AUTO'S MARK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTO'S MARK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.964.574

Publication

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 22.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 04.04.2012 12083-0271-009
17/01/2012
ÿþ Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD i

0 4 -01- 201

GRIFFIE RECHTBANK n KOOPHANDg;}ECHELEN

IuIII III l UI IHI1IlI

*12014220*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Nu

Ondernemingsnr : 0817.964.574

Ber amîng

(voluit) : Auto's Mark

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hertstraat 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Ondervsrerp akte : Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering

Besluiten uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 22 december 2011 te Sint-Katelijne-Waver:

" Met éénparigheid van stemmen beslisten, de aandeelhouders:

Het verslag van de vereffenaar goed te keuren.

Het verdelingsplan goed te keuren:

Er is een negatief eigen vermogen van 14.746,49 euro, de rekening. courant zaakvoerder bedraagt 37.861,71 euro, dewelke niet kan terugbetaald worden ten belopen van 14.746,49 euro, de middelen ter beschikking zijnde het BTWtegoed van 353,42 euro en het beschikbaar op de rekening bij KBC voor 22.761,80 euro vormen tezamen 23.115,22 euro, deze som wordt terugbetaald aan de zaakvoerder. Er wordt niets meer uitgekeerd aan de aandeelhouders, er zijn geen derden schuldeisers. De enige schuld die niet kan voldaan worden is een deel van de schuld aan de zaakvoerder, voor een bedrag van 14.746,49 euro (= het negatief eigen vermogen)

De vergadering verleent kwijting aan de vereffenar ar en ontslaat hem van zijn mandaat.

De vergadering besluit tot sluiting van de vereffening onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring

van het vereffeningsplan door de Rechtbank van Koophandel van Mechelen.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard te 2860 Sint-Katelijne-Waver,

Hertstraat 5.

De verdeling kan volledig voltrokken worden.

Sint-Katelijne-Waver, 22 december 2011

Mark Van Doorsiaer

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/12/2011
ÿþmod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEfGELEGD

GAIFKI RECHTBANK VAN

Z 5 NOV, 20ii

KOOPHfflg TURNH

e -griffier

" 111 64111]

Ondememingsnr : 0817.964.574 Benaming : AUTO'S MARK

(valuit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Voordeckersstraat 13

2280 Grobbendonk

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerde notaris An Verwerft te Grobbendonk op 13 oktober 2011, blijkt dat de vennoostschap volgende beslissingen ;,genomen heeft :

t. Verplaatsing van zetel.

De vergadering beslist éénparig de maatschappelijke zetel over te brengen naar 2860 Sint,; Katelijne-Waver, Hertstraat 5.

2. Verslagen van de zaakvoerders en van de bedriifsrevisor.

De vergadering ontslaat éénparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders dat het voorstel tot ontbinding toelicht en van het verslag van de besloten! :; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marc Luyten, vertegenwoordigd door de heer Marc: Luyten, bedrijfsrevisor, de dato 22 september 2011, over de staat waarop het actief en het passief: ;!van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 31 juli 2011, hetzij minder dan drie maanden geleden. Iedere vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Ondergetekende Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA , kantoor houdende te 2280! Grobbendonk, Parklaan 12, heeft met het oog op de vereffening van de BVBA AUTO'S MARK conform de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en: passivabestanddelen afgesloten per 31/07/2011 onderzocht.

De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het Instituut der!

;; Bedrijfsrevisoren geldend-voor een. beperkt.nazicht. _ . _

Daar het eigen vermogen, rekening houdend met correcties voorzien door het K.B. tot; uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen van 30 januari 2001 met toepassing van! waarderingsregels volgens liquidatienormen, negatief is voor ¬ -14.856,39 zijn artikels 332 en 333 van; het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Gezien de beperktheid van de administratieve organisatie konden we niet steunen op de! interne controle en hebben we onze werkzaamheden toegespitst op een substantiële controle.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele belastingschulden welke zouden kunnen: ;: voortvloeien uit de fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

In het raam van de voorgenomen verrichting met uitzondering van het hiervoor beschreven! voorbehoud, kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva afgesloten per 31/07/2011 volledig,; getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van; het K.B. tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen van 30/1/2001.

Grobbendonk, 22 september 2011

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA, Vertegenwoordigd door Marc Luyten, Bedrijfsrevisor".

De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht.

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn; voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan .en de externe wettigheid van de; rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

2. Vervroegde ontbindinq_van de vennootschap.

Voc

behoi.

aan

Belgi

Staats

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

De vergadering beslist éénparig over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

3. Aanstelling vereffenaar.

De vergadering stelt aan als vereffenaar de heer Mark Van Doorslaer, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Deze aanstelling gebeurt onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel.

De vereffenaar heeft volgende machten

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan iedere vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien warden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

De aanstelling van de heer VAN DOORSLAER Mark werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel van Turnhout op 02 november 2011.

De zetelverplaatsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUTO'S MARK naar 2860 Sint-Katelijne-Waver, Hertstraat 5 werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Turnhout op 18 november 2011.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Catherine Goossens.

Geassocieerd Notaris.

In bijlage : eensluidende uitgifte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 06.07.2011 11279-0176-009

Coordonnées
AUTO'S MARK

Adresse
HERTSTRAAT 5 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande