een Aandeel en/of een Effect overdragen en de Aandeelhouders maken zich sterk dat de vennootschap geen Aandelen of Effecten zal uitgeven aan enige persoon die geen partij is bij de op dat moment tussen de Aandeelhouders bestaande aandeelhoudersovereenkomst zonder eerst van de overnemer of inschrijver een verbintenis te verkrijgen in een voor de (andere) bestaande Aandeelhouders bevredigende vorm om gebonden te zijn door de bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst vanaf de datum van de overdracht of uitgifte. Geen overdracht of uitgifte van Aandelen en/of Effecten zal worden geregistreerd door de vennootschap behoudens indien zulke verbintenis werd afgeleverd.

13.8 Classificatie van de Aandelen

Indien Aandelen worden overgedragen aan een andere Aandeelhouder of aan een Verbonden Vennootschap van zulke Aandeelhouder, zullen deze Aandelen onmiddellijk worden omgezet in de categorie van Aandelen die reeds door de verwervende Aandeelhouder, of door de Aandeelhouder waarmee de verwerver is verbonden, worden aangehouden.

7. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel 14 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit

- drie Bestuurders die zullen worden benoemd door de algemene vergadering op voordracht van de meerderheid van de houders van Categorie A Aandelen (de "A bestuurders");

- één Bestuurder die zal worden benoemd door de algemene vergadering op voordracht van de meerderheid van de houders van Categorie B Aandelen (de "B bestuurder").

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te r duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

b) De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

c) De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar leder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

d) indien een bestuurder ontslag neemt uit zijn bestuursmandaat of indien zijn mandaat als bestuurder wordt beëindigd, zullen de Aandeelhouders een algemene vergadering houden om zulke bestuurder onmiddellijk te vervangen door een nieuwe bestuurder van dezelfde categorie (A of B) als de ontslagnemende bestuurder of ais de bestuurder wiens mandaat wordt beëindigd. Zulke nieuwe bestuurder zal worden benoemd op voordracht van de houders van de betreffende categorie van Aandelen.

e) De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel ais college verbinden."

8. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel 15 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"a) De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de Voorzitter op vraag van een bestuurder (deze vergadering zal beraadslagen en beslissen over de punten op de agenda zoals vastgesteld door de betrokken bestuurder). De raad van bestuur zal minstens éénmaal per kwartaal

bijeenkomen.

i De oproeping geschiedt geldig per brief, fax of e-mail.

b) De raad wordt voorgezeten door haar Voorzitter die door de raad zal worden aangeduid uit één van de A bestuurders. ln geval van afwezigheid van de Voorzitter, zal de raad worden voorgezeten door de oudste A bestuurder die aanwezig is, of, indien geen A bestuurder aanwezig is, door de oudste bestuurder die aanwezig is.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

Elke vergadering van de raad van bestuur mag via telefoon- of videoconferentie worden gehouden op voorwaarde dat aan alle bestuurders de notulen van zulke vergadering worden bezorgd niet later dan twee weken nadat zulke vergadering werd gehouden en op voorwaarde dat deze notulen vervolgens worden ondertekend door al de bestuurders.

c) Tenzij hierin anders bepaald, zal een vergadering van de raad van bestuur slechts een geldig quorum hebben indien;

- tenminste drie bestuurders aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering; en - de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders minstens de B bestuurder omvatten.

Indien op een vergadering van de raad van bestuur geen geldig quorum wordt bereikt zoals hierboven bepaald, kan een nieuwe vergadering met dezelfde agenda ten vroegste 8 Werkdagen na de eerste vergadering worden gehouden. Op voorwaarde dat beide vergaderingen rechtsgeldig en tijdig werden bijeengeroepen door middel van een geschreven kennisgeving, zal zulke tweede vergadering een geldig quorum hebben (waardoor over alle zaken die op de agenda van beide vergaderingen zijn gezet rechtsgeldig kan worden beraadslaagd en beslist op de tweede vergadering) indien minstens twee bestuurders, waarvan tenminste de B bestuurder, aanwezig zijn op de vergadering.

d) Beslissingen van de raad van bestuur zullen worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behalve voor zover hierna anders bepaald:

de volgende beslissingen zullen niet door de raad van bestuur worden genomen dan met ; instemming van de B bestuurder:

1. de beslissing om joint ventures, consortia, partnerschappen, winstdelende overeenkomsten met derde partijen aan te gaan;

2. de beslissing om deelnemingen in andere vennootschappen of juridische entiteiten te verwerven of te verkopen;

3. de beslissing om activa met een waarde van meer dan 100.000 EUR (honderdduizend euro) te verwerven of te verkopen;

4. de beslissing om transacties te ondernemen buiten de dagelijkse bedrijfsvoering;

5. de beslissing om Intellectuele Eigendomsrechten of de Technologie over te dragen, te verkopen, in licentie te geven, in sublicentie te geven, te verpanden of op de één of de andere wijze te bezwaren. Het toekennen van niet-exclusieve licenties of sublicenties zal echter niet onderhevig zijn aan deze bepaling, op voorwaarde dat deze contracten deel uitmaken van de dagelijkse bedrijfsvoering;

: 6. elke beslissing die de waardering van (de rechten op) de Technologie zou kunnen beïnvloeden;

7. openen en sluiten van bijkomende bijkantoren;

8. overdracht van bedrijfstakken;

9. het toekennen van leningen (inclusief de rekening courant) aan bestuurders, aandeelhouders, ', derde partijen of Verbonden Vennootschappen van bestuurders of aandeelhouders;

10. het in pand geven van of het toekennen van enige zekerheid over activa;

11. het instellen van gerechtelijke of arbitrageprocedures of litiges, tenzij binnen het toepassingsgebied van de gewoonlijke bedrijfsactiviteiten;

i 12. de goedkeuring van het jaarlijks budget (met inbegrip van investeringen) of een wijziging daarvan;

13. het aanwerven, ontslaan en de vergoeding van werknemers, externe consultants of dienstverleners met een jaarlijkse bruto vergoeding of met een jaarlijkse onkostenvergoeding van meer dan 50.000 EUR (vijftigduizend euro), zoals verder gepreciseerd in de tussen de Aandeelhouders van toepassing zijnde aandeelhoudersovereenkomst;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

14. het aangaan van commissiecontracten;

i 15. het aangaan van overeenkomsten met een opzegperiode van meer dan zes maanden;

16. het aangaan van financieringen met een waarde van meer dan dertigduizend euro (¬

30.000,00) vastgesteld op jaarbasis;

; 17. beslissingen waarbij een bestuurder of een Aandeelhouder een belangenconflict heeft met de vennootschap;

18. wijziging van de boekhoudregels.

e) Er worden notulen gehouden.

0 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de i vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, behoudens voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal."

9. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel

16 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"ARTIKEL 16 - Bezoldiging

Het mandaat van de bestuurders za! onbezoldigd zijn, tenzij anders bepaald door de algemene

vergadering."

10. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 19 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"* algemene vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders (waarvan tenminste 1 B bestuurder), gezamenlijk optredend.

* vertegenwoordiging van dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. De zaken zoals opgelijst in Artikel 15 d) zullen nooit worden beschouwd als zijnde deeluitmakend van de dagelijkse bedrijfsvoering."

11. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel 20 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De raad van bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht."

12. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de algemene vergadering te laten plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand april om 20.00 uur. De eerstvolgende algemene vergadering is op de derde vrijdag van de maand april om 20.00 uur in het jaar 2012.

Om de statuten in overeenstemming te brengen, beslist de algemene vergadering artikel 23a) van de statuten aan te passen als volgt:

"a) De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand april om 20.0 Ouur ..."

13. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel 25 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"a) De algemene vergadering zal worden bijeengeroepen na een beslissing daartoe door de raad van bestuur. De raad van bestuur dient de jaarvergadering bijeen te roepen op de bij de statuten bepaalde dag. Elke Aandeelhouder die ten minste 10% van het maatschappelijk kapitaal aanhoudt (of de Aandeelhouders die samen ten minste 10% van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap aanhouden) zal het recht hebben om de raad van bestuur te dwingen om een algemene vergadering bijeen te roepen (op deze vergadering zal beraadslaagd en beslist worden over de agendapunten zoals vastgesteld door de betrokken Aandeelhouder(s)).

b) De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per gewone brief, vijftien dagen v(5ór de vergadering, uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

d) Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vôôr de vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. Steeds kunnen zij kosteloos een afschrift krijgen ter zetel van de vennootschap.

e) De oproeping moet naast dag, uur en plaats van de vergadering, nauwkeurig de agendapunten opgeven, in het voorkomend geval de voorstellen tot besluit, de vermelding van de verslagen, de formaliteiten om aan de vergadering deel te nemen en de vermelding van de stukken ter inzage op de zetel van de vennootschap."

14. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel

31 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"a) Bijkomend aan de quorum vereisten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen, zal een algemene vergadering geen geldig quorum hebben (en zal er bijgevolg niet worden beraadslaagd of beslist op de vergadering) tenzij tenminste de Categorie B Aandeelhouder aanwezig of geldig vertegenwoordigd is op de vergadering. Indien op een vergadering van de algemene vergadering geen quorum wordt bereikt zoals hierboven vermeld, kan een nieuwe vergadering met dezelfde agenda ten vroegste 15 Werkdagen na de eerste vergadering worden gehouden. Op voorwaarde dat beide vergaderingen rechtsgeldig en tijdig werden bijeengeroepen door middel van een geschreven kennisgeving, zal zulke tweede vergadering een geldig quorum hebben (waardoor over aile zaken die op de agenda van beide vergaderingen zijn gezet rechtsgeldig kan worden beraadslaagd en beslist op de tweede vergadering) zelfs indien de Categorie B Aandeelhouder niet aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is op de vergadering.

b) Beslissingen van de algemene vergadering zullen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens indien anders bepaald in deze statuten of in toepasselijke wetgeving.

De beslissingen die een 3/48 meerderheid van de algemene vergadering vereisen, en in ieder geval de volgende beslissingen van de algemene vergadering vereisen de goedkeuring van de Categorie B Aandeelhouder:

1. uitgifte van nieuwe Effecten;

2. kapitaalverhoging en vermindering;

3. ontbinding ingevolge Artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen;

4. inkoop van eigen aandelen, of de toelating aan de raad van bestuur voor een inkoop van eigen aandelen

5. fusie of splitsing;

6. wijziging van de statuten;

7. benoeming en vergoeding van bestuurders en commissaris;

8. uitkering van dividenden, wijziging van het dividendbeleid;

9. enige beslissing die de waardering van (de rechten op) de Technologie zou kunnen beïnvloeden.

Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blancostemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

c) Met uitzondering van de beslissingen, die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile Aandeelhouders met de vraag aan de Aandeelhouders om de voorstellen van' besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle Aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

15. - De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel

32 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"a) Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, in voorkomend geval een geconsolideerde jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van de wet.

De bestuurders stellen bovendien, in voorkomend geval, een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

b) Vijftien dagen vóór de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de Aandeelhouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in Wetboek van

Vennootschappen.

i c) Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming

over de aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mix 12,1

16. - De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de huidige tekst van artikel 33 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, in overeenstemming met de tussen de Aandeelhouders gesloten Aandeelhoudersovereenkomst.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de wet.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de raad van bestuur op een plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door de wet.

f) De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren naar het vooinrschrift van de wet."

17. - De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 36 toe te voegen aan de statuten:

"ARTIKEL 36 - Aandeelhoudersovereenkomst

De betekenis van de in deze statuten gebruikte gedefinieerde termen (aangeduid met hoofdletter) is terug te vinden in de equivalente Engelstalige termen zoals beschreven in de tussen de Aandeelhouders gesloten aandeelhoudersovereenkomst, zoals van tijd tot tijd gewijzigd."

18. - * De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de volgende bestuurders te ontslaan:

1. De heer Van Baelen Wilfried Ludovica Jozef Frans, geboren te Mol op 24 oktober 1962, wonende te 2440 Geel, Heistraat 95

2. De heer Van Baelen Guido Catharina Peter, geboren te Mol op 16 april 1965, wonende te 2400 Mol, Kievitstraat 30.

3. De naamloze vennootschap "AURO HOLDING", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Kievitstraat 42, BTW BE 0449.129.004, rechtspersonenregister Turnhout 0449.129.004, met als vaste vertegenwoordiger Guido Van Baelen, voornoemd.

4. De heer Schefenacker Alfred, geboren te Stuttgart (Duitsland) op 5 februari 1958, wonende te

70192 Stuttgart (Duitsland), Holbeinweg 34.

Hen wordt kwijting verleend voor de uitvoering van hun mandaat.

* De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de volgende bestuurders te

benoemen tot "A Bestuurders":

1. De heer Van Baelen Wilfried Ludovica Jozef Frans, geboren te Mol op 24 oktober 1962, wonende te 2440 Geel, Heistraat 95

2. De heer Van Baelen Guido Catharina Peter, geboren te Mol op 16 april 1965, wonende te 2400 Mol, Kievitstraat 30.

3. De heer Schefenacker Alfred, geboren te Stuttgart (Duitsland) op 5 februari 1958, wonende te 70192 Stuttgart (Duitsland), Holbeinweg 34.

* De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de volgende bestuurders te benoemen tot "B Bestuurders":

De heer Buyens Wim Victor Hortence, geboren te Mortsel op 9 september 1966, wonende te Smalriemseweg 54, 4112 ND Beusichem (Nederland).

19. - Bijzondere volmacht wordt verleend aan Acc.-kantoor De Neef, kantoorhoudende te Brasschaat, Veldstraat 307, vertegenwoordigd door de heer Luc De Neef wonende te Brecht, Steenboklaan 8, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

20. - De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist tot de goedkeuring van een volledige nieuwe en herwerkte tekst (bijgevolg ook de hernummering van de artikelen) van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de hierboven uiteengezette wijzigingen, waarvan letterlijk uittreksel:

"1. - De vennootschap heeft de vorm aan van een naamloze vennootschap en heeft als naam: AURO TECHNOLOGIES.

2. - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz_ van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging en met inachtneming van de hiernavolgende bepalingen.

3. - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Kievitstraat 42.

4. - De vennootschap heeft tot doel:

- de ontwikkeling door haarzelf of door een derde, verkoop, koop, uitbating, commercialisering, verdediging, in licentieneming of -gave van patenten, uitvindingen, knowhow, depots, nieuwe producten, merken, figuren en/of karakters, auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten, reproductierechten en aanverwante immateriële duurzame activa.

het tentoonstellen, het voeren van promotie, het leveren van diensten met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing en verkoopsstimulerende activiteiten onder artistieke vorm, zoals onder meer het zelf of door derden laten creëren, componeren, ontwerpen, wijzigen en tevens uitvoeren van videoclips, muzikale nummers en arrangementen met inbegrip van tekst, kleding, platenhoezen, literaire werken in alle vormen, dit alles voornamelijk gebruik makend i van alle mogelijke computer, video en filmgeluid en audiovisuele technieken, alsook van allerhande muziekinstrumenten, geluid- en filmapparatuur, het aangaan van overeenkomsten dienaangaande in de meest ruime zin.

- de uitbating van paleizen en hallen voor tentoonstellingen, congressen en andere culturele en artistieke manifestaties, de inrichting en organisatie, (gehele of gedeeltelijke) beheer, voorbereiding, uitvoering, uitwerking, verzorging, enzovoort, van vertoningen, concerten, music-halls, artistieke cabaretten, lezingen en schouwburg, bedrijfsfeesten, muziekmanifestaties en iedere ander passende handeling, het adviseren en verlenen van operationele support in verband met de organisatie en coördinatie van manifestaties in de breedste zin van het woord, het aangaan van overeenkomsten dienaangaande in de meest ruime zin.

- publiciteitsonderneming, theaterbureau, boekingskantoor, plaatsingsbureau,. informatiekantoor, octrooibureau, ontwerp- en studiebureau en uitgeversmaatschappij respectievelijk in de meest brede zin van het woord.

- de productie, distributie, trading, consulting, tussenhandel, in  en uitvoer, groot- en kleinhandel, uitgifte, verhuring, reproductie, exploitatie via reproductie en overname van reproductierechten, uitzending van geluidsopnamen, synchronisatië, muzikale decors, montage, magneetbanden en andere dragers of enige andere (auteurs)werken, reproductievoorwerpen, literatuur, boeken, tijdschriften en diverse publicaties, van muziekstukken, Cd's en andere dragers, van publicitaire drukwerken, alsook van multimedia apparatuur, elektronische en/of akoestische muziekinstrumenten en de daarbij horende in- en opbouwcomponenten en systemen, installaties, uitrustingen en materieel, het aangaan van overeenkomsten dienaangaande in de meest ruime zin.

- de behandeling, de opslag en het transport voor eigen rekening en ten behoeve van derden van de hierboven vermelde materialen en apparatuur, onderdelen en toebehoren.

- de technische inspectie, research, herstellingen, het onderhoud en alle aanverwante diensten.

- het producen, managen, en regelen van marketing en publishing van artistieke personen en groepen van personen.

- de groepering voor gemeenschappelijke aankopen.

- het organiseren van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps, muzikale of technische vorming.

- het coordineren van projecten van onderzoeksprogramma's

- de verhuur of huur, al of niet onder het BTW  stelsel, het beheer, de aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, het doen bouwen of verbouwen, alle activiteiten die betrekking hebben op de onroerende leasing en alle welkdanige onroerende handelingen in de meest brede zin.

- het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

- Het verlenen van alle bijstand en van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of ander op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

moe 2.1

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen, van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen,

e. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen, al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden, ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg medeverbinden en aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Voormelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerend, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks ', met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

5. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zes miljoen negenhonderdduizend euro (E 6.900.000,00). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen, waarvan 675 Categorie A Aandelen en 75 Categorie B Aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal.

6.  a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit

- drie Bestuurders die zullen worden benoemd door de algemene vergadering op voordracht van de meerderheid van de houders van Categorie A Aandelen (de "A bestuurders");

- één Bestuurder die zal worden benoemd door de algemene vergadering op voordracht van de meerderheid van de houders van Categorie B Aandelen (de "B bestuurder").

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

b) De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht i mag zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

c) De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

d) Indien een bestuurder ontslag neemt uit zijn bestuursmandaat of indien zijn mandaat als bestuurder wordt beëindigd, zullen de Aandeelhouders een algemene vergadering houden om zulke bestuurder onmiddellijk te vervangen door een nieuwe bestuurder van dezelfde categorie (A of B) als de ontslagnemende bestuurder of als de bestuurder wiens mandaat wordt beëindigd. Zulke nieuwe bestuurder zal worden benoemd op voordracht van de houders van de betreffende categorie van Aandelen.

e) De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Het mandaat van de bestuurders zal onbezoldigd zijn, tenzij ander bepaald door de algemene vergadering.

7.  INTERN BESTUUR

a) De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

b) Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan een of door derden niet worden tegengeworpen. De raad van bestuur kan '; inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

* algemene vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders (waarvan tenminste 1 B bestuurder), gezamenlijk optredend.

vertegenwoordiging van dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd.

Tot daden van dagelijks bestuur warden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. De zaken zoals opgelijst in Artikel 15 d) zullen nooit worden beschouwd als zijnde deeluitmakend van de dagelijkse bedrijfsvoering.

_8. - De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand april om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

9.  Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van Aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens 3 werkdagen vóór de datum die bepaald werd voor i de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn Aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de Aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

10.  a) Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke Aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet Aandeelhouder, mits een geschreven volmacht. Sterkmaking voor een afwezige Aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) Aandeelhouders zonder stemrecht, warranthouders, houders van certificaten (met medewerking van de vennootschap uitgegeven) en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij het Wetboek van Vennootschappen, hebben aandeelhouders zonder stemrecht gewoon stemrecht.

11. - Elk Aandeel geeft recht op één stem

12. - Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

13. - a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.c) De algemene vergadering beslist over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, in overeenstemming met de tussen de Aandeelhouders gesloten Aandeelhoudersovereenkomst.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de wet.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de raad van bestuur op een plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door de wet.

f) De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een

interimdividend uit te keren naar het voorschrift van de wet. "

14.  In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de Aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de Aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de Aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle Aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de Aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de Aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2011
ÿþtiiiag!ll

13(

B St

mod 2.1



}lf~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y - " e akte

NEERGE__......

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Ondememingsnr : 0460.616.178

Benaming : AURO TECHNOLOGIES

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kievitstraat 42

2400 Mol

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge jj Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vier augustus tweeduizend en elf, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "AURO TECHNOLOGIES" naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor notaris BOHYN Patrice te Haasdonk op 23 april 1997, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 mei 1997 onder nummer 970516-138.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Kievitstraat 42, BTW BE 0460.616.178, rechtspersonenregister Turnhout 0460.616.178.

Inhoudende de volgende besluiten:

- De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zes miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 6.500.000,00), om zo het kapitaal van vierhonderdduizend euro (¬ ij 400.000,00) te brengen op zes miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 6.900.000,00), via inbreng van gelden zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Voormelde kapitalen voor een totaal zes miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 6.500.000,00) zijn

ij gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij de bank KBC, zoals

blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door de voornoemde bankinstelling op 4 augustus

2011 en dat aan de ondergetekende notaris wordt overhandigd om door hem bewaard te worden.

- De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten

aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen omtrent de kapitaalverhoging, zodoende dat

artikel 5 van de statuten voortaan za! luiden als volgt:

"Artikel 5.  Kapitaal.

EE "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zes miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 6.900.000, 00). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal."

- De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

- Bijzondere volmacht wordt verleend aan Acc.-kantoor De Neef, kantoorhoudende te Brasschaat, ij Veldstraat 307, vertegenwoordigd door de heer Luc De Neef wonende te Brecht, Steenboklaan 8, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

i; VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

;E - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 06.07.2011 11271-0035-012
19/08/2010 : ME081627
06/04/2010 : ME081627
28/04/2009 : ME081627
26/03/2008 : ME081627
02/04/2007 : ME081627
04/04/2006 : ME081627
31/03/2005 : ME081627
16/07/2004 : ME081627
02/04/2004 : ME081627
26/03/2003 : ME081627
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 28.09.2015 15609-0271-019
22/03/2001 : ME081627
13/09/2000 : ME081627

Coordonnées
AURO TECHNOLOGIES

Adresse
KIEVITSTRAAT 42 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande