AUTOBEDRIJF GEENEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOBEDRIJF GEENEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.729.183

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0350-014
26/08/2014
ÿþmix111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var kte

neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK vAN RUCIPLIANDEI,

14 AUG. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Griffie

Benaming (voluit) :AUTOBEDRIJF GEENEN

(verkort) ;

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Molenzijde 61

2330 Merksplas

Onderwerp akte :Statutenwijziging BVBA AUTOBEDRIJF GEENEN

;i Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 8 augustus' 2014, neergelegd voor registratie conform artikel 173, le bis van het Wetboek Registratierechten dat de, buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte,: aansprakelijkheid "AUTOBEDRIJF GEENEN", met ondernemingsnummer 0862.729.183 en met zetel te 2330:l Merksplas, Molenzijde 61, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

1/ het verslag te bespreken en goed te keuren opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van:1 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren te '1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, aangesteld door dei; zaakvoerders. Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere:i vennoot verklaart hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van dit verslag.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"10. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bednjfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy: Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in nature van een eisbare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Autobedrijf Geenen BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrerevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap:: verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantah door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in nature aan de normale vereisten van nauwkeurigheid enn duidelijkheid beantwoordt

3. de voor inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bednifseconomise zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 80.000, overeenkomen met! het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet; overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 428 volledig volgestorte aandelen van Autobedrijf Geenen BVBA, die ieder 1/1.578ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Getekend

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA

. Vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

; 2/ het bijzonder verslag te bespreken en goed te keuren opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel, 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet wordt afgeweken van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

3/ het maatschappelijk kapitaal met tachtigduizend euro (80.000,00 EUR) te verhogen om het van honderd vijftienduizend euro (115.000,00 EUR) te brengen op honderd vijfennegentigduizend euro (195.000,00 EUR), mits creatie en uitgifte van vierhonderd achtentwintig (428) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, zodat het aantal aandelen gebracht wordt van duizend honderd vijftig (1.150) op duizend vijfhonderd achtenzeventig (1.578).

De vergadering besluit eenparig dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura. _

Op de laatste blz ar LiK B vermelden Recto- Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris he/zij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenmodigen

Verso Naam en handteening

II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14160189*

Ondernemingsnr : 0862.729.183

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

4/ verwezenlijking van de inbreng in nature.

De heer BROOS Jozef, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Werkendam 144 en de heer LENAERTS Stefaan, wonende te 2350 Vosselaar, Merellaan 2 hebben verklaard na wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en hebben verklaard ter volstorting van de nieuwe aandelen inbreng te doen van een Rekening-Courant Zaakvoerder ten belope van ieder veertigduizend euro

(40.000,00 EUR), zijnde in totaal tachtigduizend euro (80.000,00 EUR).

5/ Als tegenprestatie van de gedane inbreng worden aan de heer BROOS Jozef tweehonderd veertien (214) volledig volgestorte aandelen op naam toegekend door inschrijving in het register van aandelen. Tevens worden

als tegenprestatie voor de gedane inbreng aan de heer LENAERTS Stefaan tweehonderd veertien (214)

volledig volgestorte aandelen op naam toegekend door inschrijving in het register van aandelen.

6/ vaststelling dat de kapitaalverhoging volledig werd verwezenlijkt; dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort in nature; dat het kapitaal van de vennootschap werd aldus gebracht op honderd vijfennegentigduizend euro (195.000,00 EUR) en vertegenwoordigd is door duizend vijfhonderd achtenzeventig (1.578) aandelen op naam, zonder vermelding van een nominale waarde.

7/ de statuten volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan de voormelde beslissingen, aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en waarbij onder meer de regels van bestuur en , vertegenwoordiging worden hervormd.

Met eenparigheid van stemmen en na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, worden de herwerkte statuten als volgt vastgesteld, waarvan hierna een uittreksel volgt:

Rechtsvorm  Naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "AUTOBEDRIJF GEENEN".

' Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2330 Merksplas, Molenzijde 61.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en = bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

Iedere verandering van zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het herstellen van koetswerk, het herstellen van motorvoertuigen, de fabricage, de handel in nieuwe motorvoertuigen en tweedehands voertuigen, aanhangwagens, caravans, boten en toebehoren, nieuwe en tweedehands onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, brandstoffen, smeermiddelen, inrichting van ' depanagedienst, onderhoud en reparatie van voertuigen, het uitbaten van het garagebedrijf in de meest brede zin.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect' betrekking hebben op haar doel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op aile andere wijzen belangen mogen hebben in; aile ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig doel hebben of die een doel ' ' nastreven welk dit van de vennootschap zou kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Duur. onbepaald.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd vijfennegentigduizend euro 195,000,00) en vertegenwoordigd door duizend vehonderri achtenzeventig (1.578) aandelen met een gelijke fractiewaarde, die ieder één/duizend vijfhonderd achtenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet. Zijn er meer zaakvoerders dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

; De duur van hun opdracht is onbeperkt.

De zaakvoerder(s) zal (zullen) aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

" Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door cle zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door (le houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp. Bezoldiging: De opdracht van zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

Jaarvergadering: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een in de oproeping aan te duiden plaats. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, ten minste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Boeklaar: Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Op de laatste blz var t_usl,..8 hiermelden Recto Naam en noedanighed van de instrumenterende notans hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verieenwoorcligen

Verso, Naam en hanotekeimg

mod11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Reserve  winst- vereffeninosorovend Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschnjvingen, vormt de zuivere winst

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden, indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel ' van de zaakvoerder(s).

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit

:

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan Fiduciaire Stessens & Partners NV te 2300 Turnhout, Kempenlaan 26 ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en/of bij de ' ondernemingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal; historiek en coördinatie van de statuten; - verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor.









M

Op de laatste blz 'jr Utas B vermeiden " Recto Neem en hoedantgree,d van de instrumenterende notarts hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegbriggeoldigen

Verso ; Naam en hendtekeking

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 22.07.2013 13330-0174-014
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 22.06.2012 12199-0245-014
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 27.06.2011 11208-0162-015
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 29.06.2010 10240-0547-014
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 15.07.2009 09422-0348-014
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 25.06.2008 08288-0113-014
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.08.2007 07688-0114-014
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 18.07.2006 06487-3126-015
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 13.07.2005 05477-4894-014
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 17.06.2016 16187-0179-014

Coordonnées
AUTOBEDRIJF GEENEN

Adresse
MOLENZIJDE 61 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande