AVINI ANTWERP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVINI ANTWERP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.603.847

Publication

27/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mina

1 f1111111,!1111111,1,11,11111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 APR. 2015

afdeling leen

 CD3 g4.~

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) : AVINI ANTWERP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karel Rogierstraat 40

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op tien april tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden op het kantoor Dendermonde I, dat door:

1. mevrouw ALOY Eline Marie Marc Anne, geboren te Edegem op zeventien maart negentienhonderd negenentachtig, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Goudvinklaan 15 .

2. de heer DE DECKER Thomas Thierry Bénédicte, geboren te Brasschaat op zeven oktober negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Goudvinklaan 15.

3. de naamloze vennootschap "VICTRIX", met zetel te 2600 Antwerpen (district Berchem), Le Grellelei 20, RPR Antwerpen - 0427.686.163 - opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Bernard Dubois te Temse op eenendertig juli negentienhonderd vijfentachtig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig augustus nadien onder nummer 850823-96 en waarvan de statuten meermaals zijn gewijzigd.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVINI ANTWERP" met zetel te 2000 Antwerpen, Karel Rogierstraat, met kapitaal van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), volledig volgestort, verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal, is geplaatst en dat alle aandelen in geld volgestort zijn door:

- genoemde naamloze vennootschap VICTRIX, die verklaart in te schrijven op negenhonderd achtennegentig (998) aandelen, volgestort tot beloop van negenennegentigduizend achthonderd euro (¬ 99.800,00),

genoemde heer Thomas De Decker, die verklaart in te schrijven op één (1) aandeel, volgestort tot beloop van honderd euro (¬ 100,00),

- genoemde mevrouw Eline ALOY, die verklaart in te schrijven op één (1) aandeel, volgestort tot beloop van honderd euro (¬ 100,00).

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met'..

Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "AVINI:'

ANTWERP".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen

met als eerste adres 2000 Antwerpen, Karel Rogierstraat 40.

Doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitbaten en inrichten van één of meerdere drankgelegenheden en/of restaurants in het algemeen waaronder onder meer milkbars, wijn- en cocktailbars, tearooms, cafés, bars, nachtclubs, kantines, bodega's en tavernes evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, feestzalen, restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars, verbruikerssalons, kortom aile activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van wijnen, tabaks- en

rookwaren, zichtkaarten, sui kergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed,

parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs, ambachtelijke producten en foikioreartikelen evenals luxeartikelen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings-en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van wijnen en andere dranken, zowel alcoholische als andere, maaltijden en bereide schotels en aile toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

- het geven van opleidingen en organiseren van seminaries;

- de onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van alle aard: het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder aile vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen;

- adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

het beleggen van vermogen, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel ïn verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- het toestaan van leningen, voorschotten, kredietopeningen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger in de meeste ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur,

- het ter beschikking stellen van personeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voctr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies als commissaris of vereffenaar welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- de aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

- het verhuren van allerhande roerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of vennootschap rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheeld of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro

(¬ 100.000,00). Bij de oprichting is het volstort tot beloop van honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/duizendste (1/1.0005) van het kapitaal.

De aandelen waarop wordt ingeschreven, luiden op naam en worden in een register van aandelen ingeschreven.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarliikse algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste dinsdag van de maand juni om achttien (18) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.____,__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voqr-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering warden vastgesteld.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels. De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder

Worden hierbij als zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

mevrouw ALOY Eline Marie Marc Anne, voornoemd;

- de heer DE DECKER Thomas Thierry Bénédicte, voornoemd,

die aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te

beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd.

2. Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op eenendertig december

tweeduizend zestien. (verlengd boekjaar)

3. Datum van de eerste jaarvercladerinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

5. Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één september tweeduizend veertien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht: Hierbij wordt volmacht aan de hierna genoemde persoon teneinde alle nodige verklaringen af te leggen, alle nodige documenten te tekenen, alle kosten te betalen en alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen, het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, douane en accijnzen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren, alle attesten aan te vragen, het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank der ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten: het. vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vogr-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voc2r-behouden

aan het e Belgisch Staatsblad

en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden: "VGD Accountants en Belastingconsulenten CVBA" met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 3; en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen, en met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVINI ANTWERP

Adresse
KAREL ROGIERSTRAAT 40 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande