AUTOSELECTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOSELECTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.988.771

Publication

25/03/2013
ÿþ4

Mod Word 11.1

eat

L.4b= ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IMMUN

Ondernemingsnr: GPcP . ~a

Benaming

(voluit) : AUTOSELECTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2560 NIJLEN, HEUVELSTRAAT 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 13 maart 2013, aangeobden ter registratie dat:

De heer VAN dEN BULCK David Ludo Lucréce, geboren te Lier op 17 juni 1980, nationaal nummer 80.00.17-305.34, identiteitskaart nummer 591-3998288-50, en zijn echtgenote mevrouw BROUWERS Caro, geboren te Lier op 6 mei 1987, nationaal nummer 87.05.06-214,13, identiteitskaart nummer 591-4098000-46, samenwon end te 2560 Nijlen, Heuvelstraat 29.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract tot op heden niet gewijzigd.

Dat zij een vennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam AUTOSELECTIONS, met zetel van de vennootschap te 2560 NIJLEN, Heuvelstraat 29, waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) (gelijke) aandelen.

Comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de totaliteit van de aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend aan de prijs van honderd zesentachtig euro (E 186,00) per aandeel, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), als volgt:

1° door voornoemde heer VAN dEN BULCK David, voor een bedrag van elfduizend honderd zestig (11.160,00) euro.

2° door voornoemde mevrouw BROUWERS Caro, voor een bedrag van zevenduizend vierhonderd veertig! (7.440,00) euro.

Zij verklaren en erkennen ieder dat zij hun voormelde respectievelijke geldelijke inschrijving hebben volgestort, hetzij samen voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volledig volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Voormelde bedragen werden voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting of door overschrijving) op een bijzondere rekening bij ING BANK geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde: (bank)instelling op 1210312013,

Als vergoeding voor deze inbrengen waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden:

- 60 aandelen toegekend aan de heer VAN dEN BULCK David, voornoemd;

" - 40 aandelen toegekend aan mevrouw BROUWERS Caro, voornoemd.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in 100 (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. De

aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 NIJLEN, Heuvelstraat 29.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van deze:

De vennootschap heeft tot doel:

-Handelaar in tweedehands voertuigen.

Groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, vrachtwagens, trekkers,

bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, enzovoort.

-De vertegenwoordiging of de verkoop op commissie, de verhuring en het onderhoud van alle

gereedschappen en materialen, wisselstukken en reparatiestukken, losse stukken en voor versiering, alsook

alle toebehoren en andere producten voor garages, carrosserieën en andere handelszaken in het algemeen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECIgrg van

ANDES. e EU-IELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

r . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

van alle artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op fabricatie, het onderhoud of het herstel van alle voertuigen, rollend materieel en industriële machines, carrosserieproducten, verven en alle materialen voor de opslag te weten, heftrucker, tranpaletten enzovoort..

-Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes, enzovoort,

-Herstellingen aan nieuwe en gebruikte auto's in de meest ruime zin;

-Groot- en kleinhandel in accessoires en artikelen in verband niet automobiel in de meest ruime zin, -De verhuring, renting en leasing, onder al hun vormen, van alle roerende goederen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die recht-streeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deel-name of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend,

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak,

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt benoemd, is die rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger / natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van de rechtspersoon).

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een (andere) vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ALGEMENE VERGADERING De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris en een jaarrekening op. Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist. VERDELING Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden

voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. En onmiddellijk na voorgaande oprichting beslissen voornoemde oprichters met eenparigheid van stemmen:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder,

- dat als zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* de heer VAN dEN BULCK David, voornoemde oprichter, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden,

- dat.het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend vijftien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Verklaring in verband met de aanstelling van een commissaris,

De voornoemde oprichters verklaren dat op basis van ter goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen. Elke vennoot zal individueel het toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde modaliteiten.

3. De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde aan:

De VOEGHT CONSULTING, te 2280 Grobbendonk, Floris Primsstraat 41/003, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle dccumenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve), federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

4. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf 1 maart 2013 tot op heden die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Nathalie Vereist.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/05/2015
ÿþ Med wad Str

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEEHGELE(..





i

Iht1119E10 § - MEI 2015



RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERFisfd. MECHELEN





Ondernemingsnr . 0521.988.771

Eáenarnitzg

(voluit) : AUTOSELECTIONS

(verkort).

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Heuvelstraat 29, 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel werd met éénparigheid van stemmen de benoeming van Mevrouw Brouwers Caro, Heuvelstraat 29 , 2560 Nijlen, NN 87.05.06-214.13 aanvaard

en dit vanaf 01/01/2015

Van Den Bulck David

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Neem en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 15.07.2016 16321-0376-015

Coordonnées
AUTOSELECTIONS

Adresse
GROTE STEENWEG 3, BUS 1 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande