AVINEON


Dénomination : AVINEON
Forme juridique :
N° entreprise : 832.880.305

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 30.06.2014 14250-0223-033
02/10/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad Want 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgsc -Staatsblad-b~md ken kopie

na heerlegging ter griffie .fferme, ter grltie va

n ae-

RECHT8 MM VAN i<.3OPHANDEL



1111141111ij1191 J1117111111111 2 3 SEP. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

i





Griffie



Ondernemingsnr : BE0832.880305

Benaming

(voluit) : AVINEON

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Diamantstraat 8 b218, 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming cvba Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren als Commissaris

De algelmene vergadering van 14 mei 2012 benoemt cvba Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Zeelmaekers Rudi, bedrijfsrevisor, als commissaris voor een periode van 3 jaar. De omvang van de vergoeding voor deze opdracht bestaat uit een vast jaarlijks bedrag van 5.000,00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 25.06.2013 13216-0119-029
10/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Noo tor van de

go!ogd griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 DEC. 2012

TURNHOUT

p>eriffier,

br tl

l~

St

~h



Ondernemingsnr : 0832.880.305.

Benaming

(voluit) : AVINEON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Diamantstraat 8 b1218

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING - AANNEMING STATUTEN - ONTSLAG ZAAKVOERDER(S) - BENOEMING RAAD VAN BESTUUR.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twintig december twee duizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AVINEON gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 b1218, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op twaalf januari twee duizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig januari daarna onder het (referte)nummer 11016707, beslist heeft hetgeen volgt :

I. KAPITAALVERHOGING

EERSTE BESLUIT, VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding(en) aangezien de enige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG,VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B-3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, vertegenwoordigd door de heer Rudi Zeelmaekers, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in AVINEON BVBA.

* De inbreng in natura bestaat uit een schuldvordering op naam van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales AVINEON EUROPE LIMITED ten laste van de vennootschap AVINEON BVBA en dit voor een totaal bedrag van zestig duizend euro (¬ 60.000,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

*De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald;

* De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

* De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel

genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met als

tegenprestatie verstrekte vergoeding. De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd.

* De inbreng specifiek is tot de in het verslag vermelde elementen.

Uit het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder blijkt dat de inbreng in natura door de vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales AVINEON EUROPE LIMITED voor een

bedrag van 60.000,00 EUR vergoed wordt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is.

Gedaan te goeder trouw.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Te Hasselt, op 7 december 2012.

(getekend)

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Rudi ZEELMAEKERS

Bedrijfsrevisor- Vennoot.

u

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

TWEEDE BESLUIT. KAPITAALVERMEERDERING.

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zestigduizend euro (¬ 60.000,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) tot achtenzeventigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 78.550,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (onder de vorm van rekening courant ten laste van de vennootschap).

DERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

TUSSENKOMST,

- De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales, genaamd Avineon Europe Limited, voornoemde enige vennoot, die, na lezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en die uiteenzet dat zij houder is van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (ten laste van onderhavige vennootschap) onder de vorm van een rekening-courant.

- Na deze uiteenzetting verklaart voomoemde tussenkomende partij inbreng te doen in de vennootschap van haar voormelde schuldvordering (onder de vorm van rekening courant) voor een bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00).

- Als vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng worden aan voornoemde tussenkomende partij geen nieuwe aandelen verstrekt.

VIERDE BESLUIT. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

Aile leden van de algemene vergadering stellen vast en verzoeken mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op achtenzeventigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 78.550,00) en blijft vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde. VIJFDE BESLUIT. WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Het desbetreffend enlof dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd enlof aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot omvorming in een naamloze vennootschap.

Il. OMVORMING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

ZESDE BESLISSING. VERSLAGEN OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De enige vennoot ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op dertig november tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden te voren.

De enige vennoot erkent en bevestigt kennis te hebben gekregen van deze beide verslagen omtrent de omzetting van de vennootschap.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

fl

Ondergetekende, de BURG. VENN. O.V.V. CVBA VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te B-3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, vertegenwoordigd door de heer Rudi ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, heeft de staat van activa en passiva per 30 november 2012 van de BVBA AVINEON ge-controleerd.

Dit onderzoek is er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2012, opgesteld door de zaakvoerder van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van 2.225,04 EUR is 16.324,96 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.550,00 EUR en 59.274,96 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap, Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Het is de bedoeling dat er voor de omvorming een kapitaalverhoging zal worden doorgevoerd van 60.000,00 EUR zodat voldaan is aan de vereisten inzake het minimumkapitaal van een NV (61.500,00 EUR) en het netto-actief 725,04 EUR groter wordt dan het minimumkapitaal van een NV.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, 19 december 2012

P

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(getekend)

BURG. VENN, O.V.V. CVBA

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

De heer Rudi ZEELMAEKERS

Bedrijfsrevisor - Vennoot

- De vergadering beslist de (rechts)vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in een naamloze vennootschap met dezelfde benaming.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, vastgesteld en afgesloten op dertig november tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen en verbintenissen, gedaan en aangegaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sedert die datum worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de naamloze vennootschap met dezelfde benaming, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De zetel, de naam, de duur en het maatschappelijk doel en de activiteit blijven ongewijzigd.

Zo ook blijven de activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en

waardevermeerderingen ongewijzigd en de naamloze vennootschap zal de boeken en boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden verder zetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingeschreven is.

ZEVENDE BESLISSING. GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP. De enige vennoot stelt met eenparigheid van stemmen de tekst van de statuten van de omgevormde vennootschap als volgt vast:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij heeft als naam: AVINEON. Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of de initialen "NV", leesbaar weergegeven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Diamanstraat 8 b/218,

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het verlenen van diensten en oplossingen in geografische informatiesystemen, computer aided design, engineering en andere 1T gerelateerde activiteiten.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenzeventigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 78.550,00) en werd volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen zijn thans op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd.

~ c " De raad van bestuur is bekleed niet de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

1 AN Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (ais eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Indien er meer dan één gedelegeerd bestuurder benoemd wordt, is ieder van hen afzonderlijk optredend bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd door de raad van bestuur voor de duur van zijn mandaat als bestuurder. Deze benoeming moet worden bekendgemaakt.

b. Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

c. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer gevolmachtigden die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur.

d. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in

voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de tweede maandag van de maand mei om veertien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende

werkdag.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

*de eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de

raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van

het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

*de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene

vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaats die aangegeven is in de oproeping, een door de

erkende rekeninghouder of een door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen waarbij de

onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt

vastgesteld.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht

heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel

van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voorde vergadering,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk

kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de

raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de

aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit,

ACHTSTE BESLISSING. KWIJTING EN ONTSLAG ZAAKVOERDER(S).

De enige vennoot beslist de heer Peter van Es, voornoemd, wonende te 2500 Lier, Zodiakstraat 32, ontslag

te verlenen ais enige zaakvoerder, met volledige kwijting van zijn opdracht.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hem

gevoerde bestuur,

NEGENDE BESLISSING. BENOEMING VAN DE BESTUURDERS.

De enige vennoot beslist het aantal bestuurders te bepalen op twee, en ais eerste bestuurders te benoemen

voor een duur van zes jaar, tot na de jaarvergadering van tweeduizend en achttien :

1. de heer van ES Peter, geboren te Amersfoort (Nederland) op tweeëntwintig april negen-tienhonderd éénenzestig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2500 Lier, Zodiakstraat 32, voornoemd die hier tussenkomt en die verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden,

2. de heer RAMBHALA Bhashyakarlu, geboren in India op vier februari negentienhonderd vierenvijftig, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 8808 Gallant Green Drive, te 22012 Mc Lean (Verenigde Staten van Amerika).

Voornoemde heer Rambhala is hier niet in persoon verschenen. Ondergetekende notaris heeft de vergadering erop gewezen dat deze benoeming geen effect kan sorteren zonder aanvaarding door de betrokkene.

w " l~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De aanvaarding van zijn mandaat zal hetzij stilzwijgend geschieden hetgeen blijkt uit het stellen van bestuursdaden voor rekening van de vennootschap, hetzij uitdrukkelijk door een geschrift.

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

RAAD VAN BESTUUR

Voornoemde bestuurders, zijnde de heer Peter van Es in persoonlijke naam en zich sterkmakend voor de heer Rambhala voornoemd, komen onmiddellijk bijeen in vergade-ring en nemen met éénparigheid van stemmen volgend besluit:

- als gedelegeerd bestuurder te benoemen vanaf heden: de heer Peter van Es voornoemd, die deze functie aanvaardt en in welke hoedanigheid hij de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig kan vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 16,a van de statuten.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezol-idigd.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voormelde raad van bestuur, bijeengekomen zoals hiervoor gezegd, beslist hierbij nog met zelfde eenparigheid van stemmen (en onder zelfde voormelde opschortende voorwaarde) om, ingeval onderhavige naamloze vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Peter van Es, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

111. MACHTIGING

TIENDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agen-dapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Stefan De Smedt, wonende te 2250 Olen, Frans Willemsstraat 4, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte omvorming in naamloze vennootschap, kapitaalverhoging, aanneming statuten, ontslag zaakvoerder(s), benoeming raad van bestuur - historiek met coördinatie der statuten - verslag van de bedrijfsrevisor - bijzonder verslag van de zaakvoerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0153-019
31/01/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

---f

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

J 8 JAN, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

11111 Hill Hill 1Ii fli1 1101 1111 Iill iii 1Ii

X11016907*

V beh aa Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 8,3 Z_ 68 0 -305

Benaming

(voluit) : AVINEON

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Diamantstraat 8 b/218

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twaalf januari twee duizend en elf, dat :

De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales, genaamd Avineon Europe Limited. met maatschappelijke zetel te London NW3 6LB (Groot-Brittannië), 179-189 Finchley Road,

ingeschreven in het vennootschaps- of ondernemingsregister voor Engeland en Wales ("Registrar of Companies for England and Wales") onder het (vennootschaps- of ondememings)nummer 4414965: een vennootschap heeft opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: AVINEON.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 b/218.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde

taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het verlenen van diensten en oplossingen in geografische informatiesystemen, computer aided design, engineering en andere IT-gerelateerde activiteiten.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar. doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of. te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving,' inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of; onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar, vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen.de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij aile rechtshandelingen ten' overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in aile akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede maandag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de. vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voomoemde oprichter heeft beslist :

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één (gewone) zaakvoerder;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur (maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel): de heer Peter van Es, geboren te Amersfoort (Nederland) op tweeëntwintig april negentienhonderd eenenzestig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2500 Lier, Zodiakstraat 32, die hier tussenkomt en die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en twaalf en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de heer Stefan De Smedt, wonende te 2250 Olen, Frans Willemsstraat 4, met macht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

De heer Peter van Es, voornoemde aangestelde zaakvoerder beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), . bankattest.

Voor-r ba ho'tde n aan net Belgisch Staatsblad

. j,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVINEON

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8B, BUS 218 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande