AVECO INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AVECO INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.101.254

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 29.01.2014 14018-0499-009
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 29.12.2014 14708-0543-009
10/06/2013
ÿþI 1I

Mpfl Wmtl 15,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 130868

111

Ondzrrlernlngstu : 0442.101.254

Benaming

tvi:quit) AVECO

(vL'rloril '

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Smallestraat 28, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp aide : Wijziging maatschappelijke - en uitbatingszetel

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 29 maart 2013, blijkt dat de bestuurders unaniem beslisten om de maatschappelijke- en uitbatingszetel met ingang van 1/412013 te verplaatsen naar:

Vogelzang 32

2980 Halte Zoersel

VAN BERLO Sylvia

gedelegeerd bestuurder

lic:reologr;r` ter gek, van de keehee ti°iza hophoodal le klaroen, ce

Griffie 3 0 M EI 2013

A







Op de laatste blz van Luik 6 vermelden . Reep . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : >barn en handtekens g.

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.12.2012, NGL 23.01.2013 13013-0325-010
18/02/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Aeergeleed ter gree re de tottithinf

C~ , 7"-" ~

Griffie 03irrEe.

I1I Pil UI iI 1 MI IIMIIIIIVIII

" iioa~ai9"

V beh aa Be Sta:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening-

Ondememingsnr : 0442.101.254

Benaming : AVECO INTERNATIONAL

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Smallestraat 28

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN  AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

Uit een aktè verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel, op 4 februari 2011, blijkt dat werd gehouden eens' f buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AVECO INTERNATIONAL" met zetel te 2060 Antwerpen, Smallestraat 28, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de aandelen aan toonder af te schaffen en besluit dat de volgestorte aandelen en dei', andere effecten van de vennootschap op naam zijn of gedematerialiseerd zijn. De niet volgestorte aandelen zijn', steeds op naam.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of, in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke"

titularis van effecten kan kennisnemen van het register met !'

Netrekking tot zijn effecten.

Elk aandeel recht geeft op één stem, behoudens schorsing. Artikel 6 van de statuten zal aangepast worden`:

zoals in volgend besluit.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen aan het voorgaande besluit alsook aan;:

het nieuwe Wetboek van Vennootschappen, door het aannemen van nieuwe statuten, zonder te raken aan dei.

essentiële bestanddelen, luidende als volgt:

Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt "AVECOH

INTERNATIONAL".

Zetel. '

De vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Smallestraat 28.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het invoeren, uitvoeren, vervoeren, kopen en verkopen van chemicaliën, chemische producten

chemische bijproducten, alsmede ook alle cosmetische producten welke hun benaming is, alle uitrustingen,;; materialen nodig voor de industrie of de scheepvaart.

Het zowel in groothandel als in kleinhandel kopen en verkopen van, invoeren en.uitvoeren van, vervoeren.' van, vertegenwoordigen van, verdelen van, en het beoefenen van alle andere verwante activiteiten die;; betrekking hebben op aile producten bestemd voor kleinhandel, voor persoonlijk en huishoudelijk gebruik en' consumptie, voor versieringen, ontspanning en meer in het algemeen, van alle grondstoffen, vervaardigde:; goederen, materialen, eetwaren en bodemproducten.

Alle diensten te verrichten zowel hydrodynamisch als mechanisch en/of chemisch reinigen van tanks, koelers, schepen, industriële plants en dergelijke meer plus alle nevenactiviteiten ervan.

Het afhalen van afvalstoffen, de recyclage en de vernietiging daarvan in het algemeen en bepaaldelijk chemische afvalproducten.

De decontaminatie van kerncentrales, het onderhoud en het reinigen dezer, alsmede aile dienstverlenende:: werkzaamheden in de ruime zin aan kerncentrales, alsook het verwijderen, verwerken, vervoeren van kernafval.

Alle mechanische en chemische werken, pipe fitting, zandstralen, schilderwerken, alle werkzaamheden van algemeen onderhoud, zinkwerken, loodgieterwerken, reinigen onder druk, alsmede alle engineering opdrachten:`s,

en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-teFiouden

aan het

elgisch Staatsblad

~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Het verlenen van technische, technologische en logistieke bijstand, het opmaken van industriële en technische studiewerken (studie- en ontwerpbureau), het uitvoeren en invoeren van commerciële enquêtes en promotie, bijstand in verband met voorraadbeheer, vorming en opleiding van personeel, interventie bij financiële en commerciële transacties, het verkopen of onder contract verhuren van chemische formaties.

Alle andere activiteiten te verrichten die, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verhoging van de waarde van de maatschappij en/of die rechtstreeks en/of onrechtstreeks het doel mede helpen verwezenlijken.

Teneinde dit doel te verwezenlijken mag de vennootschap verrichtingen doen van industriële, commerciële of financiële roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die nuttig voor haar zijn, hetzij door deelneming, lening, borgstelling, hoofdelijke schulderkenning, verlenen van hypothecaire of andere waarborg, of op welke andere wijze ook.

De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen allé waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

Zij mag in België als in het buitenland bijhuizen en agentschappen oprichten voor het verwezenlijken van haar doel.

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur.

De vennootschap is opgericht op 9 november 1990 voor onbepaalde duur.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 122 aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van maximum zes jaar, op elk ogenblik herroepbaar. Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders, telkens ais het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur wordt voorgezeten door zijn voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste bestuurder.

Iedere oproepingsbrief wordt ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden en bevat de agenda..

De vergaderingen van de raad worden op de zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van alle leden. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de vennootschap.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Besluitvorming raad van bestuur.

De raad .van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief of door gebruik van gelijk welk telecommunicatiemiddel schriftelijk volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat'. strijdig is met een beslissing of een verrichting, die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet 'zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

" De besluiten van de raad .van bestuur kunnen in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereist, worden genomen bij eenparig schriftelijk', besluit van de bestuurders. Zij wordt gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

" Intern bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel met uitzondering van die " handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de. algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag onder zijn leden één of meer gedelegeerd-bestuurders aanstellen en hen gelasten " met het dagelijks bestuur, alsook met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit dagelijks bestuur aangaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon'ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-~béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

moa 2.1

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden uit eigen kring of daarbuiten worden gekozen en waarvan hij de machten en werking bepaalt.

De raad van bestuur kan zijn machten gedeeltelijk over dragen aan een of meer van zijn leden of aan derde personen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, en onverminderd de bijzondere volmachten verleend door de raad van bestuur, zal voor alle handelingen de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, of door de gedelegeerd-bestuurder die alleen optreedt.

Algemene vergaderincz- Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks gehouden op 26 december om 20 uur, op de zetel der vennootschap behoudens andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats om hetzelfde uur.

Boekiaar.

Ieder boekjaar begint op één juli om te eindigen op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekeningen op.

Resérve - winstverdeling - interimdividend.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer het reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks opnieuw besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats van uitbetaling van eventuele dividenden en heeft de bevoegdheid om, op het resultaat van ieder boekjaar, een interimdividend uit te keren binnen de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ieder batig saldo der vereffening wordt door de vereffenaar(s) tussen de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekeninghoudend met hun volstorting.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan Patrick Van Dam, accountant, Hoge Dreef 96 te 2980 Zoersel, tot het doorvoeren van alle wijzigingen, schrappingen en inschrijvingen van deze vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alle ondernemingsloketten en bij de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Lijst der publicatiedata

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 03.01.2011 11001-0380-010
11/02/2010 : AN280304
20/01/2010 : AN280304
22/01/2009 : AN280304
18/01/2008 : AN280304
09/01/2007 : AN280304
02/01/2006 : AN280304
03/01/2005 : AN280304
06/02/2004 : AN280304
09/01/2004 : AN280304
31/12/2003 : AN280304
13/01/2003 : AN280304
08/02/2001 : AN280304
11/01/2000 : AN280304
26/01/1999 : AN280304
21/02/1998 : AN280304
01/01/1997 : AN280304
22/06/1995 : AN280304
05/05/1993 : AN280304
01/01/1993 : AN280304

Coordonnées
AVECO INTERNATIONAL

Adresse
VOGELZANG 32 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande