AUTO'S CLEYS FRANCIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTO'S CLEYS FRANCIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.635.732

Publication

06/05/2014 : Verplaatsing maatschappelijke zetel
Bij algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap is met eenparigheid van stemmen het onderstaande beslist:

Met ingang van 01 april 2014 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van Raymond Delbekestraat 363 te 2980 Zoersel naar Canadalaan 51 te 2960 Sint-Job-ïn't-Goor.

Voor Auto's Cleys Francis, Haar zaakvoerder,

De heer Cleys Francies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
24/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306731*

Neergelegd

20-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508635732

Benaming (voluit): AUTO'S CLEYS FRANCIS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 363

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Cédric Roegiers, geassocieerd Notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 20 december 2012, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1° De Heer CLEYS, Francies Petrus Liliane, wonend te 2960 Brecht, Canadalaan 51. 2° Mevrouw CAVÉ, Martine Francisca, wonend te 2960 Brecht, Canadalaan 51.

2. Naam en rechtsvorm:  Auto s Cleys Francis , Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 2980 Zoersel, Raymond Delbekestraat 363.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De klein- en groothandel in nieuwe en tweedehandsvoertuigen en onderdelen inclusief import en

export ervan, evenals van motorrijwielen en bromfietsen;

Het uitbaten van een garage;

Het herstellen van motorvoertuigen, evenals motorrijwielen en bromfietsen.

De verhuring van autorijtuigen, evenals van motorrijwielen en bromfietsen.

45.201 - Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton), evenals

van motorrijwielen en bromfietsen.

45.204  Carrosserieherstelling

45.32001 - Kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's, en van motorrijwielen en

bromfietsen, inclusief de kleinhandel in tweedehands onderdelen

52.21002 - Exploitatie van autowegen, tunnels, bruggen, parkeerterreinen of -garages en

rijwielstallingen - alle andere activiteiten die behoren tot het kunnen realiseren van deze

activiteiten.

Handel en goederen en diensten die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met het

bovenvermelde.

Evenals de volgende nevenactiviteiten:

Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en

instellingen; het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma s en de

evaluatie en realisatie ervan; het verstrekken van diensten en adviezen terzake.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het

valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerend en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer

aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten,

opschikken, ordenen, restaureren, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren al dan niet

gemeubeld, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest

brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen

in effecten en alle andere waarde elementen.

Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen.

Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle

dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

Het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijven, alsook het

uitoefenen van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle industriële, commerciële , financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en

ondernemingen.

De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan en toestaan; zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij

heeft.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittrreksel van de akte, en wordt afgesloten op 31 december 2013.

7. Jaarvergadering, stemuitoefening: Ieder jaar de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur, en voor de eerste maal in 2014.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Luik B - Vervolg

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

10. Benoemingen: Werd tot zaakvoerder benoemd: De Heer CLEYS, voornoemd.

11. Slotbepalingen:

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 december 2012, door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap. Volmachten

De heer Patrick PIETERS, accountant, wonend te 9100 Nieuwkerken, stad Sint-Niklaas, Kolkstraat 37, en/of de heer David DE CLERCQ, wonend te 9220 Hamme, Koningin Astridlaan 20, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AUTO'S CLEYS FRANCIS

Adresse
Raymond Delbekestraat 363 te 2980 Zoersel, België

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande